Tuesday, October 2, 2012

.jalan sikit bergambar.


As salam,

ha nampak tak tajuk entry aku sekarang ni berbaur-baur jalan-jalan tak habis-habis?
haaa aku cakap dah keje aku asik jalan-jalan, jalan-jalan, jalan-jalan
jalan sikit bergambar, jalan sikit bergambar. jalan sikit bergambar
sebenarnya nak updet entry baru tapi tak tahu nak cite ape. haha
mula lah meracau-racau bukak folder cari gambar.
*gambar jalan-jalan dengan incik beliau langkah setapak bergambar, langkah setapak bergambar*haha
zaman aku amik STPM dulu pandai lah aku mengarang ayat kebabom tanpa sebarang gambar
sekarang ni jangan harap lah, yillekkkk-yillekkk.
aku tak boleh nak bina sebarang ayat tanpa gambar. ohh kesiann nya T_T
apekata sambil minum kopi cicah biskut tu mari tengok gambar tuan blog yang tak mampu nak mengarang ayat macam zaman sekolah dulu-dulu tu..huk


 






 
 
cukuplah gambar beberapa keping untuk memenuhi kehendak hati nak updet entry sehari sekali. hewhew XD



*kaki gatal-gatal ni macam dah lama sangat tak jalan-jalan ni. hikhik*




35 comments:

Lyaa Suriany said...

lain kali nk jln jln
ajak sama
hehe

shu said...

amboi seronoknya! jeles tau x..

nur anis said...

bestnya jejalan..:)

zulhilmi tempoyak said...

nk g jalan nnt ajak la na... bleh la anda tlg belanjakan.. ;p

Nens Collection said...

kecik moleh je gadis merah jambu ni..suka tgk muka baby face..hehe

nens pon x reti nk cerita xde2 gambar ni..hehe

cik nana said...


lyaa : jommmm jalan ! hahaha


k.shu : takmao jeles-jeles. jommm k.shu jalan-jalan belanje kiteee. heee


anis : bestttt. hihi


zul : owhh tidaklahhhh. diri sendiri pun orang yg belanje. hee ;p


nens : hihi ngeee. kaann x reti lah nak cerita kalau xde gambar. hik samelah kite. ;)

Masz Sidek said...

setiap kali buat entry mesti ada sekurang2nya satu gambar kan... heheh

Sanji Ngatmi said...

bole apply jadi model tudung ni .. dapat side income ..

cik nana said...


masz : aah tak reti nak taip ape kalau takde gambar lebih dari 1. hikhik


sanji : kannnn. tu lah ingat nak apply jap lagi. hikhuk ;p

Citrus Azwa said...

jalan2 sini..lama xjumpa cik nana..;)

Indah Mulya said...

rajen nana letak gamboooo..sy mls sungguh nk letak gmba lam entri..bg tips sket mcm mn nk rajen cm nana :D

dhiashahida said...

hai gadis merah jambu..meh ler blanjer kiter g jenjalan..huhuhu...

Everything's Everythings said...

xpe lah mana tahu lepas ni blog ni pun boleh jadi blog utk kategori model2 kan? xD

cik nana said...


azwa : hihi hai hai hai. ;)


indah : kalau tak rajen letak gambo tak rajen jugak lahai nak updet. huu. takde tips yang penting banyak gambo nak tepek. hihi


dhia : hai hai hai. kite pun orang yang belanjeee. hik

cik hani said...

slgi ada masa nk jln jln blh la jln jln..
enjoyss kan.

kite ni duk kje je xms nk jln jln

cik nana said...


EE : eh eh eh kesitu pulakkk. takde niat pun tau. ehek. @.@'


cikhani : haah tu la kann. nak jln puas2 sebelum keje ni. hikhik ;)

aku HaniAsyira said...

nampaklah jalan setapak snap gambat.. takpelah.. cantik ar pic.. =)

✿Lady Ainaa✿ said...

smelah kita sis.. jln sikit je bergambar.. smpai naik penuh memory camera canon digital ena.. camera Canon EOS ena tu, tak tahu nk cakap lagilah byknya.. XD.... well, cantik semua gambar kt atas.. nampak vintage gitu.. hehe

cik nana said...


hani : haha tu lah puasss tiap setapak snap gambar. hikhik mekasihh ;)


ainaa : berjalan kaki bergambar masuk 1 pakej skali. haha. same lah memori penuh je terus tranfer, penuhkan gambar lagi. haha. mekasihh edit vintage2 gitu. hik

Jna marcello said...

alaaaa jeles x_x nakk bergambar gaks!!!!

fifie said...

