Wednesday, November 21, 2012

.Tuah aku bukan tuah ayam.



Assalamualaikum..


Harini rasa riang tak terkata-kata. Ecewahhh kemain riang konon. Eh yela duduk rumah goyang kaki mau tak riang. Hehe. Mane tak syok harini puas makan durian orang ni bagi orang ni bagi orang ni bagi. Murahh rezekiiii menguap pun bau durian dah. Haa tapi ada benda lain yang buat aku lagi riang gembira harini. Haa haritu aku ada join share and win satu butik online ni kat FB. Alaaa sesaje share ape tu orang kata kalau ada rezeki dapat lah, kalau takde tu rezeki orang lain maknanya. Dah join bape hari ntah lepastu aku pun lupa dah la sekarang aku macam busy tak sempat nak online semua. Malam tadi sebelum tido online kejap terus ingat nak tengok page butik yang aku join tu. Scroll-scroll sekali dangg ! eh aku bertuah aku bertuah. Alhamdulillahhhh rezeki. :)



Ha nampak tu merah-merah tu aku okay, akuuu ! Eh eh tak maksud aku tulisan dalam petak merah tu aku lah bukan yang bertudung merah atas ni. Ekeke. Tudung merah atas ni Fatin Liyana ye jangan pejam celik pejam celik kesat-kesat mata tapi percayalah aku dapat hadiah tudung yang model nye Fatin Liyana ni yeeee. Haaaa Teheeee. Kenal ? Hikhik. Aku join Butik e-Dast punya share and win. Masa tu share album Satin Shumi ni la. Kalau nak tau lagi model-model tudung butik ni si FL yang gojes nama mirip-mirip aku ni dan sorang lagi model, Kak Ain. Eceh aku nyebut macam Kak Ain tu kakak aku dah. Hikhik


Tadi pihak Butik e-Dast dah emel aku bagitau dah pos hadiahnya. So insyaAllah esok sampai lah dan bersiap sedialah esok jumpe pakcik pos laju yang banyak cekadak tu. Eh eh eh tapi esok Johor cuti pulakkkkk. Aisehhhh baru nak eksaited. Takpe takpe Jumaat lah kalau gitu ye ;) Tak sabar nak pakai shawl satin shumi. Mesti aku terus jadi iras-iras FL. Teheee ;p


*Feeling-feeling FL bila asik teheee tehee jek. Hiks*


27 comments:

✿A I N A A✿ said...

wah wah!! tahniah!!! memang sis layak menang pun sbb sis pndai bergaya.. awwwwwwww

Chic Na said...

wah memang bertuah ni. nnti dah dpt tudung kena pakai & tunjuk bukti ni. kekeke..

Indah Mulya said...

wah..congrats nana! best btol dapat shawl free tuuu. sy jgak yg tak lucky2 lagi, xpna lg tkena..wuuu

♥ wawawawa ♥ said...

wahh tahniah2 hehe~

fifie said...

Lahhhh tu emel nana ke ? fie ada tengok tadi, sebab tengok tudung baru keluaran e-dast. tak sangka nana. Huhu. Tahniah nana, boleh share tudung tak ? haha

Fendy said...

tahniah...

cik nana said...


ainaa : awwwww mekasihhhh enaaaa. rezekiiii ;)



cikna : adesss kena tunjuk ke cikna ? hihi jgn tekejut nanti kite jadi FL terus. ekeke. btw tengssss ;)



indah : tenkiuu indahh. dapat free mmg best. ni pun first dpt ni. rezeki kan, Alhamdulillah ;)



wawa : mekasih wawa !



fifie : i letewwww. hikhik. mane bleh share fie. fie kan rajin sopink onlineee. sopink kan kite skali. hehehe. btw mekasih fie ;)



fendy : mekasihh ;)





kiera'sakura said...

wahhhh tahniah dik. tp akak xreti pakai shawl gitu =.=

jann sinuja said...

fine la dpt shawl uh..fine fine..hahhaa weh da dpt nk pnjam seko shawl..hahhaa

cik kumbang said...

wah bestnyee :)
nnt hapdet entry pakai tdung baru pula hehe~

#slalu BW je xtgglkan komen kui3~

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/

ct kektus said...

rezeki2. :)

bergaya sakanlah nanti dapat shawl baru.

