Saturday, November 3, 2012

.baling, baling, baling !


Assalamualaikum..

Mintak maaf la semua, tuan tanah pink ni memang tak habis lagi mood konvo. Hampir 3 minggu dah konvo tapi rasa macam baru semalam je konvo. Ngiahaha. Hari tu masa aku post gambar-gambar konvo yang berpeluh tengok tu ada yang tanye, eh takde gambar baling topi ke? Haa kali ni aku tunjuk gambar edisi baling topi tak hengat gaya geng nasyid sekolah. Giteww. Sebenanya ni gambar-gambar menumpang tak maluuuuu kat kawan aku sorang ni. Dia tempah pakej photographer gambar single konvo, gambar dengan kawan-kawan dan gambar dengan family. Haa part dengan kawan-kawan tu aku suka dengar. Apelagi orang dah pelawa, mari menyibuk! Haha. Oh ini gambar-gambar kejadian 2 hari sebelum konvo. Balik UTM rehearsal lah sangat kitorang bila dah jumpa mende lain yang direhearsal kan. Haha.



Ha nampak tak aku depan sekali ? Ada gaya macam aku menumpang gambar orang tak ? Hahaha
Bila shoot angle kanan, aku ketua depan sekali, amik angle kiri pun aku lagii depan sekali. Haha ohh manyak syiok oh. Haha walaupun tudung senget ada aku kesah. Haha nasyid okay !
Haaa tu diaaaa. aku lah ketua kumpulan nasyid berjubah ni. Hikhik
Ehen ehem sekali lagii
Okay, mari start baling topi. Yeayy !
Baling lagiii. Yeayy !
Baling topi lagi
Baling lagiiiiii
Baling tinggi-tinggi
Suka sangat baling topi
Haa lagiii
Dah mula dah, dah mula penyakit -.-'
okay, lompattttttttttttttttttttt !
Lepas lompat baling topi lagi. Nahhh !
Memang keje melempar topi je haritu. Haha
Puas dah baling topi ? Hahaha
Disebabkan nak hujan stop baling topi, pegi main entrance gambar sopan-sopan pulak. Hiks
Baru tau terduduk penat baling topi. Haha amik kauu.
Mata menjadi buntang bila suka sangat bergambar baling topi. Eh, buntang? Hahaha ;p


Eh korang, sebenarnya aku ada lagi tau gambar konvo yang ohsem tak tunjuk lagi. Banyak kannnn gambar konvo aku. Haha best nye best nyeeee ! Cukup sebulan konvo aku tutup cerita okay! Janji ! Hihihi

lain-lain gambar konvo boleh tengok kat sini,


*Puas tak tengok gambar baling topi aku ? Hikhik*




43 comments:

murni said...

hahahaha happy betul konvo dye . . muni pon konvo rituh tak banyak sangat pic yang amik . . untungla sis ada photographer kan . . jeles2 ;p

Fendy said...

nice pic...tahniah2...

laskar pelangi said...

tahniah awak:)
bestnyaaaa posing sakan~

Chic Na said...

kenapa ek asal konvo je mesti baling topi. hehehe..

cik nana said...


murni : tumpang masuk phtgrapher org je ni. hikhik. kite banyakkkkkk pulak lahai gambar konvo. berpeluh2 tgk. hhihi


fendi : mekasehhh ;)


pelangi : mekaseh. posing sakan tak hengat memang besttt. hikhik


chicna : sebab pakai topi. cyba konvo ada kasut stended mesti baling kasut dah. hahaha

Lady said...

hamboi, seronok ye membaling , nak baling jugak lah nanti. hahahaha

combi said...

bestnye da convo..hihi..congratz !

ct kektus said...

haha. bestnya konvo. tak sabar nak konvo tahun depan. nanti dapat baling2 macam ni. :D

azkiya farhana said...

congrate !!! tak sabar nya nak baling topi mcm awak jugak !!! one more year :) yeah2

comeliness_zaty said...

my turn bln 12 nnt..hrp2 blh la maen baling baling jgk..haha

shazika said...

wohaaa.! bestnyer dh grad..
pic lompat tu lawa la :)

♥ Miss Hearty ♥ said...

wahhh..best la die.cantek gambar :) kite pon suke part baling2 topi masa konvo dulu ^^

Pykaa Pdott said...

eh seyes semua cntik2 sis . pyka suka gmbar yang mula2 tuh , cntik sangat .

