Friday, September 28, 2012

.opis hensem dan ohsem.


As salam..

Semalam 27/9 kepoh-kepoh ikut incik beliau pegi opis kat KL.
whoaaa seronok nye dari JB pukul 8.30pagi sampai KL pukul 1.30petang
menteman incik beliau uruskan hal kerja dan cuti beliau aku perlu senyum-senyum je. hikhik
aku memang dasar riang gembira lupa diri bila diajak berjalan-jalan
tulang bengkok-bengkok dah malam baru sampai JB
ondaway balik sempat lagi mensinggah Melaka hajat dihati nak sambung posing-posing tapi apakan daya kamera pulak merajuk.
tapi takpelah korang pun dah bosang asik-asik muka aku, asik-asik muka aku
haa sekarang sila tengok, muka opis yang hensem lagi ohsem ni pulak. :)














datang dari jauh sampai opis hensem dan ohsem macamni sejuk je mata aku memandang.hikhik
aku dah cakap selagi aku tak kerja, selagi tu lah kerja aku jalan-jalan jeee. :)
*nampak sangat aku memang takde kerja. hikhuk*




*incik beliau, sila bawak cik beliau awak ni jalan-jalan lagi yee. huu




29 comments:

Sanji Ngatmi said...

bersama selamanya .. kui kui kui

nur anis said...

cantiknya opis..:)

TiranaAduka said...

menumggu kdtgn cik nana

Lyaa Suriany said...

omaiiiik aihhh
cantik bebenor opis
jelly jelly
bila nk dpt keje kt tmpt cm ni

cik nana said...


sanji : insyallah aminnn.. :)


anis : kannn. cantekkk..


tirana : tq. dah balas kunjungan. :)


lyaa : boleh je lyaa. tetiap hari keje masuk opis macamtu, pehh heaven ;)

✿Lady Ainaa✿ said...

masyaAllah, cantiknya opis... kalau ena dapat kerja mcm ni, memang bersyukur tak terkata.. tapi xkn dpt sbb ena nanti keja kat hospital je.. rawat pesakit.. hukhuk.... jln2 cari kenangan.. hehehe, t post la lagi gambar2 kenangan berjln2 ye

nina said...

cantiknyaaaa....,ofis bru ke ni...?
yg pasti ofis ni colour biru...i like u..,memeng knfem santik le..hihi..:)

dEdEQ dE wIshEs said...

SELESA GILER NAMPAK .. UNTUNGLA .. BERDUA LEBIH BAIK .. YA DAK ? EHEHE

CikMai said...

smartlahh office tu...semangat kije camnie...

cik nana said...


ainaa : kann cantekk n selesa sangat. seronok lah kan staff kat situ keje tmpat cantek. hihi. kat hospital pun leh je deco cantik2 macamni. hehe ada je lagi ni gambar nak post. hee


nina : haah baru rasmikan januari lepas. biruu sedap mata memandangnye. hihi


dedeq : alhamdulillah berdua mmg lebih baik. hiks


cikmai : memang sangat semangat berkobar2 g keje opis cantik macam tu. ;)

~PILOT LOVER~ said...

Bestnyer ada office yg lawa..selesa je nak bekerja..barulah hatintenag..heheh bayangkan kalau dapat tempat kerja yg messy mesti sakit pale kan sis...naz suka kerja yg tempt yg kemas mcm ni....

comeliness_zaty said...

bile lah nak merasa tempat keje mcam ni..kite nie masih pnganggur tegar lagi..huhu

Everything's Everythings said...

wahhh cantiknya.. modern punya office ni ^^

fifie said...

Rajinnya incik beliau mengajak cik beliau nie pegi jejalan. hehe

fifie said...

kalau opis camnie rasa nak tidur je. hahaha

cik nana said...


pilot lover : hehe tu laa. tiap2 hari dtg opis awal sebelum pintu opis bukak. hehe semangat lah katekan..


zaty : insyallah rezeki tuhan tu ada je kat mana2. berusaha la utk kita lebih bersabar okay ! ^^,


EE : memang modern sgt. ;)

fifie : haha sekali skala cuti, dera incik beliau bwk cik beliau dia jalan2. haha

Ayie Abas said...

pejabat sykt terkenal...patut laa kemas dan cantik...

salam kenal dari ayie...

♥ wawawawa ♥ said...

wahh best gile ofis!

cik nana said...


ayie : untuk jaga imej jugak kan. ;)


wawa : kaaannnn. best ! ;)

Zierwa Zainal said...

bestnye dpt jalan2.. hehe

laskar pelangi said...

cantik sngguh deco company tuh.sejuk mata memandang:)

Zul De Alexis said...

perghh...perghh MISC tu..hehe..

cik nana said...


ZZ : besttttt. hihi ;)


laskar : kannn cantikk. sape lah ID dia kann. hik


zul : perghh perghh perghh. haha

Indah Mulya said...

waw! cantek btol ofinye cik nana..kalo cmni, IM makan tido keje kat opis je lah jwbnya..setel..kua ble nk mkn je ;p

Jna marcello said...

alaa best nye opis cam gini NAKK!

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth
Usaha, berdoa dan Tawakal Insya-Allah...

Masz Sidek said...

memang cantik opis tu...

cik hani said...

opis mcm show unit..cantek

ainraus said...

besarnyaa misc. afiq tak pulak bawak ain pegi opis dia. :P

.opis hensem dan ohsem.


