Saturday, September 8, 2012

.hari-hari 3 beradik.

As salam..

Hye semua ! walaupun sekarang cik nana tengah sindrom blog di hacked
korang tengok blog ni okay je tapi cik nana yang view tetap tak okay -__-'
layout lintang pukang sangat tak boleh nak edit.
so mood nak updet pun semakin menurun. huk
nasiblah korang tengok okay kalau la korang nampak macam cik nana nampak
memang cik nana bagi notis 24 jam resign lah jadi blogger. eheh

okay, sekarang lepas habis belajar duduk rumah mesti 3 beradik
tiap hari pandang adek-adek, si mimi dan si nina.
tak pernah lah tak bertiga melainkan mase cik nana kat u dulu
tapi tu pun tiap minggu mesti balik rumah
pantang hari jumaat memang tak nampak lah bayang haku kat utm tu.hee ;p

tapi semalam tinggal berdua beradik je kat rumah
cik nana dengan si bongsu, nina.
si mimie pestime tu lepas dapat pegi camping badan uniform sekolah
itu pun buat kat utm. 3 hari je pun. lahaii. kakak balik dari utm, adik pulak camping kat utm.
bila takde dia sunyi pulak rumah -__-'
bukan rindu ke hape tapi sebab takde geng nak gaduh. muahaha keji betul.




eh mimie, balik cepat boleh ?
tak cukup korum nak begaduh ni. hahaha ;p



*terima kasih untuk korang yang tolong tengok kan blog cik nana ni yek dan bagitau blog ni okay-okay je. lega sikit*
*eh incik beliau dah pulang ke darat. eh tak sabau nak menjumpai nye punnnnn*




20 comments:

Rara Nasiha said...

kene hack? laaa, siapa yang buat nie? teruk betul. tapi i tengok okey je nie.

cik.belog said...

ala canteknye header nana!!! cute sgttt ! btw adik brdik awk cun melecun :D

piko ija said...

amboi...y kecik tu..smgt 1 Malaysia..haha

cik nana said...

rara : admin je yg dihacked nye. dasar hackers keji betul lah.org lain view okay, diri sendiri view tak okay -_-'


lisa : hihi mekasih. tapi tak kemas sgt sbenanye. hee cun melecun ke. :D


piko : kannnn. haha sebenarnye nak buat peace tapi jadi 1 Malaysia sangat. haha

fifie said...

Mohon bersabar banyak banyak ye, jangan diterkam incik beliau itu. haha.

yoon da-hyun said...

ok la tho :) together2 kan ~~

Nurrul said...

Comelnya ! ! hehe ^^

semoga mimie cepat sembuh.. :")

cik nana said...

fifie : mohon jangan berkata begituu. haha ;p


yoon : kannnn ;)


nurrul : mekasih ;)

wahida idris said...

kesiannye blog kena hacked. hihi. semua perempuan yee.

iyka zulaika said...

eh kena hack ke? kita tgk mcm okey je.

ct kektus said...

meriahnya header. hehee

alaa, 3 hari je pon kan. sat g dah blaik rumah, bergaduhlah puas2. hehee

♥ wawawawa ♥ said...

comel budak yg kene dukung tu! hehe

aien Ayin said...

once it become kelam-kelibut. i'll tell u asap. hahahha! :)

cik nana said...

wahida : kannn tu lah. nasib badan -_-'


iyka : alhamdulillah kalau iyka nampak okay ;)


ct : meriah eh. hihi terasa macam baru tadika tau. dah balik dah. puas bergaduh. huhui


wawa : hihi maceh. adik tuu ;)


aien : cisss ! u lah mangsa i cari. haha

comeliness_zaty said...

adek nan kakak same tinggi. next time adek naek makin tinggi n kakak maintain je..hehe..

ainraus said...

cik nana! pelaut ain pun nak turun dahh!! tak sabar nak jumpa ni! weeehuuuuuuu! :D excited macam first time nak date!

ku-cit said...

untungla adik2 dia dpt seorg kakak yg ske gado..kejila..ehehe

nur hidayah isa said...

camne leh kena hacked. cuak gak buatnye blog kita kena gak. hhuhuhu. skrg dah ok je tengok blog ni..

faiq said...

hack la balik blog org len..hehe

Everything's Everythings said...

Alamak still tak elok lagi dari hari tu eh?

