Saturday, June 30, 2012

.finally.

As'salam


semalam 29 hb Jun 2012, genap 4 tahun
pengajian cik nana kat UTM Skudai terchenta ni.
yes finally boleh tarikkk nafas lega dan terpulang lah nak hembus kat mane.
wahhh memang betul-betul lega tu..
haha kalau boleh nak hembus-hembus kat rumah je.
sebab selama 4 tahun ni tarik nafas pun kadang-kadang tak sempat -.-''
very the busy okay, busy. yes, busy.
tuntutan course yang memerlukan perah otak, design, design, design.
then redo, redo, redo
amend, amend, amend. fiuhhhh~
hidup tak terurus langsung.
tapi sempat lah lagi, calit eyeliner, fiuu perempuan kan. hehe
dan Ahamdulillah, dapat juga menyiapkan ini,
ape tu yang ada orang panggil, PSM?thesis?fyp?
eh tapi ktorang panggil bende alah ni report jek. hikhik







report yang mengandungi 7 chapter
3 chapter yang pertama buat mase bulan 4 camtu
lepastu terbiar kurang kasih sayang
dan buat chapter 4,5,6,7 dalam mase sehari!3 minggu yang lepas
sehari okay, sehari pulun report .huh
sebab hari-hari yang lain busy siapkan design final project. -.-'
gengster tak gengster lah kan. sebab terpakse. sadis.
sebab lagi satu, report ni 10% jeeee. yes 10%.









edit gambar dengan rase gembira
gembira tak terhingga
sekian 4 tahun,
29 Jun 2008-29 Jun 2012
Bachelor Degree of Landscape Architecture.
Wasalam.







3 comments:

syakey said...

tahniah!! bestnyaa. :)

delarocha said...

Alhamdulillah, selesai semuanya

nadzirah sofia said...

tahniah! dah 4 tahun tu....

.finally.

As'salam


semalam 29 hb Jun 2012, genap 4 tahun
pengajian cik nana kat UTM Skudai terchenta ni.
yes finally boleh tarikkk nafas lega dan terpulang lah nak hembus kat mane.
wahhh memang betul-betul lega tu..
haha kalau boleh nak hembus-hembus kat rumah je.
sebab selama 4 tahun ni tarik nafas pun kadang-kadang tak sempat -.-''
very the busy okay, busy. yes, busy.
tuntutan course yang memerlukan perah otak, design, design, design.
then redo, redo, redo
amend, amend, amend. fiuhhhh~
hidup tak terurus langsung.
tapi sempat lah lagi, calit eyeliner, fiuu perempuan kan. hehe
dan Ahamdulillah, dapat juga menyiapkan ini,
ape tu yang ada orang panggil, PSM?thesis?fyp?
eh tapi ktorang panggil bende alah ni report jek. hikhik







report yang mengandungi 7 chapter
3 chapter yang pertama buat mase bulan 4 camtu
lepastu terbiar kurang kasih sayang
dan buat chapter 4,5,6,7 dalam mase sehari!3 minggu yang lepas
sehari okay, sehari pulun report .huh
sebab hari-hari yang lain busy siapkan design final project. -.-'
gengster tak gengster lah kan. sebab terpakse. sadis.
sebab lagi satu, report ni 10% jeeee. yes 10%.









edit gambar dengan rase gembira
gembira tak terhingga
sekian 4 tahun,
29 Jun 2008-29 Jun 2012
Bachelor Degree of Landscape Architecture.
Wasalam.







3 comments:

syakey said...

tahniah!! bestnyaa. :)

delarocha said...

Alhamdulillah, selesai semuanya

nadzirah sofia said...

tahniah! dah 4 tahun tu....