Wednesday, August 8, 2012

.DIY organza flowers.

As salam,

Haritu dah try test buat DIY fabric flowers
So hari ahad lepas dah beli segala kelengkapan perkahwinan
ehem-ehem, so marilah memulakan projek DIY ke -2
DIY organza flowers, phewitttt. haaaaa.
eh ini konon-konon nye untuk projek mega raye katenye
hajat dihati nak tepek-tepek kat tudung untuk kelihatan berseri di hari raya. muahaha


bahan-bahan nya mudah didapati ye kawan-kawan
reben organza dengan manik je
cara tetap sama macam DIY fabric flowers
gunting bulat-bulat, bakar tepi-tepi dengan lilin
tepek-tepek, cantum-cantum, jahit-jahit
okay, siap ! ;)










alahai, bunga comels-comels macam ni
tepeks-tepeks kat tudung terus otometik tuan empunya diri pun comels. hahaha


eh okay la, nak sambung buat lagi ni
banyak tempahan ni. cewah muahaha
okbye !




*taip entry sambil koling-koling dengan incik beliau memang kelaut lah jawabnye. hihi*



13 comments:

ika said...

alahaiii...comelnya...:)

Lyaa Suriany said...

rajin la awkkkk

Penyuluh Perikanan said...

salam ramadlon,
kunjungan perdana untuk persahabatan,
Blog ini sangat cantk, cool,...saya suka dan follow 430

saya akan bahagia jika anda menerima dan follo back...
ditunggu dan terima kasih

ashafanie said...

cumil3..

msredcheesecake said...

simple n cun...

syakey said...

kenapa comelss sgt?

ainraus said...

best dapat gayut? hihihihi.

comel. rajinnya nana jahit2 ni. :)

cik nana said...

ika : hihi tq


lyaa : rajin la jugak. hihi


PP : tq ;)


ashafanie : mekasihh ;)


misred : simple kn. hihi


shakey : hehe comelsss cket jek.


ainraus :puaass dpt gayut tau. hehe. kdg2 je rajin. heee

comeliness_zaty said...

rindu zaman gayut2..

*eh ade kaitan x dgn enrty..hehe

jann sinuja said...

nak order...wt 10 lai utk aq ye :p hahaha

cik nana said...

comeliness zaty : eh ada kaitan la tu. hee


jann : boleh..nanti aku tepek kat jubah konvo. mau ? hahaha

gdsbnga said...

style gilos ! haha

Errah said...

errah de bt jgk bunga ni..bt kjat bju rya adik..hihi.best kan diy sndiri ni..puas hati

.DIY organza flowers.

As salam,

Haritu dah try test buat DIY fabric flowers
So hari ahad lepas dah beli segala kelengkapan perkahwinan
ehem-ehem, so marilah memulakan projek DIY ke -2
DIY organza flowers, phewitttt. haaaaa.
eh ini konon-konon nye untuk projek mega raye katenye
hajat dihati nak tepek-tepek kat tudung untuk kelihatan berseri di hari raya. muahaha


bahan-bahan nya mudah didapati ye kawan-kawan
reben organza dengan manik je
cara tetap sama macam DIY fabric flowers
gunting bulat-bulat, bakar tepi-tepi dengan lilin
tepek-tepek, cantum-cantum, jahit-jahit
okay, siap ! ;)










alahai, bunga comels-comels macam ni
tepeks-tepeks kat tudung terus otometik tuan empunya diri pun comels. hahaha


eh okay la, nak sambung buat lagi ni
banyak tempahan ni. cewah muahaha
okbye !




*taip entry sambil koling-koling dengan incik beliau memang kelaut lah jawabnye. hihi*



13 comments:

ika said...

alahaiii...comelnya...:)

Lyaa Suriany said...

rajin la awkkkk

Penyuluh Perikanan said...

salam ramadlon,
kunjungan perdana untuk persahabatan,
Blog ini sangat cantk, cool,...saya suka dan follow 430

saya akan bahagia jika anda menerima dan follo back...
ditunggu dan terima kasih

ashafanie said...

cumil3..

msredcheesecake said...

simple n cun...

syakey said...

kenapa comelss sgt?

ainraus said...

best dapat gayut? hihihihi.

comel. rajinnya nana jahit2 ni. :)

cik nana said...

ika : hihi tq


lyaa : rajin la jugak. hihi


PP : tq ;)


ashafanie : mekasihh ;)


misred : simple kn. hihi


shakey : hehe comelsss cket jek.


ainraus :puaass dpt gayut tau. hehe. kdg2 je rajin. heee

comeliness_zaty said...

rindu zaman gayut2..

*eh ade kaitan x dgn enrty..hehe

jann sinuja said...

nak order...wt 10 lai utk aq ye :p hahaha

cik nana said...

comeliness zaty : eh ada kaitan la tu. hee


jann : boleh..nanti aku tepek kat jubah konvo. mau ? hahaha

gdsbnga said...

style gilos ! haha

Errah said...

errah de bt jgk bunga ni..bt kjat bju rya adik..hihi.best kan diy sndiri ni..puas hati