Sunday, July 8, 2012

.selamat pengantin baru kak wani cantek.

As'salam,


Sabtu lepas 7 Julai 2012, termeterai lah satu ikatan janji setia, majlis pernikahan classmate, studiomate cik nana, kak wani dan pasangan beliau. Alhamdulillah.




kak wani bukan je dah pecahkan rekod batch SBL course cik nana kat UTM yang mendahului kami kami dan kami semua ke gerbang perkahwinan, malah kak wani juga merupakan pemenang 3x tempat ke 3 pertandingan 'Gerbang Cinta Musim ke-3 Utusan Malaysia'. yeayy kitorang adalah sangat-sangat lah eksaited mase dapat tau kak wani menang. ape tu orang kate masuk kelas, masuk studio, mase crit session semua cerita pasal kawin kawin dan kawin. hahai -.-''




nak tau kak wani cantek dapat hadiah ape ? sila sebut satu persatu dengan nada woww ! *okey aku yang over* heee


- motosikal skuter modenas passion
- pakej perkahwinan bernilai RM 50,000
- wang tunai RM 2,000
- barang kemas
- barangan elektrik
- pakej percutian bulan madu
- spa


Eh aku dah macam jurucakap gerbang perkahwinan pulak. haha. so majlis resepsi yang ditaja oleh pihak utusan akan berlangsung 14 julai ni kat Kampung Pengantin, KL. wah mesti gilang gemilang oi oi. eksaited. ;)



















semoga kak wani cantek dan pasangan beliau bahagia sampai syurga. aminnn.



*copy paste gambar dari fb kak pika. mekasih kak pika. ngee~*


20 comments:

MizzTina said...

sama cntik sm padan.. suwit sgt..

~AmyLiana86~ said...

wah beruntungnya..fyi, akak pun join peraduan tu tp xberjaya..xde rezeki..tp alhamdulillah semua berjalan lancar..hehe

cik nana said...

mizz tina : hehe tu laa suwit2. ;)


amyliana : oh serius ? sokay la xde rezeki kn. btw akk pn dah kawin. tahniah ;)

ejulz said...

smoga pasangan bhagia hingga akhir hayat.. :)

Ca Cik Duyung said...

beruntung badan..hehe..

ainraus said...

awak. kita baru follow blog awak.

kita sukaa la tgk wedding pengantin beruniform. huhuhu.
teringin, tapi apakan daya. encik cinta hati kita bukan nya kerja pakai uniform. :(

cik nana said...

ejulz : aminnnn


ca cik duyung : tu la beruntungg sgtt ;)


ainraus : tu la nmpk smart. hihi. eh takpe2 weding x pakai uniform pun ok wat. hehe ;)

Syafiqah Hashim said...

woww..hadiahnya best..seronok lah pihak lelaki tak perlu berbelanja banyak..eheheee..

cik nana said...

syafiqah hashim : tu la kan. jimattt. hihi

msredcheesecake said...

CUMELNYA PENGANTIN POMPUAN, AYU JE.... CONGRATS TUK KAWAN DIA YEA...

LubLy said...

ya Allah..rezeki pengantin..alhamdulillah

saya syamimi said...

cantik la k.wani niiiiiiiiiii. serius!

cik nana said...

msred : aah cumelll sgt. tq ;)


lubly : tu rezeki kan. alhamdulillah.


saya syamimi : kannn. mmg cantikk sgt kan. ;)

siti kektus said...

wah. rezeki beliau lah. masyuk sungguh semua di taja. :D

Hasrina said...

simple and suwit...so nice

Fatin Farhana Binti Ramli said...

semoga bahagia hingga anak cucu & cicit ..

sha_azmi said...

perghh pkej wedding 50 000!!
dasyat..apepun thniah..
hye,done follow awk, jmput singgah blog saya ^^

aniswany said...

majlis perkahwinan di taja? whoaaa best nyaaa..cantik plak tu ^_^
tahniah utk mereka :)

Etong said...

semoga jodoh membawa smpai ke syurga inshaAllah :)

diera_nadiera ulalaaa~ said...

^_^ waaahh...same cntik same handsome..hahaha pepandai je diera tkr pepaah sndri..asal boleh jee.. ^_^ seronoklah diorg da kawen..akak bile ag? hikhikhik ^_^

.selamat pengantin baru kak wani cantek.