.hari-hari 3 beradik.

As salam..

Hye semua ! walaupun sekarang cik nana tengah sindrom blog di hacked
korang tengok blog ni okay je tapi cik nana yang view tetap tak okay -__-'
layout lintang pukang sangat tak boleh nak edit.
so mood nak updet pun semakin menurun. huk
nasiblah korang tengok okay kalau la korang nampak macam cik nana nampak
memang cik nana bagi notis 24 jam resign lah jadi blogger. eheh

okay, sekarang lepas habis belajar duduk rumah mesti 3 beradik
tiap hari pandang adek-adek, si mimi dan si nina.
tak pernah lah tak bertiga melainkan mase cik nana kat u dulu
tapi tu pun tiap minggu mesti balik rumah
pantang hari jumaat memang tak nampak lah bayang haku kat utm tu.hee ;p

tapi semalam tinggal berdua beradik je kat rumah
cik nana dengan si bongsu, nina.
si mimie pestime tu lepas dapat pegi camping badan uniform sekolah
itu pun buat kat utm. 3 hari je pun. lahaii. kakak balik dari utm, adik pulak camping kat utm.
bila takde dia sunyi pulak rumah -__-'
bukan rindu ke hape tapi sebab takde geng nak gaduh. muahaha keji betul.




eh mimie, balik cepat boleh ?
tak cukup korum nak begaduh ni. hahaha ;p



*terima kasih untuk korang yang tolong tengok kan blog cik nana ni yek dan bagitau blog ni okay-okay je. lega sikit*
*eh incik beliau dah pulang ke darat. eh tak sabau nak menjumpai nye punnnnn*




20 comments:

Rara Nasiha said...

kene hack? laaa, siapa yang buat nie? teruk betul. tapi i tengok okey je nie.

cik.belog said...

ala canteknye header nana!!! cute sgttt ! btw adik brdik awk cun melecun :D

piko ija said...

amboi...y kecik tu..smgt 1 Malaysia..haha

cik nana said...

rara : admin je yg dihacked nye. dasar hackers keji betul lah.org lain view okay, diri sendiri view tak okay -_-'


lisa : hihi mekasih. tapi tak kemas sgt sbenanye. hee cun melecun ke. :D


piko : kannnn. haha sebenarnye nak buat peace tapi jadi 1 Malaysia sangat. haha

fifie said...

Mohon bersabar banyak banyak ye, jangan diterkam incik beliau itu. haha.

yoon da-hyun said...

ok la tho :) together2 kan ~~

Nurrul said...

Comelnya ! ! hehe ^^

semoga mimie cepat sembuh.. :")

cik nana said...

fifie : mohon jangan berkata begituu. haha ;p


yoon : kannnn ;)


nurrul : mekasih ;)

wahida idris said...

kesiannye blog kena hacked. hihi. semua perempuan yee.

iyka zulaika said...

eh kena hack ke? kita tgk mcm okey je.

ct kektus said...

meriahnya header. hehee

alaa, 3 hari je pon kan. sat g dah blaik rumah, bergaduhlah puas2. hehee

♥ wawawawa ♥ said...

comel budak yg kene dukung tu! hehe

aien Ayin said...

once it become kelam-kelibut. i'll tell u asap. hahahha! :)

cik nana said...

wahida : kannn tu lah. nasib badan -_-'


iyka : alhamdulillah kalau iyka nampak okay ;)


ct : meriah eh. hihi terasa macam baru tadika tau. dah balik dah. puas bergaduh. huhui


wawa : hihi maceh. adik tuu ;)


aien : cisss ! u lah mangsa i cari. haha

comeliness_zaty said...

adek nan kakak same tinggi. next time adek naek makin tinggi n kakak maintain je..hehe..

ainraus said...

cik nana! pelaut ain pun nak turun dahh!! tak sabar nak jumpa ni! weeehuuuuuuu! :D excited macam first time nak date!

ku-cit said...

untungla adik2 dia dpt seorg kakak yg ske gado..kejila..ehehe

nur hidayah isa said...

camne leh kena hacked. cuak gak buatnye blog kita kena gak. hhuhuhu. skrg dah ok je tengok blog ni..

faiq said...

hack la balik blog org len..hehe

Everything's Everythings said...

Alamak still tak elok lagi dari hari tu eh?