Monday, October 22, 2012

.PRE-CONVO | kawan suka duka.


Assalamualaikum..


13 Oktober lepas, sehari sebelum hari konvokesyen aku, kitorang buat photoshoot pre-konvo. Disebabkan kawan-kawan aku ramai dah balik JB, so kitorang janji kumpul kat UTM, bergambar sampai pengsan. haaa. Aku rasa batch kitorang lah sangat meriahhhh. Untung sangat bila dapat kumpul sama-sama, berebut-rebut bergambar, berebut-rebut nak posing, berebut-rebut belon. Terubat jugak sedih di hati bila seharian dengan dorang. Batch kitorang sporting. Masa gelak memang gelak tak hengat mase gaduh pun memang gaduh tak hengat. hahaha. Macam adik beradik dengan dorang semua. Rinduuu T_T































terima kasih Fahim luangkan masa dengan kitorang ambik gambar yang cantik-cantik macamni
memori sangat konvo kitorang sebab gambar teramat lah banyakkk lahai
konvo kau nanti kitorang turun nak pinjam jubah kau boleh ? hikhik





*suka sangat gambar yang last tuu. Nampak gembira nak meninggalkan UTM. hahaha nanges!*
 *ni photoshoot pre-convo, photoshoot post-convo pun ada tau. tunggu. hikhik*




26 comments:

iffah imani said...

so sweet...

Lyaa Suriany said...

memang meriaaaaaah habissss

nur anis said...

waaa..meriahnyaaa..:)

Chic Na said...

seronoknya. kenangan terindah ni. :)

aniswany said...

cantikk..belon2 colourfull mmg naik seri gambo..hihi

eh,congratz :)

Jna marcello said...

HAHAHAHAH tergelak sesorang tgk pix2 awk..sbb klkar tgk kekwan awk terutama lelaki bergambar yg atas skali tu mcm nk menyanyi lagi NEGARAKU hehehehe best gilaa pix korang weeee~

Nur farahiza said...

sangat sangat cantik laa :)

Romeo Laut said...

Tahniah. Motto dah macam NASA punya. Heheh.

nina said...

waaahhhh..besnyaaaaa...,tahniah..sis..:)

Nens Collection said...

sume cantik2 gambar ni...suka akak tgk..hehe

Indah Mulya said...

LOVE THE PICS!! oh haraplahhh nnt time konvo leh wat cm nana ni..best gleee..huhu

aku HaniAsyira said...

wahh.. mesti lepas tu sedih jugak kan..

Syazwan Che Deraman said...

heehhe..

nanti shoot gambar convo lebih banyak dari ni okey!.

✿Lady Ainaa✿ said...

perghh cantik semua gambar!!! terpegun melihat dengan belon2 yg ada.. waaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh.. thumbs up! memang ceria

ayut said...

best yerrr....teringt gan kawan2 time konvo gak ^__^

kiera'sakura said...

banyaknya gambar dia nanges tgk hihihihi..

best kan kenangan ngn kwan2 nie. bila nt dah lama2 tgk balik gmbr2 nie msti blh nangis

Ayie Abas said...

banyak nya gambo...puas tengok...hehe :)

cik nana said...


iffah : tenkiuu ;)


lyaa : meriah sangat kannn. hik ;)


nur anis : hihi sangat2 lah meriahhh..


chicna : kenangan terindah sangat tau. ;)


anis : belon clourful banyak2 mmg sangat cantekk ;)


jna : hahaha kannn. bukan senang tau nak bergambar bediri tegak mcm tu. btw tenkiuu ;)


nur farahiza : hihi terima kasihhhh ;)


romeo : owhhh ye ke? tak tau pulak. hik ;p


nina : tengs nina. memang sangat best punnn. ;)


nens : cantik kan kak ? hee kite pun sukaaa tgk. hik


indah : boleh je indah buat macam ni nanti. ada geng kumpul ramai2 pastu ada sorang photographer memang boleh jadi byk2 gambar..


hanisyira : skrg dah stat sedih dah.huuu ;'(


syazwan : eh eh dah shoot sangatttt2 punnnnn.. ;p


aina : haaaa kannnn kite tgk semula pun terpegun. hihi..kalau boleh nak lagi byk belonnn lagiii meriahhhh. hihi


ayut : tu la. ni pun dah teringat kat dorang semua -_-'


kiera : hahaha ni pun tak semuaaaa. kalau letak semua lagi lah menangis meraung2. hahaha stress tgk gambar byk..


ayie : hehe puas sangat kann.. ;)



chemay said...

kenangan terindah sebelum terpisah jauhhh.
:')

Pykaa Pdott said...

taniah . semua cntik n hensem2 belaka . :)

azrinna said...

Konvo nostalgia terindah untuk sesiapa sahaja.

PILOT LOVER said...

seronok nyer... suke3... hidup UTM!!!!!!! hehe

comeliness_zaty said...

congrats dear! gmbar kenangan utk hari hari tua kite nanti..hikhik

syakey said...

weee. tahniah! bestnyaaa :)

haz said...

bestnyeee! congrats dear! awk comel sgt2! hihi

nadzirah sofia said...

semua gambar cantik :)

.PRE-CONVO | kawan suka duka.