Mish Apple said...

cantik semuanya :)

dhiashahida said...

owwhhhh tantikknya gmbar dia..sgt la sweet...ida dl ms konvo kurang gila ambil gmbar dgn kengkawan...huk3

Cik Yatt said...

wah bestnye..gambar smua lawa2 kot..

cik nana said...


lady : seronokkk sangattttt. serius tak tipuuu. hee


combi : best best best. terima kasih .;)


ct : insyallah. tahun depan balin tinggi2 tau. hehehe


azkiya : dah tiba masa nanti jangan tak baling tau. rugi !


zaty : tak lame je lagi ty,kalau dah pegang mortar board memang wajib balinggggg ! hahaha


shazika : bestt ! hikhik. oh mekasih ye ;)


miss hearty : hihi mekasih. kannn konvo mesti wajib baling2 topi !


apple : thank youuu ! ;)


ida : photographer berbayor gambar mesti kena cantek. hikhik. ida kurang, kite pulak terlebih2 banyakkkk. hooo


cik yat : best best. thank youu ! ;)

Kathy Tuah said...

bestnya! rindu masa konvo dulu :')

btw, congrats!

NIA SI DRUMSTICK said...

jgn heran ek..nia ade teslh komen kat entry lain..ahah..nk komen kat sni act..aigo..part plg best ms konvo..baling2.hahaha..merdeka!!

Jna marcello said...

NA TAW KENAPA AWK DEPAN SEKALI SBB AWK PALING BESAR KAN..KLAU AWK DOK BELAKANG MESTI XNAMPAK KAN HEHEEH GURAU JEEEEE.... BEST PIX YG MAIN BALING2 TU NAPE X MELOMPAT CUCUK BINTANG? ;D

kyo_9 said...

congrats!

ainraus said...

okay. yang ni ain jeles gilaaaa! ain takde gambar baling topi. demmmm. :'(

Syazwan Che Deraman said...

tahniah!!

amboi.
seronok ye baling topi!

hehehe.

Indah Mulya said...

mmg sakan lah na berkovo nampaknya..gamba mmg bny, harus puas hati ni..nnt tua2 leh tunjuk kat anak2 pulak..adui, jeles btol IM ha..hehe..kte ni tak taw ade konvo ke tidak lg ha :(

Cik Zaniff said...

sgt2 cantik la gambar semua tu..:)

kiera'sakura said...

tudiaaaaa mau pening topi kena baling kutip baling kutip baling kutip lagi hahahahahaha

dik nmpk sgt mcm awk yg oder potosut tue hahaahaha untung jadi kecik molek kan. konker gmbr!!! hahahahaha

MizzTina said...

bestnya ada pre convo photoshoot.. akak xsmpt pun.. :(

4feet8 said...

wah..ada hired profesional photographer ke..?

cik nana said...


kathy : tu lah bestt sangat. thank youu sis !


nia : hihi tu lah perasan gak. tu lah kan, convo=baling topi. yeayyy merdekaaa !


jna : hahaha kite memang pendek tu yang kt depan tu. haha. cer klu jna yg tinggi lampai mesti kat blkg skali tu haaaaaa. haha. alaaa kite mana sampai nak cucuk bintang tuuu. wuuu


kyo : thanks !


ain : hikhik. sabar ain sabar ;)


syazwan : hee mekasihhh. bestt sangat baling topi. ngee


indah : kannn sakan sangat ni indah. hikhik. nanti turn indah nanti amik gambar byk2 tau ! okay !


cik zaniff : terima kasihhh ;)


kak kiera : hahaha topi tu memang dah senoneng2 dah pening kena balingggg jeee. haha. yeayyy kannn kak. mengalahkan tuan yg oder photgrapher. hikhik


kak tina : besttt sebab tu haritu bergambar memang tak hengat duniaaa. huuu


4feet8 : yup, kawan yg hired. yg lain menunmpangssss jeee. heee ;)


zulhilmi tempoyak said...

amboih... sronok beno.. tahniah ye wak. sori xdpt nk dtg.. heee..

btw.. dlm gmbr ni ad x yg single lg.. hahahahah

Sanji Ngatmi said...

fotogenik ??

atau hanyalah satu kebetulan ??

hahahahah

kenangan terindah ...

ni kalau baca sambil pasang lagu sudirman boleh nanges meleleh komfem...

shahrazali said...

hi...salam kenal..

best tgok pic2 awk ni...sy konvo tahun depan...

pic awk byk tgh2 ek...mmg center of everything ek awk ni..hehe..

