Saturday, October 20, 2012

.CONVOCATION DAY 14 oct | gambar.


Assalamualaikum..


Ehem ehem hari Ahad 14 Oktober lepas ialah Hari Konvokesyen aku. Disebabkan jarak rumah dan UTM adalah 20-25 minit sahaja so sesiapa nak datang, jemputlah datang, tak dapat datang pun tak apa. hiks. Disamping ibu ayah dan adik-adik meraikan hari konvo aku, Kak Eni sekeluarga yang dah macam family aku pun datang jugak disamping kawan-kawan sekolah yang super ohsem sudi datang. *terima kasih cik aien, bestie aku yang sanggup amik cuti pada hari isnin semata-mata balik dari Putrajaya datang konvo aku. yeayy muah-muahh*

Oh ya, gambar konvo adalah sangat lah banyak lahai. Berpeluh bila tengok semua -.-' Untuk entry ni aku share gambar di hari kejadian yang pakai kamera aku. Okay, jom sedia mulaa ;)

Pagi2 lepas daftar dengan Cik Jann, rumet 3 tahun ;)
Emmily, cik Sabahan. Boleh bah kalau kau.
Jubah aku nampak keras. Lahai -.-'
Sebahagian coursemates
Ni dah dalam dewan tengah tunggu turn nak naik pentas ;)
Ehem ;)
My family. Mimie, ibu, Nina, Ayah ;)








Mimie, adik aku form 2. sama tinggi ? -.-'
Bersama kesayanganss geng bas sekolah. Eza, Aien dan Yana.
Thanks Yana sudi datang walaupun aku tak datang konvo kau kat UUM sane. ;)
Eza, kawan gadoh yang setia. Selamat bergraduasi di Unisza November nanti ;)
My bestie forever ever. Thanks cik aien muah muah ;)





Gambar yang banyak atas ni pun masih sikit lagi. 
Banyak lagi gambar yang berjuta lemon yang best-best. hikhik
Akan dikongsi gambar-gambar pre-konvo dan gambar-gambar post-konvo.
Mungkin dapat bagi idea photoshoot untuk kawan-kawan yang belum bergraduasi lagi
Jubah berbayar so harus dilenjan sampai satu tahap kau taknak bergambar lagi dah. haha ;p




*Belajar 4 tahun kalau boleh nak feel konvo pun sampai 4 tahun boleh ? muahaha*





20 comments:

Encik H said...

ohoo..fakulti alam bina..okey2..masa nak konvo utk master nanti, sila iron jubah..

iyka zulaika said...

tahniahhhh :)

Chic Na said...

ramainya datang konvo nana. mentang2 la dekat kan. huhu.. congrats!

cik nana said...


Encik H : yuupp FAB. eh bila nye konvo master tu ha. haha. tapi haritu iron jugak lah ;)


iyka : tengss ! ;)


chic na : kannn. sepatutnya kalau nak kira dekat boleh ramai lagi yg datang. hikhik. tenkiuuu ;)


najihahfara said...

tahniah :)

Mohammad Syukri Badaruddin said...

aduh, satu gambar yg tiada...
mana gambar baling topi...
benda wajib tuh...
hahaha

fifie said...

Family nana semua mata besar. Heehe. eh eh gambar baling baling topi takde ke. Btw Tahniah Nana, nie lah pengalaman paling berharga untuk kita selepas jerit peluh penat lelah selama 4 tahun. Everything has been paid.

Indah Mulya said...

cantek cantek lahhhh gamba awk cik nana ui! wat sy tak sabooooo nk konvo jugak ha :)
congrats skali lagi! ^^

AHMAD AFIQ said...

tahniah

kiera'sakura said...

tahniah!!! konvo dah dia.. bju tue memang nampka BARU hihihihihi

Jna marcello said...

hahahaha CUTE!!CANTIK tapi nk sokong cmmnt H..lain kali iron lame2 sikit *joking

azalia hjsalleh said...

congratssssss! x sabar plak nak tunggu my turn nanti

cik nana said...


najihah : thanks ;)


syukri : eh takkann lah takde, mesti lah ada. lain entry okay. hikhik


fifie : hihi satu acuan mana tak samanya. hee..eh ada fie tapi nanti tak publish lagi pic nye. hehe. tu lah nana memang 1st konvo ni tu yang beriaaa sikit. hikhik


indah : hehe terima kasihhh. eh ni baru sikit ada lagi banyak tau..sabar indah turn awk mesi sampai nanti insyallah..


afiq : thanks ;)


kiera : mekasihhh sisss ! hikhik malu ka kitew camni sis tegur baju baru. heee ;)


jna : haha mekasihhhh. adeh, lain kali tu bila jna? hahaha.


azalia : tenkiu so much.. sabar-sabar ye. insyallah sampai masanya nanti ;)


Khalilah MNor said...

Nana, semua gambar sweet sesangat~! Sweet moment jugak kan? Leh tumpang-tumpang feel ala2 gi konvo jugak ke? hehe Congratulation again dear! ;)

Lyaa Suriany said...

congrats nana....

nur anis said...

wahh..tahniah nana..saya pun fakulti alam bina dulu..cuma u lain..hihi...

Sue PeLik said...

tahniah! :)

ayut said...

mmg banyak..pnt scroll bawah.hahahaha...but time ni plg happy kan :)

Farace Fauziey said...

wahhh tahniah2.. lps ni blh la bt landscape kt uma sy, hehheh..

chemay said...

tahniah dah konvo!
jelesss.
chemay ni bertahun2 lagi nak habis belajar tauuuu
:'(

.CONVOCATION DAY 14 oct | gambar.


