Tuesday, July 17, 2012

.majlis persandingan kak wani cantek.*indoor*

As salam


bagai pinang di belah dua.sama cantik sama padan persis dan setanding wedding irma hasmie & redza syah



entry ni memang entry excited semacam i yang baru lepas bersanding. hihi. ingat lagi tak entry ini selamat pengantin baru kak wani cantek ? padahal entry sebelum entry ni je punn. boleh scroll ke bawah kalau tak tahu. hiks~


7 Julai lepas beliau selamat diijab kabulkan di rumah beliau dan pada 14 Julai lepas hari Sabtu telah berlangsungnye majlis persandingan kak wani cantek dan pasangan nye di Kampung Pengantin, Setapak KL.


dan cik nana bersama-sama geng anak-anak JOHO, mus dan am bertolak dari JB seawal jam 9.45 pagi. eh bukan awal tapi dah terlambat punn. huhuii. dah plan awal 2 minggu yg lepas nak pegi wedding kak wani ramai-ramai tapi last minit baru kompem semula, akhirnya hanye 3 dara pingitan rombongan dari JB ke KL. hiew hiew.


then singgah ke Simpang Ampat, Melaka pick up si apah then teruskan perjalanan singgah Seremban amik si Syam plak. cukuplah 5 orang wakil batch 4SBL UTM Skudai ke majlis persandingan kak wani di KL.


gerak dari Seremban singgah Tesco beli present dulu pang pung pang pung dah pukul 2 ptg. dah pukul 2 ptg baru gerak ke KL yang tak tau celah mane Kampung Pengantin. set GPS dan berpandukan map kad jemputan pang pung pang pung, kami sesat ye kawan-kawan -.-''. sesat satu hal, jalan jem lagiii. haiyoo. *memang takkk lahhh aku nak duduk KL kalau gini*


pukul 3.45 ptg still sesat lagi ye kawan-kawan. majlis persandingan yang di sponser sampai pukul 4 jee tapi kitorang still tak sampai-sampai lagi. boleh menangis lagu najwa latip kalau sampai nanti majlis dah habis semua dah kemas-kemas *sadis*. cepat-cepat kol abg pengantin cakap tunggu ktorang dulu jgn balik lagi. haha boleh. penat oi kematu b****t aku duduk je dari jb pagi tadi. huhuii.


dan Alhamdulillah dalam pukul 4.20 ptg camtu ktorang sampai juga ke Kampung Pengantin, Setapak. last minit GPS baru bagi kerjasama ;)






bila sampai dah lambat, memang tak dapat lah nak tengok pengantin berarak, pengantin bersanding, pengantin makan beradap. okay jangan harap okay. hahadoi


tapi dapat jugak curiks gambar pengantin mase bersanding dr fesbuk pengantin. eheh. ni diaaa.


pengapit perempuan adalah adik kepada pengantin perempuan dan pengapit lelaki adalah abang kepada pengantin perempuan jugak. haaaa boleh gituuu. sebab pengapit lelaki adalah besfren pengantin lelaki. paham ? owhh what a small world lah kan. jodoh-jodoh.


okay mari mulakan xplorace gambar hoyeh-hoyeh dengan pengantin dalam dewan dulu yek :)




alololor pengantin sangat-sangat cantek n cumils macam princessss. anonyonyo.


tuah datang lambat. dapat makan kat meja VIP sebab meja ni jeee yang tinggal and ada makanan. haha rezeki. tuah lagi makan sambil dilayan pengantin. okay bertuah sangattt.


tuah datang lambat jugak bile dah siap makan semua marilah bergosip dengan pengantin yang cantek macam princess. ehem haruslah kepochi cuit-cuit manik kat baju. selak kain pengantin nak tengok kasut. hihi. belek-belek jari pengantin tengok inai segala. ahhh aku memang camni. kepohh. haha


syam, mus, apah, kak wani cantek, nana cantek jugakk. hiks puii.


syam, mus, apah, abg amir, kak wani cantek macam princess, cik nana princess jugak *haha*, am dan yana ex senior.


terjumpa sekali geng-geng senior SBL UTM skudai yang dah bekerjaya kt KL nunn.


anyonyoo kak wani cantek macam princesss.


anyonyoo peluk-peluk sayang-sayang kak wani cantek macam princess.
rase peluk-peluk taknak lepas okay -.-''
sebab sayang sangat terus buat profile pic FB. ;)

.....................................................................................................................................................



