Tuesday, January 1, 2013

.Ker-Tastick Craft.


INI STICKY POST. SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERBARU ! :)


Dengan Nama ALLAH Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang.
  Assalamualaikum. Hey you, thanks for viewing!

Bismillahirahmanirrahim
This little site owned by a couple of bestie. We're sharing most of our madly
interest together and we're specially offering part of it to you too.

Launched on 20.12.2012.

We're aim to serve you something random awesome from a piece of paper!


Ker-Tastick Craft menawarkan tempahan handmade crafts berasaskan kertas yang simple, menarik dan cukup manis untuk mewarnai majlis istimewa anda. Dijamin murah dan bersesuaian dengan bajet yang anda miliki. :)


Hand Bouquet (Bunga Tangan)
Towel Cupcake
Towel Cupcake (Lolipop Flower)
Jar
Paper Bag
Candle Flower Lolipop
Lotus Candle
Little Container

Lets make your special occasion turn to something simple and sweet yet still being special to yourself.. :)


 

Kepada sesiapa yang berminat dan ingin membuat tempahan, anda boleh menghantar emel kepada kertastickcraft@gmail.com atau PM FB Page Ker-Tastick Craft untuk mendapatkan quotation dari pihak kami...:)

Kami akan membalas emel/PM anda secepat yang mungkin in shaa ALLAH. Semua tempahan boleh disesuaikan mengikut permintaan dan tema warna majlis istimewa anda.

Terima kasih di atas kerjasama anda.





*pstttt siapa LIKE dia memang comelsss >.<
*macam-macam design doorgift yang comelsss disediakan ^^



24 comments:

Encik H said...

owh..maknanya aku comel la..okey noted..kahkah

combi said...

hope u success in ur business. insyaAllah :)

dont forget to like mine too
http://facebook.com/edazzleshop/

aku HaniAsyira said...

wah2.. ohsem ah kan..

Indah Mulya said...

wooot! ade org bukak kedai sndr lahhh! tahniah nana dan kawan! hehe..smoga bisnes korang maju jaya lah! :)

fifie said...

Nana nanti boleh la fie tempah door gift untuk kahwin ye. huhuhu. Syeronoknya titew.

boni kacak said...

wah..cantik-cantik la...

ct kektus said...

ker-tastic ye ? moga bisnes maju ye.heheee

dah manyak untung boleh belanja eskrim ea. hewhew :D

MizzTina said...

Wahhhhh, bestnya...

Chic Na said...

wah cantik2 je tengok. nak terjah nanti. ;)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cantik2 n kiut2 =)

PILOT LOVER said...

gud luck sis.. semoga bisnes berjalan dgn lancar :)

cik nana said...


H : tak paham eh -________-'. dah LIKE baru comel walaupun tak. wakaka



combi : thanks ;)



hani : mekasih ^^



indah : thanks indah. insyallah ;)



fifie : bolehh fieeeee. cepat lah kawen ! haha



boni : tenkiuuuuu.



ct ; orderlah baru bisnes i untunggggg.



k.tina : besttttttt ;)



chicna : mekasih. sila lah ye ;)



peeja : hihi mekasihhh..



naz : thanks ! insyallah ;)

Mish Apple said...

Wah, dah ada bisnes sendiri dah. Tadi tengok kat facebook, fresh la design dia.

divaMERAH said...

singgah sini dan follow ... :)

ayut said...

akhirnya... :) tahniah atas penubuhan..moga trus sukses dear! ^^

Jna marcello said...

cantikk dan cute mcm Nana jugak ;p

cik zureen said...

dah like dah.. mmg chomel nana.. nnt aku kawen, rasa2nya bleh x dpt diskaun? haha

cik nana said...


apple : hihi terima kasih :) design fresh mmg design sdn bhd tu ;)



diva : mekasih :)



ayut : yeayy alhamdulillah. akhirnya. tengs ayut ^^



Jna : thanks Naa. sila kawen cepat ! hehehe



zam : tenkiu. ex-studiomate bolehhhhhhh nego. kau kawin lah cepat2. hahah

Icaa! said...

TQ. Adik memang comel sebab dah like. Ahaks! Kalau ada event wedding agak-agak design ni boleh wat untuk ape ek? Eh, bukan saye kawin. Pak cik. :P

cik nana said...


icaa : mekasihhh. eh ica memang comel dah, lepastu LIKE lagi lah tambah comelss ! Hiks. semua ni boleh buat doorgift lah syg. pilih je nak yg design yg mana :)

NIA SI DRUMSTICK said...

eiii..comelnye..mmg creative giler la kepale hotak nana ni..tmbh lg jari2 yg hebat gitu..haaaa

gdsbnga said...

Kreatifffnyee kak nana and the gang ! Semuannyeee omey omey . Ni klu tempah utk kawin ni mesti omeyy je majlisnya . Hikhik tp kite lama lagi nak kwinnn (˘̩̩̩^˘̩̩̩) btw kak na , goodluck dgn bisnes ni . Smoge dikenali ramai mcm qalaiqisya tu *eh btulkan mcm tu nama dia ?*

Miss Zahirah said...

waa.. ble la order pasni yer.. hehe

Orkid Edyliyne said...

oh sangat menarik... ^^

.Ker-Tastick Craft.