Masz Sidek said...

seronok... gambar pun semua cantik2... :)

cik nana said...


zulhilmi : tenkiu. eh takpe2, sokay-sokay ;p single ada. tapi yang lelaki, nakk? hahaha ;p


sanji : fotogenik?kebetulan? ahh fotogenik takde kebetulan2. haha. kannnn tau takpe. baik jgn. ;p


shahrazali : oh konvo tahun depan jgn lupa baling2 topi cenggini. ;)
center of everything tu tak lah. setakat dlm gambar je. ;p


masz : seronokkk sangattt. terima kasih ;)


ayut said...

hahahaha..mmg meriah..terbaik punye shoot..smua nan jd lead..baling,lompat,duduk...smua ada..adehhh..smgat la u'olls...i like~

Liza Razak said...

wahhh bestnye !! congrats sis

Nur farahiza said...

semua gambar sangat lawa

PILOT LOVER said...

lawa nyer gambar grad........

cik nana said...


ayut : hehe kannnnnn. klu ayut nampak takpe tu makne nye memang i menonjol. hikhik..yayy semangat. thanks !


sis liza : tenkiuuu sis ! ;)


farahiza : jika begitu terima kasih ye ;)


PL : thank you so muchh ! ;)


Shasha Yacob said...

hamboii, bestnya main baling baling topi, nak join. haha

syazana amira said...

best nya dah konvo.. nana tinggal lagi 3 minggu nak konvo :D

Cik Anis said...

bestnye !!!!!!!!!!!! cik anis tahun depan..insyaallah

Wiida Ribbon said...

congrats! :)

.baling, baling, baling !


Assalamualaikum..

Mintak maaf la semua, tuan tanah pink ni memang tak habis lagi mood konvo. Hampir 3 minggu dah konvo tapi rasa macam baru semalam je konvo. Ngiahaha. Hari tu masa aku post gambar-gambar konvo yang berpeluh tengok tu ada yang tanye, eh takde gambar baling topi ke? Haa kali ni aku tunjuk gambar edisi baling topi tak hengat gaya geng nasyid sekolah. Giteww. Sebenanya ni gambar-gambar menumpang tak maluuuuu kat kawan aku sorang ni. Dia tempah pakej photographer gambar single konvo, gambar dengan kawan-kawan dan gambar dengan family. Haa part dengan kawan-kawan tu aku suka dengar. Apelagi orang dah pelawa, mari menyibuk! Haha. Oh ini gambar-gambar kejadian 2 hari sebelum konvo. Balik UTM rehearsal lah sangat kitorang bila dah jumpa mende lain yang direhearsal kan. Haha.



Ha nampak tak aku depan sekali ? Ada gaya macam aku menumpang gambar orang tak ? Hahaha
Bila shoot angle kanan, aku ketua depan sekali, amik angle kiri pun aku lagii depan sekali. Haha ohh manyak syiok oh. Haha walaupun tudung senget ada aku kesah. Haha nasyid okay !
Haaa tu diaaaa. aku lah ketua kumpulan nasyid berjubah ni. Hikhik
Ehen ehem sekali lagii
Okay, mari start baling topi. Yeayy !
Baling lagiii. Yeayy !
Baling topi lagi
Baling lagiiiiii
Baling tinggi-tinggi
Suka sangat baling topi
Haa lagiii
Dah mula dah, dah mula penyakit -.-'
okay, lompattttttttttttttttttttt !
Lepas lompat baling topi lagi. Nahhh !
Memang keje melempar topi je haritu. Haha
Puas dah baling topi ? Hahaha
Disebabkan nak hujan stop baling topi, pegi main entrance gambar sopan-sopan pulak. Hiks
Baru tau terduduk penat baling topi. Haha amik kauu.
Mata menjadi buntang bila suka sangat bergambar baling topi. Eh, buntang? Hahaha ;p


