Tuesday, May 29, 2012

.pengapit kali ke-4, selamat pengantin baru kazen.

As salam,


26 Mei haritu kazen sebaye, seatok dan senenek kawen
so i yg sebaye yg tak kawen lagi ni selayak-layak nye jadi pengapit lahaiii.
hey hey hey, pengapit kali ke-4 okay
pengantin pun baru sekali naik pelamin
haku dah empat kali, 4 kali ye anak-anak naik pelamin.
kipas pengantin haku expert dah
apatah lagi senyum-senyum kambing kat pelamin lagii lah expert.


mempersembahkan cik pengapit !
sementara tunggu pengantin mekap-mekap
haku yg dah siap mekap-mekap ni keluar dulu hirup udara segar. eh,motip?
sepersalinan baju yang super gojes di sponser oleh classmate
yang baik hati lagi baik hati, dan baik hati. ewahhh.
mekasih kak peja ! untunglah sama saiz.
boleh pilih je kat almari baju dia pilih lah baju yg bekenan di hati.
eh gigih okay i pakai pario beliau belit sane belit sini
nasib baik tak tertanggal mase mengapit. haha
eh, kalau nak cerita pasal si pengapit ni
memang tak ke sudah la jawabnye. -_-''



mase melepak-lepak slow talk dengan pengantin dlm bilik pengantin. ehem.
pengantin resah tunggu mak andam
pengapit pun sibuk-sibuk la resah jugek. hikhik



okay, time untuk melayan si kecik pulak
eh pengapit memang bz ke sana ke mari
melayan si kecik makan gula-gula depan pelamin
demand si kecik ni nak makan gula-gula depan pelamin je tau. -.-'
nak 'peace' segala tapi jari kurang 1. bolehlah adek oi
1 Malaysia. :)


adik kedua si mimie dengan si aqif
si aqif anak jagaan ibu yang tabiat dia ikut ibu ke mana-mana.



ibu jaga dia ni dari umur 40 hari sampai skrg 5 tahun dah sekolah pun.
dah kire adek pun, adek susuan. :)



mase dinanti dah tiba
mengapit pengantin berarak sambil pegang payung
kipas-kipas pengantin dengan peluh petani mencurah-curah
eh btw, kitorang family dapat button tiap sorang
button i ofkos lah 'cousin', eh nape bukan pengapit. hihi gedik
yang lain-lain adalah button utk 'auntie', 'uncle', 'atok'. hikhik comelss.
dan haruslah dipakai tanda pengenalan diri
'sayalah ahli keluarga pengantin. iye ada sebarang pertanyaan ?' ;p



peace yoo ! ehem ni mak pengantin aka mak sedara i








sepupu ku azieda, kawan sepermainan kecik-kecik
kumbah parit atok kat kampung sampai keruh
kena perambat dgn cikta baru reti naik
kalau tak main parit jeeee. heee~
awak dah kawen, saya tak kawen lagi. eh tacing-tacing,
semoga kau berbahagia sampai syurga dengan husband kau, fauze.
aku sayang kau. muahh.




dari pengapit yang tak kawen-kawen lagi. okbai.








4 comments:

emoNoShoujo said...

untunglaa da 4 kali~ calon da ade kn,resah pe ag~?tggu jln jew~heee~ cpt2 nana,xsabo aq nunggu ko nie~ahha~ :P~

cik nana said...

: cer sabor cer sabor. hahaha ;p

MizzTina said...

ehhh, baju putih tu mcm sama la dgn sis punye bju..

nadzirah sofia said...

comel la pengantin tu..pastu, idea button tu pun menarik!

.pengapit kali ke-4, selamat pengantin baru kazen.

As salam,


26 Mei haritu kazen sebaye, seatok dan senenek kawen
so i yg sebaye yg tak kawen lagi ni selayak-layak nye jadi pengapit lahaiii.
hey hey hey, pengapit kali ke-4 okay
pengantin pun baru sekali naik pelamin
haku dah empat kali, 4 kali ye anak-anak naik pelamin.
kipas pengantin haku expert dah
apatah lagi senyum-senyum kambing kat pelamin lagii lah expert.


mempersembahkan cik pengapit !
sementara tunggu pengantin mekap-mekap
haku yg dah siap mekap-mekap ni keluar dulu hirup udara segar. eh,motip?
sepersalinan baju yang super gojes di sponser oleh classmate
yang baik hati lagi baik hati, dan baik hati. ewahhh.
mekasih kak peja ! untunglah sama saiz.
boleh pilih je kat almari baju dia pilih lah baju yg bekenan di hati.
eh gigih okay i pakai pario beliau belit sane belit sini
nasib baik tak tertanggal mase mengapit. haha
eh, kalau nak cerita pasal si pengapit ni
memang tak ke sudah la jawabnye. -_-''



mase melepak-lepak slow talk dengan pengantin dlm bilik pengantin. ehem.
pengantin resah tunggu mak andam
pengapit pun sibuk-sibuk la resah jugek. hikhik



okay, time untuk melayan si kecik pulak
eh pengapit memang bz ke sana ke mari
melayan si kecik makan gula-gula depan pelamin
demand si kecik ni nak makan gula-gula depan pelamin je tau. -.-'
nak 'peace' segala tapi jari kurang 1. bolehlah adek oi
1 Malaysia. :)


adik kedua si mimie dengan si aqif
si aqif anak jagaan ibu yang tabiat dia ikut ibu ke mana-mana.



ibu jaga dia ni dari umur 40 hari sampai skrg 5 tahun dah sekolah pun.
dah kire adek pun, adek susuan. :)



mase dinanti dah tiba
mengapit pengantin berarak sambil pegang payung
kipas-kipas pengantin dengan peluh petani mencurah-curah
eh btw, kitorang family dapat button tiap sorang
button i ofkos lah 'cousin', eh nape bukan pengapit. hihi gedik
yang lain-lain adalah button utk 'auntie', 'uncle', 'atok'. hikhik comelss.
dan haruslah dipakai tanda pengenalan diri
'sayalah ahli keluarga pengantin. iye ada sebarang pertanyaan ?' ;p



peace yoo ! ehem ni mak pengantin aka mak sedara i








sepupu ku azieda, kawan sepermainan kecik-kecik
kumbah parit atok kat kampung sampai keruh
kena perambat dgn cikta baru reti naik
kalau tak main parit jeeee. heee~
awak dah kawen, saya tak kawen lagi. eh tacing-tacing,
semoga kau berbahagia sampai syurga dengan husband kau, fauze.
aku sayang kau. muahh.




dari pengapit yang tak kawen-kawen lagi. okbai.








4 comments:

emoNoShoujo said...

untunglaa da 4 kali~ calon da ade kn,resah pe ag~?tggu jln jew~heee~ cpt2 nana,xsabo aq nunggu ko nie~ahha~ :P~

cik nana said...

: cer sabor cer sabor. hahaha ;p

MizzTina said...

ehhh, baju putih tu mcm sama la dgn sis punye bju..

nadzirah sofia said...

comel la pengantin tu..pastu, idea button tu pun menarik!