INI STICKY POST. SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERBARU ! :)


Dengan Nama ALLAH Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang.
  Assalamualaikum. Hey you, thanks for viewing!

Bismillahirahmanirrahim
This little site owned by a couple of bestie. We're sharing most of our madly
interest together and we're specially offering part of it to you too.

Launched on 20.12.2012.

We're aim to serve you something random awesome from a piece of paper!


Ker-Tastick Craft menawarkan tempahan handmade crafts berasaskan kertas yang simple, menarik dan cukup manis untuk mewarnai majlis istimewa anda. Dijamin murah dan bersesuaian dengan bajet yang anda miliki. :)


Hand Bouquet (Bunga Tangan)
Towel Cupcake
Towel Cupcake (Lolipop Flower)
Jar
Paper Bag
Candle Flower Lolipop
Lotus Candle
Little Container

Lets make your special occasion turn to something simple and sweet yet still being special to yourself.. :)


 

Kepada sesiapa yang berminat dan ingin membuat tempahan, anda boleh menghantar emel kepada kertastickcraft@gmail.com atau PM FB Page Ker-Tastick Craft untuk mendapatkan quotation dari pihak kami...:)

Kami akan membalas emel/PM anda secepat yang mungkin in shaa ALLAH. Semua tempahan boleh disesuaikan mengikut permintaan dan tema warna majlis istimewa anda.

Terima kasih di atas kerjasama anda.





*pstttt siapa LIKE dia memang comelsss >.<
*macam-macam design doorgift yang comelsss disediakan ^^



24 comments:

Encik H said...

owh..maknanya aku comel la..okey noted..kahkah

combi said...

hope u success in ur business. insyaAllah :)

dont forget to like mine too
http://facebook.com/edazzleshop/

aku HaniAsyira said...

wah2.. ohsem ah kan..

Indah Mulya said...

wooot! ade org bukak kedai sndr lahhh! tahniah nana dan kawan! hehe..smoga bisnes korang maju jaya lah! :)

fifie said...

Nana nanti boleh la fie tempah door gift untuk kahwin ye. huhuhu. Syeronoknya titew.

boni kacak said...

wah..cantik-cantik la...

ct kektus said...

ker-tastic ye ? moga bisnes maju ye.heheee

dah manyak untung boleh belanja eskrim ea. hewhew :D

MizzTina said...

Wahhhhh, bestnya...

Chic Na said...

wah cantik2 je tengok. nak terjah nanti. ;)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cantik2 n kiut2 =)

PILOT LOVER said...

gud luck sis.. semoga bisnes berjalan dgn lancar :)

cik nana said...


H : tak paham eh -________-'. dah LIKE baru comel walaupun tak. wakaka



combi : thanks ;)



hani : mekasih ^^



indah : thanks indah. insyallah ;)



fifie : bolehh fieeeee. cepat lah kawen ! haha



boni : tenkiuuuuu.



ct ; orderlah baru bisnes i untunggggg.



k.tina : besttttttt ;)



chicna : mekasih. sila lah ye ;)



peeja : hihi mekasihhh..



naz : thanks ! insyallah ;)

Mish Apple said...

Wah, dah ada bisnes sendiri dah. Tadi tengok kat facebook, fresh la design dia.

divaMERAH said...

singgah sini dan follow ... :)

ayut said...

akhirnya... :) tahniah atas penubuhan..moga trus sukses dear! ^^

Jna marcello said...

cantikk dan cute mcm Nana jugak ;p

cik zureen said...

dah like dah.. mmg chomel nana.. nnt aku kawen, rasa2nya bleh x dpt diskaun? haha

cik nana said...


apple : hihi terima kasih :) design fresh mmg design sdn bhd tu ;)



diva : mekasih :)



ayut : yeayy alhamdulillah. akhirnya. tengs ayut ^^



Jna : thanks Naa. sila kawen cepat ! hehehe



zam : tenkiu. ex-studiomate bolehhhhhhh nego. kau kawin lah cepat2. hahah

Icaa! said...

TQ. Adik memang comel sebab dah like. Ahaks! Kalau ada event wedding agak-agak design ni boleh wat untuk ape ek? Eh, bukan saye kawin. Pak cik. :P

cik nana said...


icaa : mekasihhh. eh ica memang comel dah, lepastu LIKE lagi lah tambah comelss ! Hiks. semua ni boleh buat doorgift lah syg. pilih je nak yg design yg mana :)

NIA SI DRUMSTICK said...

eiii..comelnye..mmg creative giler la kepale hotak nana ni..tmbh lg jari2 yg hebat gitu..haaaa

gdsbnga said...

Kreatifffnyee kak nana and the gang ! Semuannyeee omey omey . Ni klu tempah utk kawin ni mesti omeyy je majlisnya . Hikhik tp kite lama lagi nak kwinnn (˘̩̩̩^˘̩̩̩) btw kak na , goodluck dgn bisnes ni . Smoge dikenali ramai mcm qalaiqisya tu *eh btulkan mcm tu nama dia ?*

Miss Zahirah said...

waa.. ble la order pasni yer.. hehe

Orkid Edyliyne said...

oh sangat menarik... ^^