Eh korang, sebenarnya aku ada lagi tau gambar konvo yang ohsem tak tunjuk lagi. Banyak kannnn gambar konvo aku. Haha best nye best nyeeee ! Cukup sebulan konvo aku tutup cerita okay! Janji ! Hihihi

lain-lain gambar konvo boleh tengok kat sini,


*Puas tak tengok gambar baling topi aku ? Hikhik*




43 comments:

murni said...

hahahaha happy betul konvo dye . . muni pon konvo rituh tak banyak sangat pic yang amik . . untungla sis ada photographer kan . . jeles2 ;p

Fendy said...

nice pic...tahniah2...

laskar pelangi said...

tahniah awak:)
bestnyaaaa posing sakan~

Chic Na said...

kenapa ek asal konvo je mesti baling topi. hehehe..

cik nana said...


murni : tumpang masuk phtgrapher org je ni. hikhik. kite banyakkkkkk pulak lahai gambar konvo. berpeluh2 tgk. hhihi


fendi : mekasehhh ;)


pelangi : mekaseh. posing sakan tak hengat memang besttt. hikhik


chicna : sebab pakai topi. cyba konvo ada kasut stended mesti baling kasut dah. hahaha

Lady said...

hamboi, seronok ye membaling , nak baling jugak lah nanti. hahahaha

combi said...

bestnye da convo..hihi..congratz !

ct kektus said...

haha. bestnya konvo. tak sabar nak konvo tahun depan. nanti dapat baling2 macam ni. :D

azkiya farhana said...

congrate !!! tak sabar nya nak baling topi mcm awak jugak !!! one more year :) yeah2

comeliness_zaty said...

my turn bln 12 nnt..hrp2 blh la maen baling baling jgk..haha

shazika said...

wohaaa.! bestnyer dh grad..
pic lompat tu lawa la :)

♥ Miss Hearty ♥ said...

wahhh..best la die.cantek gambar :) kite pon suke part baling2 topi masa konvo dulu ^^

Pykaa Pdott said...

eh seyes semua cntik2 sis . pyka suka gmbar yang mula2 tuh , cntik sangat .

Mish Apple said...

cantik semuanya :)

dhiashahida said...

owwhhhh tantikknya gmbar dia..sgt la sweet...ida dl ms konvo kurang gila ambil gmbar dgn kengkawan...huk3

Cik Yatt said...

wah bestnye..gambar smua lawa2 kot..

cik nana said...


lady : seronokkk sangattttt. serius tak tipuuu. hee


combi : best best best. terima kasih .;)


ct : insyallah. tahun depan balin tinggi2 tau. hehehe


azkiya : dah tiba masa nanti jangan tak baling tau. rugi !


zaty : tak lame je lagi ty,kalau dah pegang mortar board memang wajib balinggggg ! hahaha


shazika : bestt ! hikhik. oh mekasih ye ;)


miss hearty : hihi mekasih. kannn konvo mesti wajib baling2 topi !


apple : thank youuu ! ;)


ida : photographer berbayor gambar mesti kena cantek. hikhik. ida kurang, kite pulak terlebih2 banyakkkk. hooo


cik yat : best best. thank youu ! ;)

Kathy Tuah said...

bestnya! rindu masa konvo dulu :')

btw, congrats!

NIA SI DRUMSTICK said...

jgn heran ek..nia ade teslh komen kat entry lain..ahah..nk komen kat sni act..aigo..part plg best ms konvo..baling2.hahaha..merdeka!!

Jna marcello said...

NA TAW KENAPA AWK DEPAN SEKALI SBB AWK PALING BESAR KAN..KLAU AWK DOK BELAKANG MESTI XNAMPAK KAN HEHEEH GURAU JEEEEE.... BEST PIX YG MAIN BALING2 TU NAPE X MELOMPAT CUCUK BINTANG? ;D

kyo_9 said...

congrats!

ainraus said...

okay. yang ni ain jeles gilaaaa! ain takde gambar baling topi. demmmm. :'(

Syazwan Che Deraman said...

tahniah!!

amboi.
seronok ye baling topi!

hehehe.