As'salam,


Sabtu lepas 7 Julai 2012, termeterai lah satu ikatan janji setia, majlis pernikahan classmate, studiomate cik nana, kak wani dan pasangan beliau. Alhamdulillah.




kak wani bukan je dah pecahkan rekod batch SBL course cik nana kat UTM yang mendahului kami kami dan kami semua ke gerbang perkahwinan, malah kak wani juga merupakan pemenang 3x tempat ke 3 pertandingan 'Gerbang Cinta Musim ke-3 Utusan Malaysia'. yeayy kitorang adalah sangat-sangat lah eksaited mase dapat tau kak wani menang. ape tu orang kate masuk kelas, masuk studio, mase crit session semua cerita pasal kawin kawin dan kawin. hahai -.-''




nak tau kak wani cantek dapat hadiah ape ? sila sebut satu persatu dengan nada woww ! *okey aku yang over* heee


- motosikal skuter modenas passion
- pakej perkahwinan bernilai RM 50,000
- wang tunai RM 2,000
- barang kemas
- barangan elektrik
- pakej percutian bulan madu
- spa


Eh aku dah macam jurucakap gerbang perkahwinan pulak. haha. so majlis resepsi yang ditaja oleh pihak utusan akan berlangsung 14 julai ni kat Kampung Pengantin, KL. wah mesti gilang gemilang oi oi. eksaited. ;)



















semoga kak wani cantek dan pasangan beliau bahagia sampai syurga. aminnn.



*copy paste gambar dari fb kak pika. mekasih kak pika. ngee~*


20 comments:

MizzTina said...

sama cntik sm padan.. suwit sgt..

~AmyLiana86~ said...

wah beruntungnya..fyi, akak pun join peraduan tu tp xberjaya..xde rezeki..tp alhamdulillah semua berjalan lancar..hehe

cik nana said...

mizz tina : hehe tu laa suwit2. ;)


amyliana : oh serius ? sokay la xde rezeki kn. btw akk pn dah kawin. tahniah ;)

ejulz said...

smoga pasangan bhagia hingga akhir hayat.. :)

Ca Cik Duyung said...

beruntung badan..hehe..

ainraus said...

awak. kita baru follow blog awak.

kita sukaa la tgk wedding pengantin beruniform. huhuhu.
teringin, tapi apakan daya. encik cinta hati kita bukan nya kerja pakai uniform. :(

cik nana said...

ejulz : aminnnn


ca cik duyung : tu la beruntungg sgtt ;)


ainraus : tu la nmpk smart. hihi. eh takpe2 weding x pakai uniform pun ok wat. hehe ;)

Syafiqah Hashim said...

woww..hadiahnya best..seronok lah pihak lelaki tak perlu berbelanja banyak..eheheee..

cik nana said...

syafiqah hashim : tu la kan. jimattt. hihi

msredcheesecake said...

CUMELNYA PENGANTIN POMPUAN, AYU JE.... CONGRATS TUK KAWAN DIA YEA...

LubLy said...

ya Allah..rezeki pengantin..alhamdulillah

saya syamimi said...

cantik la k.wani niiiiiiiiiii. serius!

cik nana said...

msred : aah cumelll sgt. tq ;)


lubly : tu rezeki kan. alhamdulillah.


saya syamimi : kannn. mmg cantikk sgt kan. ;)

siti kektus said...

wah. rezeki beliau lah. masyuk sungguh semua di taja. :D

Hasrina said...

simple and suwit...so nice

Fatin Farhana Binti Ramli said...

semoga bahagia hingga anak cucu & cicit ..

sha_azmi said...

perghh pkej wedding 50 000!!
dasyat..apepun thniah..
hye,done follow awk, jmput singgah blog saya ^^

aniswany said...

majlis perkahwinan di taja? whoaaa best nyaaa..cantik plak tu ^_^
tahniah utk mereka :)

Etong said...

semoga jodoh membawa smpai ke syurga inshaAllah :)

diera_nadiera ulalaaa~ said...

^_^ waaahh...same cntik same handsome..hahaha pepandai je diera tkr pepaah sndri..asal boleh jee.. ^_^ seronoklah diorg da kawen..akak bile ag? hikhikhik ^_^