Tajuk patut ditambah, jalan sikit gambar banyak. Haaa. Baru betul

Cik Zaniff said...

mmg kaki bergambar eh..hihi..cantik pe..:)

cik nana said...


jna : jom la jom laaa kita bergambar. hikhik


fifie : tapi ni fie memang jalan banyak dah. haha.. ;p


zaniff : bukan kaki je, tangan muka skali. haha tq ;)

Khalilah MNor said...

Cik nana, muka nmpak same je dgn gambar terbaru... :)Ajar skit nak jd awet mude.. Hiks

ejulz said...

cantik gambar ni.. :)

combi said...

bese la tu..memory..kalau combi pon same.eyh..esk combi doing giveway..u invited..esk sila view d entry ye..hadiah agak menarik :))

ainraus said...

comeynyaaaa nanaa! :)

Pykaa Pdott said...

jalan sat tagkap gambar . haha btw u cute la sis . tak jemu tgkk ;)

emy zulaiha said...

Aah la..betol lah awk ckp jalan setapak ambik gambar jalan sikit amik gambar! Haha syokk die jalan dgn abam sygg ye!! Jeless aii ;)

cik nana said...


Khalilah : takde tips awet muda sebab kite memang masih muda giteww. hikhik. senyumm selalu ;)


ejulz : terima kasih ;)


combi : kannn sbg kenangan. oh okay. esok terjah ;)


ain :eh eh malu kite tau. hik


pyka : hehe mmg byk gambar lah kan camtuu. hihi. alolor ni baru sikit je kalau byk nanti jemu tau. hikhik


emy : hihi syok sgt. jln sikit bergambar mmg syok, jln dgn abam lagi syiok ohh. hihi







Sue PeLik said...

saya pun suka bergambar jugak!!! huhuhu pergi mana2 mesti nak amek gambar huhuhu. peling retis! huhuhu

ayut said...

nmpk jgkla gaya setapak bergambar setapak bergambar..sbb background mcm tak jauh jer tgk..hihihi :p
xpe..bila lg nk trasa dri model gitu...ihiks!

cik nana said...


sue : kannnn. bergambar ni terapi minda. hikhik


ayut : haha kannn memang setapak bergambar, setapak bergambar. hihi tak berape nak model punn. uhuk

Syazwan Che Deraman said...

:)

kiera'sakura said...

dlu rajin bergambar tp lately jd malas pulak hihihihi

.jalan sikit bergambar.


As salam,

ha nampak tak tajuk entry aku sekarang ni berbaur-baur jalan-jalan tak habis-habis?
haaa aku cakap dah keje aku asik jalan-jalan, jalan-jalan, jalan-jalan
jalan sikit bergambar, jalan sikit bergambar. jalan sikit bergambar
sebenarnya nak updet entry baru tapi tak tahu nak cite ape. haha
mula lah meracau-racau bukak folder cari gambar.
*gambar jalan-jalan dengan incik beliau langkah setapak bergambar, langkah setapak bergambar*haha
zaman aku amik STPM dulu pandai lah aku mengarang ayat kebabom tanpa sebarang gambar
sekarang ni jangan harap lah, yillekkkk-yillekkk.
aku tak boleh nak bina sebarang ayat tanpa gambar. ohh kesiann nya T_T
apekata sambil minum kopi cicah biskut tu mari tengok gambar tuan blog yang tak mampu nak mengarang ayat macam zaman sekolah dulu-dulu tu..huk


 






 
 
cukuplah gambar beberapa keping untuk memenuhi kehendak hati nak updet entry sehari sekali. hewhew XD



*kaki gatal-gatal ni macam dah lama sangat tak jalan-jalan ni. hikhik*




35 comments:

Lyaa Suriany said...

lain kali nk jln jln
ajak sama
hehe

shu said...

amboi seronoknya! jeles tau x..

nur anis said...

bestnya jejalan..:)

zulhilmi tempoyak said...

nk g jalan nnt ajak la na... bleh la anda tlg belanjakan.. ;p

Nens Collection said...

kecik moleh je gadis merah jambu ni..suka tgk muka baby face..hehe

nens pon x reti nk cerita xde2 gambar ni..hehe

cik nana said...


lyaa : jommmm jalan ! hahaha


k.shu : takmao jeles-jeles. jommm k.shu jalan-jalan belanje kiteee. heee


anis : bestttt. hihi


zul : owhh tidaklahhhh. diri sendiri pun orang yg belanje. hee ;p


nens : hihi ngeee. kaann x reti lah nak cerita kalau xde gambar. hik samelah kite. ;)

Masz Sidek said...

setiap kali buat entry mesti ada sekurang2nya satu gambar kan... heheh

Sanji Ngatmi said...

bole apply jadi model tudung ni .. dapat side income ..

cik nana said...


masz : aah tak reti nak taip ape kalau takde gambar lebih dari 1. hikhik


sanji : kannnn. tu lah ingat nak apply jap lagi. hikhuk ;p

Citrus Azwa said...

jalan2 sini..lama xjumpa cik nana..;)

Indah Mulya said...

rajen nana letak gamboooo..sy mls sungguh nk letak gmba lam entri..bg tips sket mcm mn nk rajen cm nana :D

dhiashahida said...

hai gadis merah jambu..meh ler blanjer kiter g jenjalan..huhuhu...