Indah Mulya said...

mmg sakan lah na berkovo nampaknya..gamba mmg bny, harus puas hati ni..nnt tua2 leh tunjuk kat anak2 pulak..adui, jeles btol IM ha..hehe..kte ni tak taw ade konvo ke tidak lg ha :(

Cik Zaniff said...

sgt2 cantik la gambar semua tu..:)

kiera'sakura said...

tudiaaaaa mau pening topi kena baling kutip baling kutip baling kutip lagi hahahahahaha

dik nmpk sgt mcm awk yg oder potosut tue hahaahaha untung jadi kecik molek kan. konker gmbr!!! hahahahaha

MizzTina said...

bestnya ada pre convo photoshoot.. akak xsmpt pun.. :(

4feet8 said...

wah..ada hired profesional photographer ke..?

cik nana said...


kathy : tu lah bestt sangat. thank youu sis !


nia : hihi tu lah perasan gak. tu lah kan, convo=baling topi. yeayyy merdekaaa !


jna : hahaha kite memang pendek tu yang kt depan tu. haha. cer klu jna yg tinggi lampai mesti kat blkg skali tu haaaaaa. haha. alaaa kite mana sampai nak cucuk bintang tuuu. wuuu


kyo : thanks !


ain : hikhik. sabar ain sabar ;)


syazwan : hee mekasihhh. bestt sangat baling topi. ngee


indah : kannn sakan sangat ni indah. hikhik. nanti turn indah nanti amik gambar byk2 tau ! okay !


cik zaniff : terima kasihhh ;)


kak kiera : hahaha topi tu memang dah senoneng2 dah pening kena balingggg jeee. haha. yeayyy kannn kak. mengalahkan tuan yg oder photgrapher. hikhik


kak tina : besttt sebab tu haritu bergambar memang tak hengat duniaaa. huuu


4feet8 : yup, kawan yg hired. yg lain menunmpangssss jeee. heee ;)


zulhilmi tempoyak said...

amboih... sronok beno.. tahniah ye wak. sori xdpt nk dtg.. heee..

btw.. dlm gmbr ni ad x yg single lg.. hahahahah

Sanji Ngatmi said...

fotogenik ??

atau hanyalah satu kebetulan ??

hahahahah

kenangan terindah ...

ni kalau baca sambil pasang lagu sudirman boleh nanges meleleh komfem...

shahrazali said...

hi...salam kenal..

best tgok pic2 awk ni...sy konvo tahun depan...

pic awk byk tgh2 ek...mmg center of everything ek awk ni..hehe..

Masz Sidek said...

seronok... gambar pun semua cantik2... :)

cik nana said...


zulhilmi : tenkiu. eh takpe2, sokay-sokay ;p single ada. tapi yang lelaki, nakk? hahaha ;p


sanji : fotogenik?kebetulan? ahh fotogenik takde kebetulan2. haha. kannnn tau takpe. baik jgn. ;p


shahrazali : oh konvo tahun depan jgn lupa baling2 topi cenggini. ;)
center of everything tu tak lah. setakat dlm gambar je. ;p


masz : seronokkk sangattt. terima kasih ;)


ayut said...

hahahaha..mmg meriah..terbaik punye shoot..smua nan jd lead..baling,lompat,duduk...smua ada..adehhh..smgat la u'olls...i like~

Liza Razak said...

wahhh bestnye !! congrats sis

Nur farahiza said...

semua gambar sangat lawa

PILOT LOVER said...

lawa nyer gambar grad........

cik nana said...


ayut : hehe kannnnnn. klu ayut nampak takpe tu makne nye memang i menonjol. hikhik..yayy semangat. thanks !


sis liza : tenkiuuu sis ! ;)


farahiza : jika begitu terima kasih ye ;)


PL : thank you so muchh ! ;)


Shasha Yacob said...

hamboii, bestnya main baling baling topi, nak join. haha

syazana amira said...

best nya dah konvo.. nana tinggal lagi 3 minggu nak konvo :D

Cik Anis said...

bestnye !!!!!!!!!!!! cik anis tahun depan..insyaallah

Wiida Ribbon said...

congrats! :)