Monday, August 27, 2012

.alkisah raye 8.

As salam,

hai, cik nana terus cerita pasal raye 8 boleh ?
cik nana skip dulu ye cerita raye 1,2,3,4,5,6 dan 7. -_____-
tadi alkisahnye cik nana sekeluarga pergi beraye ke rumah jiran tetangga.
baju raye semua dah habis pusing, dah habis ulang-ulang pakai.
so pakai jela baju tak raye punnn bolehhhh. 


alkisahnye lagi raye ke 8 ni 
barulahhhhhhh kamera ON flash
selalu nye cik nana memang tak ON kan flash
eh memang pantang flash-flash ni. silau okay. 
eh rupe-rupe nye bile ON flash gambar lagi ohsem tahu ?
sadis okay, okay sadis -_______-
nak ulang semula dari raye 1 boleh ?
nak tangkap semua gambar pakai flash. huuu


tibe-tibe rase ohsem lah gambar-gambar raye ke-8 ni. hihi


eh raye tahun ni memang gambar beribu lemon posing kat sini
wall stencil belakang tuuu cik nana buat sendiri dengan ayah tau ;)
gigih 2 beranak buat sehari sebelum raye.
orang datang beraye semua ingat sticker wallpaper. hikhik
lain kali ye cik nana review 'DIY wall stencil' pulak. ;)





* dari stat puasa sampai lah raye tak sudah-sudah DIY jee keje haku. penganggur lah katekan. huk*





15 comments:

fifie said...

Jealous dengan kekecilan tubuh cik Nana ye. hehe.

haz said...

like ur outfit! <3

cik nana said...

fifie : kecik, kurus, rendang tulah pakej lengkap kite. haha


haz : tq. biaseee je outfit tu ;)

Anasyg said...

dang. nak try wall stencil plak - mohon kuarkan tutorial k. sekian hehe

cik nana said...

anas : hahaha kannnn. dangg. nanti yek kite share2 ;)

nana kamarul said...

ehhhh! cantik gila dinding! Tolong buat kat dinding my house pulak. Pleaseeee :D Anyw, selamat hari raya :)

DayaMohamed said...

memang awesome punnnn. selamat hari raya. :)

cik nana said...

nana kamarul : tq. heee bolehhhh ape slh nye. btw slmt hari raye jugak ;)


faya : hikhik. slmt hari raye ;)

jann sinuja said...

weh..nak oder dinding bunge2 pulak boleh :p hihi..dah berbuah ke anggur?? time raya pertame dah boleh petik kasi org raye makan..hahahaha..na!! ade keje roger aku wehhh~~~

cik nana said...

jann : pos sini dinding umah ko. haha. spesis anggur aku tanam memang tak berbuah. haha. meh dtg umah aku ada keje basuh bajuuuu. hahaha ;p

Cik Kay Jue said...

wah bestnya beraya... huhu...

diera_nadiera ulalaaa~ said...

^_^ alololooooo...cntiknye baju rye..same padan ngan si pemakainya..hohoho ^_^

Cik Suheela said...

cik nana..lawa lah kamu dan baju raya itu..lawa juga wall kat blakang tu...ohsemmm...slamat hari raya dear! :D

cik nana said...

ckj : hihi best ;)


diera : bukan baju raye lah dear. hihi. btw tq ;)


cik suheela : mekasih. eh terima kasih lagi sekali. hee slmt hari raye jugak ;)

nadzirah sofia said...

hamboi...duit raya samapi rm100..huhu

.alkisah raye 8.

As salam,

hai, cik nana terus cerita pasal raye 8 boleh ?
cik nana skip dulu ye cerita raye 1,2,3,4,5,6 dan 7. -_____-
tadi alkisahnye cik nana sekeluarga pergi beraye ke rumah jiran tetangga.
baju raye semua dah habis pusing, dah habis ulang-ulang pakai.
so pakai jela baju tak raye punnn bolehhhh. 


alkisahnye lagi raye ke 8 ni 
barulahhhhhhh kamera ON flash
selalu nye cik nana memang tak ON kan flash
eh memang pantang flash-flash ni. silau okay. 
eh rupe-rupe nye bile ON flash gambar lagi ohsem tahu ?
sadis okay, okay sadis -_______-
nak ulang semula dari raye 1 boleh ?
nak tangkap semua gambar pakai flash. huuu


tibe-tibe rase ohsem lah gambar-gambar raye ke-8 ni. hihi


eh raye tahun ni memang gambar beribu lemon posing kat sini
wall stencil belakang tuuu cik nana buat sendiri dengan ayah tau ;)
gigih 2 beranak buat sehari sebelum raye.
orang datang beraye semua ingat sticker wallpaper. hikhik
lain kali ye cik nana review 'DIY wall stencil' pulak. ;)





* dari stat puasa sampai lah raye tak sudah-sudah DIY jee keje haku. penganggur lah katekan. huk*





15 comments:

fifie said...

Jealous dengan kekecilan tubuh cik Nana ye. hehe.

haz said...

like ur outfit! <3

cik nana said...

fifie : kecik, kurus, rendang tulah pakej lengkap kite. haha


haz : tq. biaseee je outfit tu ;)

Anasyg said...

dang. nak try wall stencil plak - mohon kuarkan tutorial k. sekian hehe

cik nana said...

anas : hahaha kannnn. dangg. nanti yek kite share2 ;)

nana kamarul said...

ehhhh! cantik gila dinding! Tolong buat kat dinding my house pulak. Pleaseeee :D Anyw, selamat hari raya :)

DayaMohamed said...

memang awesome punnnn. selamat hari raya. :)

cik nana said...

nana kamarul : tq. heee bolehhhh ape slh nye. btw slmt hari raye jugak ;)


faya : hikhik. slmt hari raye ;)

jann sinuja said...

weh..nak oder dinding bunge2 pulak boleh :p hihi..dah berbuah ke anggur?? time raya pertame dah boleh petik kasi org raye makan..hahahaha..na!! ade keje roger aku wehhh~~~

cik nana said...

jann : pos sini dinding umah ko. haha. spesis anggur aku tanam memang tak berbuah. haha. meh dtg umah aku ada keje basuh bajuuuu. hahaha ;p

Cik Kay Jue said...

wah bestnya beraya... huhu...

diera_nadiera ulalaaa~ said...

^_^ alololooooo...cntiknye baju rye..same padan ngan si pemakainya..hohoho ^_^

Cik Suheela said...

cik nana..lawa lah kamu dan baju raya itu..lawa juga wall kat blakang tu...ohsemmm...slamat hari raya dear! :D

cik nana said...

ckj : hihi best ;)


diera : bukan baju raye lah dear. hihi. btw tq ;)


cik suheela : mekasih. eh terima kasih lagi sekali. hee slmt hari raye jugak ;)

nadzirah sofia said...

hamboi...duit raya samapi rm100..huhu