Jna marcello said...

tahniah tahniah tahniah...
nty da dpt cer upload pix nana pakai SATIN SHUMI tu lakk ehh ;D

ayut said...

pnat ayut gelak..adehhh..teheee bagai.lawak la.nak singgah tgk butik tu la kejap..FL kan..tomei..nk jgk tgk :) lupe..Tahniah nana!

TiranaAduka said...

salam
X sabar nak tgok gambr tuan umah di post terbaru nanti.

cik nana said...


kak kiera : mekasihhh. hihi try lah kak, klu tak try xtau..hee



jann : shawl bukan sekor lembu yee ;p



cik kumbang : besttt. insyallah ;)



ct : rezekiiii alhamdulillah ;)



jna : mekasih mekasih mekasih ! hmm hmmm baikk jna klu tak lupa lah hahaha ;)



ayut : jum la ayut kite tehee tehee. hihik. pegi terjah cepat lepastu beli okay. nanti bleh feeling2 FL. tehee. ;p



TA : harap bersabar ;)

-meeSUPERGIRL- said...

wah. . Tahniah..

PILOT LOVER said...

tahniah sis... nanti letak pic yg cantik bila dah feeling ala2 FL okey..hheheh

ezasunflower said...

Wah... tahniah sis... nanti share la hadiah ape yg sis dapat =))

NIA SI DRUMSTICK said...

wahh..rezeki2..untung la nana..ngee..
nak join jgak la pasni.hahaah

comeliness_zaty said...

wah wah..meletops la nana pasni. model dah la FL. pasni blh la kne tempias2 FL pulak.tak gitu? hihi

Liyaa Mf said...

Wahhh! Congrats! Best laa dapat pakai tudung ala2 FL. Pasni org konfius mana satu FL mana satu Nana. Ahaha! :D

CikMai said...

fuyooo.tahniah2...

Sheyma Moslee said...

Tahniah ye...bila dh dpt nnt,bgaya sakan la :)

syakey said...

ewahhh. untunglahhhhh :D

aku HaniAsyira said...

wahhhh.... itu mmg rezeki sungguh

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

wah... tahniah... ^^

Sanji Ngatmi said...

dasyat la cik nana... dah masuk kelab blogger femes ni... femes femes

.Tuah aku bukan tuah ayam.



Assalamualaikum..


Harini rasa riang tak terkata-kata. Ecewahhh kemain riang konon. Eh yela duduk rumah goyang kaki mau tak riang. Hehe. Mane tak syok harini puas makan durian orang ni bagi orang ni bagi orang ni bagi. Murahh rezekiiii menguap pun bau durian dah. Haa tapi ada benda lain yang buat aku lagi riang gembira harini. Haa haritu aku ada join share and win satu butik online ni kat FB. Alaaa sesaje share ape tu orang kata kalau ada rezeki dapat lah, kalau takde tu rezeki orang lain maknanya. Dah join bape hari ntah lepastu aku pun lupa dah la sekarang aku macam busy tak sempat nak online semua. Malam tadi sebelum tido online kejap terus ingat nak tengok page butik yang aku join tu. Scroll-scroll sekali dangg ! eh aku bertuah aku bertuah. Alhamdulillahhhh rezeki. :)



Ha nampak tu merah-merah tu aku okay, akuuu ! Eh eh tak maksud aku tulisan dalam petak merah tu aku lah bukan yang bertudung merah atas ni. Ekeke. Tudung merah atas ni Fatin Liyana ye jangan pejam celik pejam celik kesat-kesat mata tapi percayalah aku dapat hadiah tudung yang model nye Fatin Liyana ni yeeee. Haaaa Teheeee. Kenal ? Hikhik. Aku join Butik e-Dast punya share and win. Masa tu share album Satin Shumi ni la. Kalau nak tau lagi model-model tudung butik ni si FL yang gojes nama mirip-mirip aku ni dan sorang lagi model, Kak Ain. Eceh aku nyebut macam Kak Ain tu kakak aku dah. Hikhik


Tadi pihak Butik e-Dast dah emel aku bagitau dah pos hadiahnya. So insyaAllah esok sampai lah dan bersiap sedialah esok jumpe pakcik pos laju yang banyak cekadak tu. Eh eh eh tapi esok Johor cuti pulakkkkk. Aisehhhh baru nak eksaited. Takpe takpe Jumaat lah kalau gitu ye ;) Tak sabar nak pakai shawl satin shumi. Mesti aku terus jadi iras-iras FL. Teheee ;p


*Feeling-feeling FL bila asik teheee tehee jek. Hiks*


27 comments:

✿A I N A A✿ said...

wah wah!! tahniah!!! memang sis layak menang pun sbb sis pndai bergaya.. awwwwwwww

Chic Na said...

wah memang bertuah ni. nnti dah dpt tudung kena pakai & tunjuk bukti ni. kekeke..