..to be continue *majlis persandingan kak wani cantek*outdoor*





* pictures kredit to amnani





11 comments:

nurul cHempaka said...

omg omg!!! gaun pengantin sgt chantik!!!!!omg!!!

Cik Kay Jue said...

wanh pakai gaun! cantik.. jarang tgk org pakai... :)

jann sinuja said...

ohoiii seyes aq jeles nk mampos =.= tq

ainraus said...

kita nak jadi princess jugak masa wedding kita nanti! wink2. ;)

btw, nana pun bercinta dengan sang pelaut jugak? yeay! kita ada geng lagi sorang! :D

cik nana said...

nurul chempaka : memanggg sanggatttt cantekkk. pengsan -.-''


ckj : gaun beliau design sendiri tau. ;)


jann : haha sgt bes okay, sgt bes okay. pengsan lagi skali -.-'' hahaha ;p

cik nana said...

ainraus : kalau dah wedding sendiri opkos lah kite yg jd princess nye iye tak? hihi.

yes, incik beliau kte tgh kt laut nunnnn. hukkk. eh bleh kongsi prasaan kn. ehehe

falia shazana said...

cantik nya. tringin nak kawen jadi cantik camni.. heheheh.. :P

btw, tq for drop by sayang.. :D

msredcheesecake said...

suka sgt baju pengantin perempuan, simple but super nice...

ct kektus said...

so gojes lah pengantin. :D

zacky786 said...

fuyoo

laskar pelangi said...

a'a cantik betul pengantin.dengan bajunya yg macam princess~

.majlis persandingan kak wani cantek.*indoor*

As salam


bagai pinang di belah dua.sama cantik sama padan persis dan setanding wedding irma hasmie & redza syah



entry ni memang entry excited semacam i yang baru lepas bersanding. hihi. ingat lagi tak entry ini selamat pengantin baru kak wani cantek ? padahal entry sebelum entry ni je punn. boleh scroll ke bawah kalau tak tahu. hiks~


7 Julai lepas beliau selamat diijab kabulkan di rumah beliau dan pada 14 Julai lepas hari Sabtu telah berlangsungnye majlis persandingan kak wani cantek dan pasangan nye di Kampung Pengantin, Setapak KL.


dan cik nana bersama-sama geng anak-anak JOHO, mus dan am bertolak dari JB seawal jam 9.45 pagi. eh bukan awal tapi dah terlambat punn. huhuii. dah plan awal 2 minggu yg lepas nak pegi wedding kak wani ramai-ramai tapi last minit baru kompem semula, akhirnya hanye 3 dara pingitan rombongan dari JB ke KL. hiew hiew.


then singgah ke Simpang Ampat, Melaka pick up si apah then teruskan perjalanan singgah Seremban amik si Syam plak. cukuplah 5 orang wakil batch 4SBL UTM Skudai ke majlis persandingan kak wani di KL.


gerak dari Seremban singgah Tesco beli present dulu pang pung pang pung dah pukul 2 ptg. dah pukul 2 ptg baru gerak ke KL yang tak tau celah mane Kampung Pengantin. set GPS dan berpandukan map kad jemputan pang pung pang pung, kami sesat ye kawan-kawan -.-''. sesat satu hal, jalan jem lagiii. haiyoo. *memang takkk lahhh aku nak duduk KL kalau gini*


pukul 3.45 ptg still sesat lagi ye kawan-kawan. majlis persandingan yang di sponser sampai pukul 4 jee tapi kitorang still tak sampai-sampai lagi. boleh menangis lagu najwa latip kalau sampai nanti majlis dah habis semua dah kemas-kemas *sadis*. cepat-cepat kol abg pengantin cakap tunggu ktorang dulu jgn balik lagi. haha boleh. penat oi kematu b****t aku duduk je dari jb pagi tadi. huhuii.


