Tuesday, October 16, 2012

.i'm officially graduated.



Assalamualaikum..




Alhamdulillah, 14 0ktober 2012
I'm officially graduated !
*ohh walaupun transkrip tak dapat lagi sebab jubah tak pulang lagi. hewhew*
Terima kasih semua, terima kasih ayah ibu, adik-adik
terima kasih Incik Beliau, terima kasih Kak Eni dan Abg Matnor
terima kasih Dr Fairuz dan suami
terima kasih atas jasa baik, segala bentuk bantuan, dan segala-galanya
Support aku dari mula menjejakkan kaki ke universiti
Sampai lah berjaya 4 tahun tamat pengajian di universiti
Terima Kasih semoga Allah balas jasa kalian semua
Tak lupa juga buat semua kawan-kawan seperjuangan di universiti
kawan-kawan sepermainan, kawan-kawan sekolah
Terima kasih semuaaaaa.
Selamat Tinggal UTM ! *nanges*






*terima kasih kepada yang tinggalkan kata-kata semangat untuk aku di entry yang lepas. Sangat-sangat menghargainya. Terima kasih banyak-banyak*
 *ini hanya entry mukadimah konvo. Gambar konvo adalah sangaaaat banyak. Gambar pre-konvo, gambar hari konvo dan gambar post konvo tengah tunggu turn untuk di publish ;)*




29 comments:

Encik H said...
This comment has been removed by the author.
Encik H said...
This comment has been removed by the author.
piko ija said...

thniah wey..nti aku pos bunge tahi ayam..haha

Chic Na said...

congrates nana. slmt melangkah ke alam pekerjaan. :)

Sanji Ngatmi said...

insyaAllah dapat pekerjaan yang memenuhi citarasa pulak lepas ni ..

heheh

✿Lady Ainaa✿ said...

Tahniah sis comel!!! wahh, dah tamat dah, tak payah dah nak pegang buku... boleh kerja dah, okay ena rasa tak sabar nak habiskan ijazah.. huaaaaaaaaa

♥ wawawawa ♥ said...

congrats!

Secrets of A Teenage Girl said...

congrats awk.. akhirnya convo jua.. :)

shu said...

tahniah! trsa nk konvo lg..uhuhu..

Momo said...

omedaeto!! maksudnya... tahniah!!hehe

Ezy Chiaki said...

tahniah!

Zul De Alexis said...

taniah cik hana!.
lepas nie mula kerja boleh lah belanja wa mkn..haha :P

PILOT LOVER said...

congrate sis :)

Jna marcello said...

congratsss dearrr ;))

Indah Mulya said...

congrats dear!^^

Sue PeLik said...

tahniah! :)

Syarafina Zaini said...

tahniah.. :)

ayut said...

tu dia..ni bru mukadimah....meh nk lg meh..cepat ckit :p

Fendy said...

amek kos ape?

cik nana said...


terima kasihhhh semuaaaa ;)



ayut : jap jap jap sabar sabar sabar. hikhik



fendy : landscape architecture ;)

nina said...

tahniah nana...,besnyaaaaa...:)

Khalilah MNor said...

Ala, comey nye nana... Congratulation~! Ha, upload tau nanti... Untuk org yg tak hadir konvo ritu ;)

Pykaa Pdott said...

congrates sis nana , cntek sangat :)

CikMai said...

CONGRATES!!! comel.

Cik Chokie said...

Tahniah kak :D
tumpang gembira.. semoga sentiasa berjaya dalam kehidupan dunia akhirat ;)

fifie said...

Nana tahniahh. Tak sabar tunggu turn fie pulak.

iehahfarihah said...

congrates nana..

ex rumate Farhana Aziz..kenal lagi erk..so, dah lengkap dah sebahagian hidup..lagi lengkap hidup + husband + baby..huhuhu..bila nak makan nasi minyak ni??..

kiera'sakura said...

tunang akak pun UTM jugak tp delay study sat ats sbb2 tertentu bila dia nak bg abis tatau la

nadzirah sofia said...

congrats congrats congrats!