As salam..

Semalam 27/9 kepoh-kepoh ikut incik beliau pegi opis kat KL.
whoaaa seronok nye dari JB pukul 8.30pagi sampai KL pukul 1.30petang
menteman incik beliau uruskan hal kerja dan cuti beliau aku perlu senyum-senyum je. hikhik
aku memang dasar riang gembira lupa diri bila diajak berjalan-jalan
tulang bengkok-bengkok dah malam baru sampai JB
ondaway balik sempat lagi mensinggah Melaka hajat dihati nak sambung posing-posing tapi apakan daya kamera pulak merajuk.
tapi takpelah korang pun dah bosang asik-asik muka aku, asik-asik muka aku
haa sekarang sila tengok, muka opis yang hensem lagi ohsem ni pulak. :)














datang dari jauh sampai opis hensem dan ohsem macamni sejuk je mata aku memandang.hikhik
aku dah cakap selagi aku tak kerja, selagi tu lah kerja aku jalan-jalan jeee. :)
*nampak sangat aku memang takde kerja. hikhuk*




*incik beliau, sila bawak cik beliau awak ni jalan-jalan lagi yee. huu




29 comments:

Sanji Ngatmi said...

bersama selamanya .. kui kui kui

nur anis said...

cantiknya opis..:)

TiranaAduka said...

menumggu kdtgn cik nana

Lyaa Suriany said...

omaiiiik aihhh
cantik bebenor opis
jelly jelly
bila nk dpt keje kt tmpt cm ni

cik nana said...


sanji : insyallah aminnn.. :)


anis : kannn. cantekkk..


tirana : tq. dah balas kunjungan. :)


lyaa : boleh je lyaa. tetiap hari keje masuk opis macamtu, pehh heaven ;)

✿Lady Ainaa✿ said...

masyaAllah, cantiknya opis... kalau ena dapat kerja mcm ni, memang bersyukur tak terkata.. tapi xkn dpt sbb ena nanti keja kat hospital je.. rawat pesakit.. hukhuk.... jln2 cari kenangan.. hehehe, t post la lagi gambar2 kenangan berjln2 ye

nina said...

cantiknyaaaa....,ofis bru ke ni...?
yg pasti ofis ni colour biru...i like u..,memeng knfem santik le..hihi..:)

dEdEQ dE wIshEs said...

SELESA GILER NAMPAK .. UNTUNGLA .. BERDUA LEBIH BAIK .. YA DAK ? EHEHE

CikMai said...

smartlahh office tu...semangat kije camnie...

cik nana said...


ainaa : kann cantekk n selesa sangat. seronok lah kan staff kat situ keje tmpat cantek. hihi. kat hospital pun leh je deco cantik2 macamni. hehe ada je lagi ni gambar nak post. hee


nina : haah baru rasmikan januari lepas. biruu sedap mata memandangnye. hihi


dedeq : alhamdulillah berdua mmg lebih baik. hiks


cikmai : memang sangat semangat berkobar2 g keje opis cantik macam tu. ;)

~PILOT LOVER~ said...

Bestnyer ada office yg lawa..selesa je nak bekerja..barulah hatintenag..heheh bayangkan kalau dapat tempat kerja yg messy mesti sakit pale kan sis...naz suka kerja yg tempt yg kemas mcm ni....

comeliness_zaty said...

bile lah nak merasa tempat keje mcam ni..kite nie masih pnganggur tegar lagi..huhu

Everything's Everythings said...

wahhh cantiknya.. modern punya office ni ^^

fifie said...

Rajinnya incik beliau mengajak cik beliau nie pegi jejalan. hehe

fifie said...

kalau opis camnie rasa nak tidur je. hahaha

cik nana said...


pilot lover : hehe tu laa. tiap2 hari dtg opis awal sebelum pintu opis bukak. hehe semangat lah katekan..


zaty : insyallah rezeki tuhan tu ada je kat mana2. berusaha la utk kita lebih bersabar okay ! ^^,


EE : memang modern sgt. ;)

fifie : haha sekali skala cuti, dera incik beliau bwk cik beliau dia jalan2. haha

Ayie Abas said...

pejabat sykt terkenal...patut laa kemas dan cantik...

salam kenal dari ayie...

♥ wawawawa ♥ said...

wahh best gile ofis!

cik nana said...


ayie : untuk jaga imej jugak kan. ;)


wawa : kaaannnn. best ! ;)

Zierwa Zainal said...

bestnye dpt jalan2.. hehe

laskar pelangi said...

cantik sngguh deco company tuh.sejuk mata memandang:)

Zul De Alexis said...

perghh...perghh MISC tu..hehe..

cik nana said...


ZZ : besttttt. hihi ;)


laskar : kannn cantikk. sape lah ID dia kann. hik


zul : perghh perghh perghh. haha

Indah Mulya said...

waw! cantek btol ofinye cik nana..kalo cmni, IM makan tido keje kat opis je lah jwbnya..setel..kua ble nk mkn je ;p

Jna marcello said...

alaa best nye opis cam gini NAKK!

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth
Usaha, berdoa dan Tawakal Insya-Allah...

Masz Sidek said...

memang cantik opis tu...

cik hani said...

opis mcm show unit..cantek

ainraus said...

besarnyaa misc. afiq tak pulak bawak ain pegi opis dia. :P