Wednesday, October 31, 2012

.HB girlfriend.


 Assalamualaikum..

Harini, 31 Oktober 2012,  Hari Ulang Tahun Kelahiran yang ke-23
cik bestie aku, Cik Aiennnn !
Bersahabat semenjak tadika, 6 tahun
Sampailah sekarang dah besar panjang 23 tahun
PTS, UPSR, PMR, SPM sama-sama
Lalu beliau ke Matrikulasi, aku ke STPM
Beliau ke UKM, aku ke UTM
Terima Kasih jadi 'poket doremon' aku
simpan khazanah cerita hidup aku
dari zaman cinta monyet kanak-kanak
sampailah monyet tu remove aku dari FB. *eh, eh apehal luuu?*
*haha teremosi pulak*
 

Terimalah dialog ucapan dari aku
Siap dengan dialog balasan dari Cik Aien lagi. haha
punnnnn bolehhhh kannnn ?? Hikhik :)












Terima kasih Ya Tuhan, anugerahkan persahabatan yang manis ini
Peliharalah hubungan persahabatan kami menjadi jalinan suci ukhwah hingga akhirnya. Aminn.





*nak tepek gambar masa tadika tapi kat mane ntah folder gambar banyak sangatttttttttt. hikhik*



32 comments:

ct kektus said...

ni mesti kes banyak cerita best masa cinta monyet dulu2 kan. hehee :D

Chic Na said...

seronoknya ada bestfren dari kecik.

AHMAD AFIQ said...

haha best friend gini kita mahu bersama

:: Mrs.Eady :: said...

happy birthdday!

Cik Zaniff said...

Hb yurfrend..hihi..hrap kekal la hub 2 ye,aminn

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

hehe... comel je...
kalau saling faham, insyaAllah hubungan persahabatan tu akan kekal sampai bila2... ^^

aku HaniAsyira said...

happy birthday jugak lah untuk kawan nana ei.. jadi sweet 23 sgt.. =)

kiera'sakura said...

selamat hari lahir cik aien.. moga tiap denyut nadi mendapat keberkatan dan dipermudahkan segala urusan Amin

Fendy said...

bagus tol...forever frenz...

NIA SI DRUMSTICK said...

amin.. semoga berkekalan hendaknye ye..ehehe..bkn sng nk cari kwn sehidup semati ni..

Sanji Ngatmi said...

wawawa ... syahdunyer ... kawan sejak kecik sampai beso panjang'

comeliness_zaty said...

hepy birthday sweety..moga persahabatan kalian berpanjangan..;)

Evagurl Izma said...

happy birthday!

friendship forever ya :)

Lady said...

happy birthday untuk kawannya :) btw singgah sini

cik nana said...


ct : hikhik. shhhh diam2 sudaaa. hahaha


chicna : dah besar skrg baru rase keseronokan tuuu. kecik2 dulu bkn tau ape pun. haha


afiq : kannnn sape yg taknak ;p


mrs eady : thank youu bagi pihak girlfren. hihi


zanif: terima kasihhh. insyallah ;)


orkid : hee betul tuuu. Alhamdulillah semua nya baik2 je ;)


hani : mekasihhhh insyallah aminn ;)


kak kiera : terima kasih sama2 lah kita doakan. thanks kak ;)


fendy : Alhamdulillah rezeki tuhan ;)


nia: kannn mekasih nia..insyallah..


sanji : haha baru tau syahdu ek. haha yela yela budak oi. ;p


zaty : mekasihhh insyallah.aminnnn..


Eva: Thankk youu. Insyallah ;)


Lady : Terima kasih.. :)

✿Lady Ainaa✿ said...

dua psgan bff yg sgt comel! hehe btw, selamat hari jadi kepada Aieeennnn... semoga dipjgnkan umur dan dimurahkan rezeki.. amin

chemay said...

comel sangat koranggg!
moga kekal sahabat hingga ke syurgaaa
aamiin
:)

aien Ayin said...

eh eh ad org seru saya? haha terima kasih juga bestie utk persahabatan berthun2 ini. aminnn smoga kekal buat selamanya. btw terima kasih pada kwn2 u jga yg wish birthday i. haii uolss! tq utk doa2 nye ye:)

cik nana said...


