Thursday, September 20, 2012

.Jalan Meldrum ke JB Sentral.


As salam..

sudah ku bilang minggu lepas minggu bergambar berjuta lemon dengan incik beliau
*lepas ni akan menyusul beberapa lagi entry bergambar aku yang berjuta lemon tu* mohon jangan muntah -.-''
hajat di hati nak jadi model tapi ketinggian tak cukup inci. uhuk-uhuk
146cm? model kanak-kanak boleh lah. haha
bila berpeluang dengan incik beliau, dapatlah posing-posing seperti melepaskan batuk di tangga.
aku memang pantang nampak kamera oi.
macam nak gigit je kunyah sampai lunyai geram sangat nampak kamera. hahaha boleh ?

jalan-jalan kaki dengan senang hati di lorong-lorong tikus
dari Jalan Meldrum akhirnya melalut sampai ke JB Sentral. kannn motip sangat.
tengok-tengok orang nak naik keretapi
tengok-tengok orang masuk dari singapore
tibe-tibe rase JB Sentral tempat yang cool lagi ohsem
aku cuma perlu senyum dan tadah muka
untung lahai senyum-senyum, manyak nyeee gambar aku dalam folder lappy
yeayy suke nyeeee kitee :)

p/s : gambar di edit bagi memberi efek phewittt. hahaha


hai, selamat datang ke Jalan Meldrum. hikhik

hai, marilah singgah di Jalan Meldrum ini. hikhik

eh hai, selamat datang ke JB Sentral pula ;)



eksyen je tu eksyen. ;p

whoaaa aku nampak tinggi okay. ;) tepuk tangan tepuk tangan.



meriah nyee suasana di JB Sentral. eheh ;p

muka habis serius tengah baca pamplet rumah banglo. muahaha


eh korang korang jom lah datang JB naik keretapi
boleh turun kat JB Sentral yang ohsem ni ;)


*credit untuk incik beliau yang rajin ambik gambar aku ;) toche toche
 *jangan ditanya mana incik beliau. incik beliau kan photograher i. haa lupa leteww* ;p
*blog aku kemain merah jambuuuuu sangattt tau.hik*


17 comments:

Everything's Everythings said...

Alamak kalau pergi JB utk ke JB Central je xbest la ;P
Kalau pergi JB tgk legoland okay juga haha

Errah said...

cantik sgt gambar..edit pakai apa ni..share la..errah bab edit-edit ni ktgln sgt...adobe pn xpndai mana..

fifie said...

146cm je Nana? Comelllll nya.Fie suka sangat tengok orang kecik-keci. Sebab fie nie besarrrrr

cik nana said...


EE : JB sentral free. legoland kena bayar. haaa mana mau ? huk ;p


Errah : pakai pixlr dear. kalau pakai adobe leceh edit2 gambar. tak paractikal melainkan nak design2 somting.


fifie : ye fie 146 jek. uhuk. fie pun kiut je tak besarrrr lah. perasaan je tu.

ainraus said...

alaaa. pelaut kita ni kena suruh baru la dia amik gambr. benci tauuuu!

Sanji Ngatmi said...

bestnye johor

Cik Anis said...

syiok nye ^^

cik nana said...


ain : owh ye ke..hihi..pelaut kite kemain dgn kamera suka amik gambar ;)


sanji : sumpah best !


anis : syiokkk ohh. ;)

ayut said...

meriah benor JB gayanya sekrang...fuhhh..bagus2x...KL pon kalah gini :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nanti akak datang. hehe

cik nana said...


ayut : kannn meriah sangat macam key ell dah. hihi


kak husna : ok, silalah datang ye ;)

nur anis said...

bestnya jejalan...jeles ni..lama betul nak merayap jejalan ke sana sini...huhu

wahida idris said...

amboiii. gambar dye je banyak ye. hehhe.

bestnya tgok awk pegi jln2. :)

cik nana said...


nur anis : jln2 mmg besttt. ape lagii jenjalan la merayap sana sini. hee ;)


wahida : amboiii. untunglahhh ada private photographer. hik

comeliness_zaty said...

banyaknye kelip-kelip kat gambar dia..hehe. jaohnyee jaybee.nnt bebile nana blh bwk zaty g jalan2 situ pulak :D

sal ya said...

dah lama jugak tak ke JB sentral. walhal baru pergi pun sekali je. muahaha...

♥ wawawawa ♥ said...

da lama x p jhor tw x!

