Sunday, July 8, 2012

.header baru di usia remaja. ^^

As salam.


jam di dinding menunjukkan jam 4:28 pagi
eh kental nye bijik mate aku tak tido lagi.
eh eh pantun 2 kerat pulak. muahaha


okay, ekceli, sebenarnye, ialah
aku tamak haloba semua pekataan sama maksud nak sebut
eh tak, tak sebenarnye,
eh, HEADER baru? hihi


bijik mate yang kental susah nak tido
aku pun tibe-tibe geli-geli auw auww tengok header sendiri
menjak menang header no 3 tahun lepas
kemain aku tatap sayang beno dengan header tu.
bajet comel gilosss pink-pink suwit-suwit camtu
terus tepek tak mau tukar dah
padahal sendiri pandang dah muak wek wekkk.





sangat keanak-anakan header ni bukan?
*sila angguk-angguk kepala tanda setuju*
posing ala-ala princess. alololo anyonyonyo betul-betul comel ni -.-''
skrg memang tak sesuai betul dengan aku yg menginjak remaja ni. cewahh puii.
merah jambuuu sangatttt.


eh marilah menukar header
*kata ku kepada diri ku sendiri*
setelah merasakan diri sudah cukup dewasa
kalau kawen pun dah ada anak 1
eh eh itu sebenanarnye motip. hikhik
lahirlah header baru ni. yeayy sukee ;)





haaa barulah nampak dewasa belia negara
muke tak cukup 1, 3 terus aku tepek.
muahaha gile kuasa nampakk. haha
eh tibe-tibe rase nak print besar-besar tampal kat signboard taman perumahan aku.
eh malampau betul kau nana, melampau. ;p





*terima kasih photoshop sebab jadi kawan baik aku sejak zaman universiti dulu ;)*
sekarang ni tanam anggur wane pink je kat rumah. -.-''





9 comments:

babycomel said...

cantik.. suka tengok ;)

cik nana said...

tq ;)

azkiya farhana said...

yup..nampak dewasa gitu~ untungla da abes uni ;) congrate

yana yani said...

cntik...bru nmpk dewasa..wlpon hti masih kanak2 rebina..hahah

cik nana said...

azkiya farhana : hikhik. mekasih ;)


yana yani : haha dah dewasa sgt ni. perasan knk2 ribena je. hahah. btw tq ;)

Kathy Tuah said...

dari pandangan mata sy, dua2 tu cantik ^^

ainraus said...

kita sam2 penganggur!
hihihihi. tapi kita suka header yang atas tu.
sebab kita suka bajet princess. :P

cik nana said...

kathy tuah : time kasih ;)


ainraus : yeayy same ad geng. hihi. alolo tp princes yg ni dah tua da. ngee~

siti kektus said...

okeh. nampaj dewasa sudah. hehe :D

.header baru di usia remaja. ^^

As salam.


jam di dinding menunjukkan jam 4:28 pagi
eh kental nye bijik mate aku tak tido lagi.
eh eh pantun 2 kerat pulak. muahaha


okay, ekceli, sebenarnye, ialah
aku tamak haloba semua pekataan sama maksud nak sebut
eh tak, tak sebenarnye,
eh, HEADER baru? hihi


bijik mate yang kental susah nak tido
aku pun tibe-tibe geli-geli auw auww tengok header sendiri
menjak menang header no 3 tahun lepas
kemain aku tatap sayang beno dengan header tu.
bajet comel gilosss pink-pink suwit-suwit camtu
terus tepek tak mau tukar dah
padahal sendiri pandang dah muak wek wekkk.





sangat keanak-anakan header ni bukan?
*sila angguk-angguk kepala tanda setuju*
posing ala-ala princess. alololo anyonyonyo betul-betul comel ni -.-''
skrg memang tak sesuai betul dengan aku yg menginjak remaja ni. cewahh puii.
merah jambuuu sangatttt.


eh marilah menukar header
*kata ku kepada diri ku sendiri*
setelah merasakan diri sudah cukup dewasa
kalau kawen pun dah ada anak 1
eh eh itu sebenanarnye motip. hikhik
lahirlah header baru ni. yeayy sukee ;)





haaa barulah nampak dewasa belia negara
muke tak cukup 1, 3 terus aku tepek.
muahaha gile kuasa nampakk. haha
eh tibe-tibe rase nak print besar-besar tampal kat signboard taman perumahan aku.
eh malampau betul kau nana, melampau. ;p





*terima kasih photoshop sebab jadi kawan baik aku sejak zaman universiti dulu ;)*
sekarang ni tanam anggur wane pink je kat rumah. -.-''





9 comments:

babycomel said...

cantik.. suka tengok ;)

cik nana said...

tq ;)

azkiya farhana said...

yup..nampak dewasa gitu~ untungla da abes uni ;) congrate

yana yani said...

cntik...bru nmpk dewasa..wlpon hti masih kanak2 rebina..hahah

cik nana said...

azkiya farhana : hikhik. mekasih ;)


yana yani : haha dah dewasa sgt ni. perasan knk2 ribena je. hahah. btw tq ;)

Kathy Tuah said...

dari pandangan mata sy, dua2 tu cantik ^^

ainraus said...

kita sam2 penganggur!
hihihihi. tapi kita suka header yang atas tu.
sebab kita suka bajet princess. :P

cik nana said...

kathy tuah : time kasih ;)


ainraus : yeayy same ad geng. hihi. alolo tp princes yg ni dah tua da. ngee~

siti kektus said...

okeh. nampaj dewasa sudah. hehe :D