Sunday, September 2, 2012

.potret raya family.


As salam,


Raya 2009

Raya 2011

Raya 2012


raya tahun 2010 takde gambar sefamily
sebab ibu baru lepas bersalin mase tu.
semua orang takde mood sebab ktorang tak dapat pergi beraya. huu
*ibu dalam pantang (dlm hari)*

raya tahun ni plak tak tahu ape masalah tak gambar raye elok-elok
padahal ada je baju raya sedondon tahun ni. haha
ahh takpelah asal kan ada gambar sefamily mase raye
cukup lah, cukup lah.
(padahal kalau ikutkan hati nak je suruh ayah berbaju melayu bersampin segala. haha)
tapi cool hape gambar raye family tahun ni. sempoi gilakk. wkwkwk
ni pun baru bergambar tadi. dah raya 14. haha


*alahaii serembeh betul bila tgk diri sendiri dulu-dulu. malu tutup muka. lariiii..heeee*




17 comments:

Everything's Everythings said...

Wahhh bagus juga idea ni ambil gmbar every hari raya then put it all together xD

Boleh nampak berubahan yg ketara from years to years ^^
Xpe family ktorg jenis yg malas nak bergmbar lgsong xde pics2 raya sebelum ni hak2 T.T

cik nana said...

EE : ni la kenangan. kalau hari biasa bukan raya memang tak lahh nak gambar sefamily. nampak perubahan tu yg best. haha

haz said...

wahh.. nampak perbezaan setiap tahun. makin comel dan nampak matang. hihi

jann sinuja said...

baju emmah3 comey..nak pinjam..hahahaha

cik nana said...

haz : kannn perbezaan tu yg pnting. mkin tua. hihik


jann : dah kurus eh nak pinjam baju emmah3 ? muahaha

Alif Ismail said...

salam ziarah sambil nak wish

"slamat hari raye aidilfitri"

cik hani said...

Xpe laa..jnji ada pic family..
Cik hani xde pic family thun ni..

cik nana said...

alif ismail : slmt hari raya jugak ;)


cik hani : hihi tu la janji ada. takpe tahun depan insyallah boleh ;)

nur hidayah isa said...

lawa baju kebaya tu..selamat hari raya. hee

iyka zulaika said...

sempoi apa bergambar macam tu. hehe. takpe takpe pastikan tahun depan tangkap gambar lelawa eh. hehe

cik nana said...

nur hidayah : tenkiu. slmt hari raya jugak ;)


iyka zulaika : sempoi kann. hihi horite !

piko ija said...

makin berseri2 cik nana..hehe

♥ wawawawa ♥ said...

raya 2009 tu nampak sgt muke budak2 lg..ehehe~

Sha Messy said...

bagusnya awak simpan gegambar dulu.
really nice!
btw selamat hari raya ke 16.
raya lagi kan ?
peace (:

cik nana said...

piko : kannnn. dulu tak berseri. hahaha


wawa : mmg budak2 sgt. skrg dah tak bdk lagi. eceh. hihi


sha : aah mmg ada je simpan. hee.tq. slmt hari raya jugak ;)

fifie said...

Eh semua perempuan ? seronoknya !!

cik nana said...

fifie : aah fie semuaa lah perempuan. 3 bradek jee. hee ;)

.potret raya family.


As salam,


Raya 2009

Raya 2011

Raya 2012


raya tahun 2010 takde gambar sefamily
sebab ibu baru lepas bersalin mase tu.
semua orang takde mood sebab ktorang tak dapat pergi beraya. huu
*ibu dalam pantang (dlm hari)*

raya tahun ni plak tak tahu ape masalah tak gambar raye elok-elok
padahal ada je baju raya sedondon tahun ni. haha
ahh takpelah asal kan ada gambar sefamily mase raye
cukup lah, cukup lah.
(padahal kalau ikutkan hati nak je suruh ayah berbaju melayu bersampin segala. haha)
tapi cool hape gambar raye family tahun ni. sempoi gilakk. wkwkwk
ni pun baru bergambar tadi. dah raya 14. haha


*alahaii serembeh betul bila tgk diri sendiri dulu-dulu. malu tutup muka. lariiii..heeee*




17 comments:

Everything's Everythings said...

Wahhh bagus juga idea ni ambil gmbar every hari raya then put it all together xD

Boleh nampak berubahan yg ketara from years to years ^^
Xpe family ktorg jenis yg malas nak bergmbar lgsong xde pics2 raya sebelum ni hak2 T.T

cik nana said...

EE : ni la kenangan. kalau hari biasa bukan raya memang tak lahh nak gambar sefamily. nampak perubahan tu yg best. haha

haz said...

wahh.. nampak perbezaan setiap tahun. makin comel dan nampak matang. hihi

jann sinuja said...

baju emmah3 comey..nak pinjam..hahahaha

cik nana said...

haz : kannn perbezaan tu yg pnting. mkin tua. hihik


jann : dah kurus eh nak pinjam baju emmah3 ? muahaha

Alif Ismail said...

salam ziarah sambil nak wish

"slamat hari raye aidilfitri"

cik hani said...

Xpe laa..jnji ada pic family..
Cik hani xde pic family thun ni..

cik nana said...

alif ismail : slmt hari raya jugak ;)


cik hani : hihi tu la janji ada. takpe tahun depan insyallah boleh ;)

nur hidayah isa said...

lawa baju kebaya tu..selamat hari raya. hee

iyka zulaika said...

sempoi apa bergambar macam tu. hehe. takpe takpe pastikan tahun depan tangkap gambar lelawa eh. hehe

cik nana said...

nur hidayah : tenkiu. slmt hari raya jugak ;)


iyka zulaika : sempoi kann. hihi horite !

piko ija said...

makin berseri2 cik nana..hehe

♥ wawawawa ♥ said...

raya 2009 tu nampak sgt muke budak2 lg..ehehe~

Sha Messy said...

bagusnya awak simpan gegambar dulu.
really nice!
btw selamat hari raya ke 16.
raya lagi kan ?
peace (:

cik nana said...

piko : kannnn. dulu tak berseri. hahaha


wawa : mmg budak2 sgt. skrg dah tak bdk lagi. eceh. hihi


sha : aah mmg ada je simpan. hee.tq. slmt hari raya jugak ;)

fifie said...

Eh semua perempuan ? seronoknya !!

cik nana said...

fifie : aah fie semuaa lah perempuan. 3 bradek jee. hee ;)