.i'm officially graduated.



Assalamualaikum..




Alhamdulillah, 14 0ktober 2012
I'm officially graduated !
*ohh walaupun transkrip tak dapat lagi sebab jubah tak pulang lagi. hewhew*
Terima kasih semua, terima kasih ayah ibu, adik-adik
terima kasih Incik Beliau, terima kasih Kak Eni dan Abg Matnor
terima kasih Dr Fairuz dan suami
terima kasih atas jasa baik, segala bentuk bantuan, dan segala-galanya
Support aku dari mula menjejakkan kaki ke universiti
Sampai lah berjaya 4 tahun tamat pengajian di universiti
Terima Kasih semoga Allah balas jasa kalian semua
Tak lupa juga buat semua kawan-kawan seperjuangan di universiti
kawan-kawan sepermainan, kawan-kawan sekolah
Terima kasih semuaaaaa.
Selamat Tinggal UTM ! *nanges*






*terima kasih kepada yang tinggalkan kata-kata semangat untuk aku di entry yang lepas. Sangat-sangat menghargainya. Terima kasih banyak-banyak*
 *ini hanya entry mukadimah konvo. Gambar konvo adalah sangaaaat banyak. Gambar pre-konvo, gambar hari konvo dan gambar post konvo tengah tunggu turn untuk di publish ;)*




29 comments:

Encik H said...
This comment has been removed by the author.
Encik H said...
This comment has been removed by the author.
piko ija said...

thniah wey..nti aku pos bunge tahi ayam..haha

Chic Na said...

congrates nana. slmt melangkah ke alam pekerjaan. :)

Sanji Ngatmi said...

insyaAllah dapat pekerjaan yang memenuhi citarasa pulak lepas ni ..

heheh

✿Lady Ainaa✿ said...

Tahniah sis comel!!! wahh, dah tamat dah, tak payah dah nak pegang buku... boleh kerja dah, okay ena rasa tak sabar nak habiskan ijazah.. huaaaaaaaaa

♥ wawawawa ♥ said...

congrats!

Secrets of A Teenage Girl said...

congrats awk.. akhirnya convo jua.. :)

shu said...

tahniah! trsa nk konvo lg..uhuhu..

Momo said...

omedaeto!! maksudnya... tahniah!!hehe

Ezy Chiaki said...

tahniah!

Zul De Alexis said...

taniah cik hana!.
lepas nie mula kerja boleh lah belanja wa mkn..haha :P

PILOT LOVER said...

congrate sis :)

Jna marcello said...

congratsss dearrr ;))

Indah Mulya said...

congrats dear!^^

Sue PeLik said...

tahniah! :)

Syarafina Zaini said...

tahniah.. :)

ayut said...

tu dia..ni bru mukadimah....meh nk lg meh..cepat ckit :p

Fendy said...

amek kos ape?

cik nana said...


terima kasihhhh semuaaaa ;)



ayut : jap jap jap sabar sabar sabar. hikhik



fendy : landscape architecture ;)

nina said...

tahniah nana...,besnyaaaaa...:)

Khalilah MNor said...

Ala, comey nye nana... Congratulation~! Ha, upload tau nanti... Untuk org yg tak hadir konvo ritu ;)

Pykaa Pdott said...

congrates sis nana , cntek sangat :)

CikMai said...

CONGRATES!!! comel.

Cik Chokie said...

Tahniah kak :D
tumpang gembira.. semoga sentiasa berjaya dalam kehidupan dunia akhirat ;)

fifie said...

Nana tahniahh. Tak sabar tunggu turn fie pulak.

iehahfarihah said...

congrates nana..

ex rumate Farhana Aziz..kenal lagi erk..so, dah lengkap dah sebahagian hidup..lagi lengkap hidup + husband + baby..huhuhu..bila nak makan nasi minyak ni??..

kiera'sakura said...

tunang akak pun UTM jugak tp delay study sat ats sbb2 tertentu bila dia nak bg abis tatau la

nadzirah sofia said...

congrats congrats congrats!