Assalamualaikum..


Ehem ehem hari Ahad 14 Oktober lepas ialah Hari Konvokesyen aku. Disebabkan jarak rumah dan UTM adalah 20-25 minit sahaja so sesiapa nak datang, jemputlah datang, tak dapat datang pun tak apa. hiks. Disamping ibu ayah dan adik-adik meraikan hari konvo aku, Kak Eni sekeluarga yang dah macam family aku pun datang jugak disamping kawan-kawan sekolah yang super ohsem sudi datang. *terima kasih cik aien, bestie aku yang sanggup amik cuti pada hari isnin semata-mata balik dari Putrajaya datang konvo aku. yeayy muah-muahh*

Oh ya, gambar konvo adalah sangat lah banyak lahai. Berpeluh bila tengok semua -.-' Untuk entry ni aku share gambar di hari kejadian yang pakai kamera aku. Okay, jom sedia mulaa ;)

Pagi2 lepas daftar dengan Cik Jann, rumet 3 tahun ;)
Emmily, cik Sabahan. Boleh bah kalau kau.
Jubah aku nampak keras. Lahai -.-'
Sebahagian coursemates
Ni dah dalam dewan tengah tunggu turn nak naik pentas ;)
Ehem ;)
My family. Mimie, ibu, Nina, Ayah ;)








Mimie, adik aku form 2. sama tinggi ? -.-'
Bersama kesayanganss geng bas sekolah. Eza, Aien dan Yana.
Thanks Yana sudi datang walaupun aku tak datang konvo kau kat UUM sane. ;)
Eza, kawan gadoh yang setia. Selamat bergraduasi di Unisza November nanti ;)
My bestie forever ever. Thanks cik aien muah muah ;)





Gambar yang banyak atas ni pun masih sikit lagi. 
Banyak lagi gambar yang berjuta lemon yang best-best. hikhik
Akan dikongsi gambar-gambar pre-konvo dan gambar-gambar post-konvo.
Mungkin dapat bagi idea photoshoot untuk kawan-kawan yang belum bergraduasi lagi
Jubah berbayar so harus dilenjan sampai satu tahap kau taknak bergambar lagi dah. haha ;p




*Belajar 4 tahun kalau boleh nak feel konvo pun sampai 4 tahun boleh ? muahaha*





20 comments:

Encik H said...

ohoo..fakulti alam bina..okey2..masa nak konvo utk master nanti, sila iron jubah..

iyka zulaika said...

tahniahhhh :)

Chic Na said...

ramainya datang konvo nana. mentang2 la dekat kan. huhu.. congrats!

cik nana said...


Encik H : yuupp FAB. eh bila nye konvo master tu ha. haha. tapi haritu iron jugak lah ;)


iyka : tengss ! ;)


chic na : kannn. sepatutnya kalau nak kira dekat boleh ramai lagi yg datang. hikhik. tenkiuuu ;)


najihahfara said...

tahniah :)

Mohammad Syukri Badaruddin said...

aduh, satu gambar yg tiada...
mana gambar baling topi...
benda wajib tuh...
hahaha

fifie said...

Family nana semua mata besar. Heehe. eh eh gambar baling baling topi takde ke. Btw Tahniah Nana, nie lah pengalaman paling berharga untuk kita selepas jerit peluh penat lelah selama 4 tahun. Everything has been paid.

Indah Mulya said...

cantek cantek lahhhh gamba awk cik nana ui! wat sy tak sabooooo nk konvo jugak ha :)
congrats skali lagi! ^^

AHMAD AFIQ said...

tahniah

kiera'sakura said...

tahniah!!! konvo dah dia.. bju tue memang nampka BARU hihihihihi

Jna marcello said...

hahahaha CUTE!!CANTIK tapi nk sokong cmmnt H..lain kali iron lame2 sikit *joking

azalia hjsalleh said...

congratssssss! x sabar plak nak tunggu my turn nanti

cik nana said...


najihah : thanks ;)


syukri : eh takkann lah takde, mesti lah ada. lain entry okay. hikhik


fifie : hihi satu acuan mana tak samanya. hee..eh ada fie tapi nanti tak publish lagi pic nye. hehe. tu lah nana memang 1st konvo ni tu yang beriaaa sikit. hikhik


indah : hehe terima kasihhh. eh ni baru sikit ada lagi banyak tau..sabar indah turn awk mesi sampai nanti insyallah..


afiq : thanks ;)


kiera : mekasihhh sisss ! hikhik malu ka kitew camni sis tegur baju baru. heee ;)


jna : haha mekasihhhh. adeh, lain kali tu bila jna? hahaha.


azalia : tenkiu so much.. sabar-sabar ye. insyallah sampai masanya nanti ;)


Khalilah MNor said...

Nana, semua gambar sweet sesangat~! Sweet moment jugak kan? Leh tumpang-tumpang feel ala2 gi konvo jugak ke? hehe Congratulation again dear! ;)

Lyaa Suriany said...

congrats nana....

nur anis said...

wahh..tahniah nana..saya pun fakulti alam bina dulu..cuma u lain..hihi...

Sue PeLik said...

tahniah! :)

ayut said...

mmg banyak..pnt scroll bawah.hahahaha...but time ni plg happy kan :)

Farace Fauziey said...

wahhh tahniah2.. lps ni blh la bt landscape kt uma sy, hehheh..

chemay said...

tahniah dah konvo!
jelesss.
chemay ni bertahun2 lagi nak habis belajar tauuuu
:'(