Everything's Everythings said...

xpe lah mana tahu lepas ni blog ni pun boleh jadi blog utk kategori model2 kan? xD

cik nana said...


azwa : hihi hai hai hai. ;)


indah : kalau tak rajen letak gambo tak rajen jugak lahai nak updet. huu. takde tips yang penting banyak gambo nak tepek. hihi


dhia : hai hai hai. kite pun orang yang belanjeee. hik

cik hani said...

slgi ada masa nk jln jln blh la jln jln..
enjoyss kan.

kite ni duk kje je xms nk jln jln

cik nana said...


EE : eh eh eh kesitu pulakkk. takde niat pun tau. ehek. @.@'


cikhani : haah tu la kann. nak jln puas2 sebelum keje ni. hikhik ;)

aku HaniAsyira said...

nampaklah jalan setapak snap gambat.. takpelah.. cantik ar pic.. =)

✿Lady Ainaa✿ said...

smelah kita sis.. jln sikit je bergambar.. smpai naik penuh memory camera canon digital ena.. camera Canon EOS ena tu, tak tahu nk cakap lagilah byknya.. XD.... well, cantik semua gambar kt atas.. nampak vintage gitu.. hehe

cik nana said...


hani : haha tu lah puasss tiap setapak snap gambar. hikhik mekasihh ;)


ainaa : berjalan kaki bergambar masuk 1 pakej skali. haha. same lah memori penuh je terus tranfer, penuhkan gambar lagi. haha. mekasihh edit vintage2 gitu. hik

Jna marcello said...

alaaaa jeles x_x nakk bergambar gaks!!!!

fifie said...

Tajuk patut ditambah, jalan sikit gambar banyak. Haaa. Baru betul

Cik Zaniff said...

mmg kaki bergambar eh..hihi..cantik pe..:)

cik nana said...


jna : jom la jom laaa kita bergambar. hikhik


fifie : tapi ni fie memang jalan banyak dah. haha.. ;p


zaniff : bukan kaki je, tangan muka skali. haha tq ;)

Khalilah MNor said...

Cik nana, muka nmpak same je dgn gambar terbaru... :)Ajar skit nak jd awet mude.. Hiks

ejulz said...

cantik gambar ni.. :)

combi said...

bese la tu..memory..kalau combi pon same.eyh..esk combi doing giveway..u invited..esk sila view d entry ye..hadiah agak menarik :))

ainraus said...

comeynyaaaa nanaa! :)

Pykaa Pdott said...

jalan sat tagkap gambar . haha btw u cute la sis . tak jemu tgkk ;)

emy zulaiha said...

Aah la..betol lah awk ckp jalan setapak ambik gambar jalan sikit amik gambar! Haha syokk die jalan dgn abam sygg ye!! Jeless aii ;)

cik nana said...


Khalilah : takde tips awet muda sebab kite memang masih muda giteww. hikhik. senyumm selalu ;)


ejulz : terima kasih ;)


combi : kannn sbg kenangan. oh okay. esok terjah ;)


ain :eh eh malu kite tau. hik


pyka : hehe mmg byk gambar lah kan camtuu. hihi. alolor ni baru sikit je kalau byk nanti jemu tau. hikhik


emy : hihi syok sgt. jln sikit bergambar mmg syok, jln dgn abam lagi syiok ohh. hihi







Sue PeLik said...

saya pun suka bergambar jugak!!! huhuhu pergi mana2 mesti nak amek gambar huhuhu. peling retis! huhuhu

ayut said...

nmpk jgkla gaya setapak bergambar setapak bergambar..sbb background mcm tak jauh jer tgk..hihihi :p
xpe..bila lg nk trasa dri model gitu...ihiks!

cik nana said...


sue : kannnn. bergambar ni terapi minda. hikhik


ayut : haha kannn memang setapak bergambar, setapak bergambar. hihi tak berape nak model punn. uhuk

Syazwan Che Deraman said...

:)

kiera'sakura said...

dlu rajin bergambar tp lately jd malas pulak hihihihi