Indah Mulya said...

wah..congrats nana! best btol dapat shawl free tuuu. sy jgak yg tak lucky2 lagi, xpna lg tkena..wuuu

♥ wawawawa ♥ said...

wahh tahniah2 hehe~

fifie said...

Lahhhh tu emel nana ke ? fie ada tengok tadi, sebab tengok tudung baru keluaran e-dast. tak sangka nana. Huhu. Tahniah nana, boleh share tudung tak ? haha

Fendy said...

tahniah...

cik nana said...


ainaa : awwwww mekasihhhh enaaaa. rezekiiii ;)



cikna : adesss kena tunjuk ke cikna ? hihi jgn tekejut nanti kite jadi FL terus. ekeke. btw tengssss ;)



indah : tenkiuu indahh. dapat free mmg best. ni pun first dpt ni. rezeki kan, Alhamdulillah ;)



wawa : mekasih wawa !



fifie : i letewwww. hikhik. mane bleh share fie. fie kan rajin sopink onlineee. sopink kan kite skali. hehehe. btw mekasih fie ;)



fendy : mekasihh ;)





kiera'sakura said...

wahhhh tahniah dik. tp akak xreti pakai shawl gitu =.=

jann sinuja said...

fine la dpt shawl uh..fine fine..hahhaa weh da dpt nk pnjam seko shawl..hahhaa

cik kumbang said...

wah bestnyee :)
nnt hapdet entry pakai tdung baru pula hehe~

#slalu BW je xtgglkan komen kui3~

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/

ct kektus said...

rezeki2. :)

bergaya sakanlah nanti dapat shawl baru.

Jna marcello said...

tahniah tahniah tahniah...
nty da dpt cer upload pix nana pakai SATIN SHUMI tu lakk ehh ;D

ayut said...

pnat ayut gelak..adehhh..teheee bagai.lawak la.nak singgah tgk butik tu la kejap..FL kan..tomei..nk jgk tgk :) lupe..Tahniah nana!

TiranaAduka said...

salam
X sabar nak tgok gambr tuan umah di post terbaru nanti.

cik nana said...


kak kiera : mekasihhh. hihi try lah kak, klu tak try xtau..hee



jann : shawl bukan sekor lembu yee ;p



cik kumbang : besttt. insyallah ;)



ct : rezekiiii alhamdulillah ;)



jna : mekasih mekasih mekasih ! hmm hmmm baikk jna klu tak lupa lah hahaha ;)



ayut : jum la ayut kite tehee tehee. hihik. pegi terjah cepat lepastu beli okay. nanti bleh feeling2 FL. tehee. ;p



TA : harap bersabar ;)

-meeSUPERGIRL- said...

wah. . Tahniah..

PILOT LOVER said...

tahniah sis... nanti letak pic yg cantik bila dah feeling ala2 FL okey..hheheh

ezasunflower said...

Wah... tahniah sis... nanti share la hadiah ape yg sis dapat =))

NIA SI DRUMSTICK said...

wahh..rezeki2..untung la nana..ngee..
nak join jgak la pasni.hahaah

comeliness_zaty said...

wah wah..meletops la nana pasni. model dah la FL. pasni blh la kne tempias2 FL pulak.tak gitu? hihi

Liyaa Mf said...

Wahhh! Congrats! Best laa dapat pakai tudung ala2 FL. Pasni org konfius mana satu FL mana satu Nana. Ahaha! :D

CikMai said...

fuyooo.tahniah2...

Sheyma Moslee said...

Tahniah ye...bila dh dpt nnt,bgaya sakan la :)

syakey said...

ewahhh. untunglahhhhh :D

aku HaniAsyira said...

wahhhh.... itu mmg rezeki sungguh

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

wah... tahniah... ^^

Sanji Ngatmi said...

dasyat la cik nana... dah masuk kelab blogger femes ni... femes femes