ainaa : awwww. hikhik tenkiuu adik manis. insyallah aminnnn ;)


chemay : ohhhh terima kasihhhhh..insyallah, aminnnnn ;)


cik aien : okay okay i bagi laluan utk besday girl berucap..sila-silaaaa. ;p. ohhh red carpet plisssss. hahahaha ;p

Pykaa Pdott said...

bestnya ada bff dri kecik , hope kekal sampai hujung nyawa . happy bsday jgk buat si bff nana tuh :)

Pykaa Pdott said...

btw 2,2 comel :)

Kathy Tuah said...

best kan kalau ada bff yg betul2 sekepala dgn kita.. semoga hubungan awak ber2 berkekalan sampai bila :)

sampaikan ucapan hepi besday utk cik aien!

ayut said...

hahaha..dialog gitu.adehh..slmt hari lahir utk kwn cik nana! :)

aniswany said...

Hb utk kwn cik nana..
hopefully korang kawan till jannah :)

Encik H said...

wahh..dah ada gelpren skg..nila nak kawen? kehkeh

haz said...

wahhh.. bestnye kawn since kecik! ^^

Jna marcello said...

seronok ade kawan mcm nana ni hihihihi...
nywy hpy belated burfdayyyyy aiennnnnnn :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hepi birthday untuk aien!! :)

Nizam Ijam said...

hepi bday k :D

saya dah update
selamat hari raya aidiladha :)

cik nana said...


pyka : hehe mekasih memang best sgtt ;)


kathy : thanks sis. insyallah semoga berkekalan. aminnn ;)


ayut : haha punn boleh dialog buat sendiri syok sendiri. hikhik. tenkiuu..


anis : insyallah terima kasih.


encik H : eh takkan lah nak kawen ngn gilprengg. ;p


haz : best2 ! hihi


jna : alololo suwit kannnnn. haha. okes jna ;)


nurul husna : hee mekasih bagi pihak bestie ;)


nizam : mekasih. salam eid adha ;)

nadzirah sofia said...

comelnya gambar konvo..tolong wish bday kat kawan tu bole? hihi

NIA SI DRUMSTICK said...

yeah...tme konvo plg ska part baling2 topi ne..

.HB girlfriend.


 Assalamualaikum..

Harini, 31 Oktober 2012,  Hari Ulang Tahun Kelahiran yang ke-23
cik bestie aku, Cik Aiennnn !
Bersahabat semenjak tadika, 6 tahun
Sampailah sekarang dah besar panjang 23 tahun
PTS, UPSR, PMR, SPM sama-sama
Lalu beliau ke Matrikulasi, aku ke STPM
Beliau ke UKM, aku ke UTM
Terima Kasih jadi 'poket doremon' aku
simpan khazanah cerita hidup aku
dari zaman cinta monyet kanak-kanak
sampailah monyet tu remove aku dari FB. *eh, eh apehal luuu?*
*haha teremosi pulak*
 

Terimalah dialog ucapan dari aku
Siap dengan dialog balasan dari Cik Aien lagi. haha
punnnnn bolehhhh kannnn ?? Hikhik :)












Terima kasih Ya Tuhan, anugerahkan persahabatan yang manis ini
Peliharalah hubungan persahabatan kami menjadi jalinan suci ukhwah hingga akhirnya. Aminn.





*nak tepek gambar masa tadika tapi kat mane ntah folder gambar banyak sangatttttttttt. hikhik*



32 comments:

ct kektus said...

ni mesti kes banyak cerita best masa cinta monyet dulu2 kan. hehee :D

Chic Na said...

seronoknya ada bestfren dari kecik.

AHMAD AFIQ said...

haha best friend gini kita mahu bersama

:: Mrs.Eady :: said...

happy birthdday!

Cik Zaniff said...

Hb yurfrend..hihi..hrap kekal la hub 2 ye,aminn

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

hehe... comel je...
kalau saling faham, insyaAllah hubungan persahabatan tu akan kekal sampai bila2... ^^

aku HaniAsyira said...

happy birthday jugak lah untuk kawan nana ei.. jadi sweet 23 sgt.. =)

kiera'sakura said...

selamat hari lahir cik aien.. moga tiap denyut nadi mendapat keberkatan dan dipermudahkan segala urusan Amin

Fendy said...

bagus tol...forever frenz...