dan Alhamdulillah dalam pukul 4.20 ptg camtu ktorang sampai juga ke Kampung Pengantin, Setapak. last minit GPS baru bagi kerjasama ;)






bila sampai dah lambat, memang tak dapat lah nak tengok pengantin berarak, pengantin bersanding, pengantin makan beradap. okay jangan harap okay. hahadoi


tapi dapat jugak curiks gambar pengantin mase bersanding dr fesbuk pengantin. eheh. ni diaaa.


pengapit perempuan adalah adik kepada pengantin perempuan dan pengapit lelaki adalah abang kepada pengantin perempuan jugak. haaaa boleh gituuu. sebab pengapit lelaki adalah besfren pengantin lelaki. paham ? owhh what a small world lah kan. jodoh-jodoh.


okay mari mulakan xplorace gambar hoyeh-hoyeh dengan pengantin dalam dewan dulu yek :)




alololor pengantin sangat-sangat cantek n cumils macam princessss. anonyonyo.


tuah datang lambat. dapat makan kat meja VIP sebab meja ni jeee yang tinggal and ada makanan. haha rezeki. tuah lagi makan sambil dilayan pengantin. okay bertuah sangattt.


tuah datang lambat jugak bile dah siap makan semua marilah bergosip dengan pengantin yang cantek macam princess. ehem haruslah kepochi cuit-cuit manik kat baju. selak kain pengantin nak tengok kasut. hihi. belek-belek jari pengantin tengok inai segala. ahhh aku memang camni. kepohh. haha


syam, mus, apah, kak wani cantek, nana cantek jugakk. hiks puii.


syam, mus, apah, abg amir, kak wani cantek macam princess, cik nana princess jugak *haha*, am dan yana ex senior.


terjumpa sekali geng-geng senior SBL UTM skudai yang dah bekerjaya kt KL nunn.


anyonyoo kak wani cantek macam princesss.


anyonyoo peluk-peluk sayang-sayang kak wani cantek macam princess.
rase peluk-peluk taknak lepas okay -.-''
sebab sayang sangat terus buat profile pic FB. ;)

.....................................................................................................................................................



..to be continue *majlis persandingan kak wani cantek*outdoor*





* pictures kredit to amnani





11 comments:

nurul cHempaka said...

omg omg!!! gaun pengantin sgt chantik!!!!!omg!!!

Cik Kay Jue said...

wanh pakai gaun! cantik.. jarang tgk org pakai... :)

jann sinuja said...

ohoiii seyes aq jeles nk mampos =.= tq

ainraus said...

kita nak jadi princess jugak masa wedding kita nanti! wink2. ;)

btw, nana pun bercinta dengan sang pelaut jugak? yeay! kita ada geng lagi sorang! :D

cik nana said...

nurul chempaka : memanggg sanggatttt cantekkk. pengsan -.-''


ckj : gaun beliau design sendiri tau. ;)


jann : haha sgt bes okay, sgt bes okay. pengsan lagi skali -.-'' hahaha ;p

cik nana said...

ainraus : kalau dah wedding sendiri opkos lah kite yg jd princess nye iye tak? hihi.

yes, incik beliau kte tgh kt laut nunnnn. hukkk. eh bleh kongsi prasaan kn. ehehe

falia shazana said...

cantik nya. tringin nak kawen jadi cantik camni.. heheheh.. :P

btw, tq for drop by sayang.. :D

msredcheesecake said...

suka sgt baju pengantin perempuan, simple but super nice...

ct kektus said...

so gojes lah pengantin. :D

zacky786 said...

fuyoo

laskar pelangi said...

a'a cantik betul pengantin.dengan bajunya yg macam princess~