.Jalan Meldrum ke JB Sentral.


As salam..

sudah ku bilang minggu lepas minggu bergambar berjuta lemon dengan incik beliau
*lepas ni akan menyusul beberapa lagi entry bergambar aku yang berjuta lemon tu* mohon jangan muntah -.-''
hajat di hati nak jadi model tapi ketinggian tak cukup inci. uhuk-uhuk
146cm? model kanak-kanak boleh lah. haha
bila berpeluang dengan incik beliau, dapatlah posing-posing seperti melepaskan batuk di tangga.
aku memang pantang nampak kamera oi.
macam nak gigit je kunyah sampai lunyai geram sangat nampak kamera. hahaha boleh ?

jalan-jalan kaki dengan senang hati di lorong-lorong tikus
dari Jalan Meldrum akhirnya melalut sampai ke JB Sentral. kannn motip sangat.
tengok-tengok orang nak naik keretapi
tengok-tengok orang masuk dari singapore
tibe-tibe rase JB Sentral tempat yang cool lagi ohsem
aku cuma perlu senyum dan tadah muka
untung lahai senyum-senyum, manyak nyeee gambar aku dalam folder lappy
yeayy suke nyeeee kitee :)

p/s : gambar di edit bagi memberi efek phewittt. hahaha


hai, selamat datang ke Jalan Meldrum. hikhik

hai, marilah singgah di Jalan Meldrum ini. hikhik

eh hai, selamat datang ke JB Sentral pula ;)



eksyen je tu eksyen. ;p

whoaaa aku nampak tinggi okay. ;) tepuk tangan tepuk tangan.



meriah nyee suasana di JB Sentral. eheh ;p

muka habis serius tengah baca pamplet rumah banglo. muahaha


eh korang korang jom lah datang JB naik keretapi
boleh turun kat JB Sentral yang ohsem ni ;)


*credit untuk incik beliau yang rajin ambik gambar aku ;) toche toche
 *jangan ditanya mana incik beliau. incik beliau kan photograher i. haa lupa leteww* ;p
*blog aku kemain merah jambuuuuu sangattt tau.hik*


17 comments:

Everything's Everythings said...

Alamak kalau pergi JB utk ke JB Central je xbest la ;P
Kalau pergi JB tgk legoland okay juga haha

Errah said...

cantik sgt gambar..edit pakai apa ni..share la..errah bab edit-edit ni ktgln sgt...adobe pn xpndai mana..

fifie said...

146cm je Nana? Comelllll nya.Fie suka sangat tengok orang kecik-keci. Sebab fie nie besarrrrr

cik nana said...


EE : JB sentral free. legoland kena bayar. haaa mana mau ? huk ;p


Errah : pakai pixlr dear. kalau pakai adobe leceh edit2 gambar. tak paractikal melainkan nak design2 somting.


fifie : ye fie 146 jek. uhuk. fie pun kiut je tak besarrrr lah. perasaan je tu.

ainraus said...

alaaa. pelaut kita ni kena suruh baru la dia amik gambr. benci tauuuu!

Sanji Ngatmi said...

bestnye johor

Cik Anis said...

syiok nye ^^

cik nana said...


ain : owh ye ke..hihi..pelaut kite kemain dgn kamera suka amik gambar ;)


sanji : sumpah best !


anis : syiokkk ohh. ;)

ayut said...

meriah benor JB gayanya sekrang...fuhhh..bagus2x...KL pon kalah gini :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nanti akak datang. hehe

cik nana said...


ayut : kannn meriah sangat macam key ell dah. hihi


kak husna : ok, silalah datang ye ;)

nur anis said...

bestnya jejalan...jeles ni..lama betul nak merayap jejalan ke sana sini...huhu

wahida idris said...

amboiii. gambar dye je banyak ye. hehhe.

bestnya tgok awk pegi jln2. :)

cik nana said...


nur anis : jln2 mmg besttt. ape lagii jenjalan la merayap sana sini. hee ;)


wahida : amboiii. untunglahhh ada private photographer. hik

comeliness_zaty said...

banyaknye kelip-kelip kat gambar dia..hehe. jaohnyee jaybee.nnt bebile nana blh bwk zaty g jalan2 situ pulak :D

sal ya said...

dah lama jugak tak ke JB sentral. walhal baru pergi pun sekali je. muahaha...

♥ wawawawa ♥ said...

da lama x p jhor tw x!