NIA SI DRUMSTICK said...

amin.. semoga berkekalan hendaknye ye..ehehe..bkn sng nk cari kwn sehidup semati ni..

Sanji Ngatmi said...

wawawa ... syahdunyer ... kawan sejak kecik sampai beso panjang'

comeliness_zaty said...

hepy birthday sweety..moga persahabatan kalian berpanjangan..;)

Evagurl Izma said...

happy birthday!

friendship forever ya :)

Lady said...

happy birthday untuk kawannya :) btw singgah sini

cik nana said...


ct : hikhik. shhhh diam2 sudaaa. hahaha


chicna : dah besar skrg baru rase keseronokan tuuu. kecik2 dulu bkn tau ape pun. haha


afiq : kannnn sape yg taknak ;p


mrs eady : thank youu bagi pihak girlfren. hihi


zanif: terima kasihhh. insyallah ;)


orkid : hee betul tuuu. Alhamdulillah semua nya baik2 je ;)


hani : mekasihhhh insyallah aminn ;)


kak kiera : terima kasih sama2 lah kita doakan. thanks kak ;)


fendy : Alhamdulillah rezeki tuhan ;)


nia: kannn mekasih nia..insyallah..


sanji : haha baru tau syahdu ek. haha yela yela budak oi. ;p


zaty : mekasihhh insyallah.aminnnn..


Eva: Thankk youu. Insyallah ;)


Lady : Terima kasih.. :)

✿Lady Ainaa✿ said...

dua psgan bff yg sgt comel! hehe btw, selamat hari jadi kepada Aieeennnn... semoga dipjgnkan umur dan dimurahkan rezeki.. amin

chemay said...

comel sangat koranggg!
moga kekal sahabat hingga ke syurgaaa
aamiin
:)

aien Ayin said...

eh eh ad org seru saya? haha terima kasih juga bestie utk persahabatan berthun2 ini. aminnn smoga kekal buat selamanya. btw terima kasih pada kwn2 u jga yg wish birthday i. haii uolss! tq utk doa2 nye ye:)

cik nana said...


ainaa : awwww. hikhik tenkiuu adik manis. insyallah aminnnn ;)


chemay : ohhhh terima kasihhhhh..insyallah, aminnnnn ;)


cik aien : okay okay i bagi laluan utk besday girl berucap..sila-silaaaa. ;p. ohhh red carpet plisssss. hahahaha ;p

Pykaa Pdott said...

bestnya ada bff dri kecik , hope kekal sampai hujung nyawa . happy bsday jgk buat si bff nana tuh :)

Pykaa Pdott said...

btw 2,2 comel :)

Kathy Tuah said...

best kan kalau ada bff yg betul2 sekepala dgn kita.. semoga hubungan awak ber2 berkekalan sampai bila :)

sampaikan ucapan hepi besday utk cik aien!

ayut said...

hahaha..dialog gitu.adehh..slmt hari lahir utk kwn cik nana! :)

aniswany said...

Hb utk kwn cik nana..
hopefully korang kawan till jannah :)

Encik H said...

wahh..dah ada gelpren skg..nila nak kawen? kehkeh

haz said...

wahhh.. bestnye kawn since kecik! ^^

Jna marcello said...

seronok ade kawan mcm nana ni hihihihi...
nywy hpy belated burfdayyyyy aiennnnnnn :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hepi birthday untuk aien!! :)

Nizam Ijam said...

hepi bday k :D

saya dah update
selamat hari raya aidiladha :)

cik nana said...


pyka : hehe mekasih memang best sgtt ;)


kathy : thanks sis. insyallah semoga berkekalan. aminnn ;)


ayut : haha punn boleh dialog buat sendiri syok sendiri. hikhik. tenkiuu..


anis : insyallah terima kasih.


encik H : eh takkan lah nak kawen ngn gilprengg. ;p


haz : best2 ! hihi


jna : alololo suwit kannnnn. haha. okes jna ;)


nurul husna : hee mekasih bagi pihak bestie ;)


nizam : mekasih. salam eid adha ;)

nadzirah sofia said...

comelnya gambar konvo..tolong wish bday kat kawan tu bole? hihi

NIA SI DRUMSTICK said...

yeah...tme konvo plg ska part baling2 topi ne..