Assalamualaikum..


13 Oktober lepas, sehari sebelum hari konvokesyen aku, kitorang buat photoshoot pre-konvo. Disebabkan kawan-kawan aku ramai dah balik JB, so kitorang janji kumpul kat UTM, bergambar sampai pengsan. haaa. Aku rasa batch kitorang lah sangat meriahhhh. Untung sangat bila dapat kumpul sama-sama, berebut-rebut bergambar, berebut-rebut nak posing, berebut-rebut belon. Terubat jugak sedih di hati bila seharian dengan dorang. Batch kitorang sporting. Masa gelak memang gelak tak hengat mase gaduh pun memang gaduh tak hengat. hahaha. Macam adik beradik dengan dorang semua. Rinduuu T_T































terima kasih Fahim luangkan masa dengan kitorang ambik gambar yang cantik-cantik macamni
memori sangat konvo kitorang sebab gambar teramat lah banyakkk lahai
konvo kau nanti kitorang turun nak pinjam jubah kau boleh ? hikhik





*suka sangat gambar yang last tuu. Nampak gembira nak meninggalkan UTM. hahaha nanges!*
 *ni photoshoot pre-convo, photoshoot post-convo pun ada tau. tunggu. hikhik*




26 comments:

iffah imani said...

so sweet...

Lyaa Suriany said...

memang meriaaaaaah habissss

nur anis said...

waaa..meriahnyaaa..:)

Chic Na said...

seronoknya. kenangan terindah ni. :)

aniswany said...

cantikk..belon2 colourfull mmg naik seri gambo..hihi

eh,congratz :)

Jna marcello said...

HAHAHAHAH tergelak sesorang tgk pix2 awk..sbb klkar tgk kekwan awk terutama lelaki bergambar yg atas skali tu mcm nk menyanyi lagi NEGARAKU hehehehe best gilaa pix korang weeee~

Nur farahiza said...

sangat sangat cantik laa :)

Romeo Laut said...

Tahniah. Motto dah macam NASA punya. Heheh.

nina said...

waaahhhh..besnyaaaaa...,tahniah..sis..:)

Nens Collection said...

sume cantik2 gambar ni...suka akak tgk..hehe

Indah Mulya said...

LOVE THE PICS!! oh haraplahhh nnt time konvo leh wat cm nana ni..best gleee..huhu

aku HaniAsyira said...

wahh.. mesti lepas tu sedih jugak kan..

Syazwan Che Deraman said...

heehhe..

nanti shoot gambar convo lebih banyak dari ni okey!.

✿Lady Ainaa✿ said...

perghh cantik semua gambar!!! terpegun melihat dengan belon2 yg ada.. waaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh.. thumbs up! memang ceria

ayut said...

best yerrr....teringt gan kawan2 time konvo gak ^__^

kiera'sakura said...

banyaknya gambar dia nanges tgk hihihihi..

best kan kenangan ngn kwan2 nie. bila nt dah lama2 tgk balik gmbr2 nie msti blh nangis

Ayie Abas said...

banyak nya gambo...puas tengok...hehe :)

cik nana said...


iffah : tenkiuu ;)


lyaa : meriah sangat kannn. hik ;)


nur anis : hihi sangat2 lah meriahhh..


chicna : kenangan terindah sangat tau. ;)


anis : belon clourful banyak2 mmg sangat cantekk ;)


jna : hahaha kannn. bukan senang tau nak bergambar bediri tegak mcm tu. btw tenkiuu ;)


nur farahiza : hihi terima kasihhhh ;)


romeo : owhhh ye ke? tak tau pulak. hik ;p


nina : tengs nina. memang sangat best punnn. ;)


nens : cantik kan kak ? hee kite pun sukaaa tgk. hik


indah : boleh je indah buat macam ni nanti. ada geng kumpul ramai2 pastu ada sorang photographer memang boleh jadi byk2 gambar..


hanisyira : skrg dah stat sedih dah.huuu ;'(


syazwan : eh eh dah shoot sangatttt2 punnnnn.. ;p


aina : haaaa kannnn kite tgk semula pun terpegun. hihi..kalau boleh nak lagi byk belonnn lagiii meriahhhh. hihi


ayut : tu la. ni pun dah teringat kat dorang semua -_-'


kiera : hahaha ni pun tak semuaaaa. kalau letak semua lagi lah menangis meraung2. hahaha stress tgk gambar byk..


ayie : hehe puas sangat kann.. ;)



chemay said...

kenangan terindah sebelum terpisah jauhhh.
:')

Pykaa Pdott said...

taniah . semua cntik n hensem2 belaka . :)

azrinna said...

Konvo nostalgia terindah untuk sesiapa sahaja.

PILOT LOVER said...

seronok nyer... suke3... hidup UTM!!!!!!! hehe

comeliness_zaty said...

congrats dear! gmbar kenangan utk hari hari tua kite nanti..hikhik

syakey said...

weee. tahniah! bestnyaaa :)

haz said...

bestnyeee! congrats dear! awk comel sgt2! hihi

nadzirah sofia said...

semua gambar cantik :)