Sunday, December 9, 2012

.Selamat Tinggal.


Assalamualaikum..


Petang tadi sambil-sambil tunggu debaran game semi final Malaysia-Thailand sempat aku telek godeh-godeh header princess aku. Lama dah setahun lebih pakai header ni tukar lain pun pastu pasang balik header ni. Taknak dah princess lagi aku nak jadi "Queen" dah lepasni. Hahaha. Aku kalau memang tengah mood nak buat yang baru tang tu jugak aku buat siapkan terus. Stress tengok header sendiri banyak sangat elemen. Kalau untuk presentation bagus la banyak benda boleh goreng. Haha. Tamak semua benda nak masuk kat 1 header. Pokok kelapa lah, rama-rama lah, kereta katak lah, bunga lah, pelangi lah, awan lah nasib baik kat pokok kelapa tu aku tak letak monyet sekali. hahaha. Tapi disebabkan header ni bertuah pernah dapat nombor 3 masa join contest header tahun lepas tu yang aku redha jelah tepek je selama mana yang boleh. Dan tadi berjaya jugak aku buat header simple tak tamak macam header princess aku. Kehkehkeh



So awak header yang ala-ala princess kita tempatkan awak kat pemain simpanan dulu ye. Macam Wan Zack tu. Nanti dah sembuh kita masukkan awak semula okay. Sekarang kita bagi peluang kat Baddrol ganti awak. Eh eh eh nampak tak motif sangat aku pegi sebut Wan Zack, aku tengah sakit kepala ni tadi sakan menjerit-jerit tengok bola, adesss seri pulakkkkk. T_T' Game timbal balik nanti mesti kena menang okay Harimau !




*Ibu aku suruh aku jadi Assistant K.Rajagobal je bising tengok bola depan tv kalah Hj Hasbullah Awang mengulas. Wakakaka. Kalau ada, sekarang jugak aku hantar resume. Wakaka ;p




27 comments:

Ezy Chiaki said...

comel sgt header!

✿A I N A A✿ said...

cantik header2 sis, ena suka tengok.. hehehe... sama la kita, kalau tgok bola, memang macam2 perkataan yg keluar dari mulut.. sampai mak pun kata "kau pergi lah main"

Chic Na said...

cantik header baru nana. queen pulak ye? huhu..

kemain semangat tgk bola. cikna pun setuju gak dgn cadangan ibu nana tu. hikhikhik..

shasha yacob said...

haha, sama lah kita kak. bising menglah kan diaorang, badan pun asik berdiri duduk berdiri duduk

fifie said...

Nak jugak ye ada Wan Zack. Haha. dia muda dari kita nana, ingat tu. Huahua

Icaa! said...

Nampak lebih matang. Iyeah. Cayalah akak :P

Cik Yaya said...

wahhh comel la header tu...nk wt simpanan?bila nk guna lak tu?hehe

aien Ayin said...

ada 1 senior kita keje kat ISN. pempuan. dy in charge jaga bdak2 Harimau Muda oke! setiap kali diorang training kat oversea, mesti dia follow skali >_<

merpatisejoli45 said...

morning miss merah jambu!
come visit my blog http://merpatisejoli45.blogspot.com/.

kalau nk folow jgn segan2 ye utk folow! done folow ur blog. :)

cik nana said...


ezy : tenkiuuuu ! :)



ainaa : mekasih ena :) ha ena pegi jelah main mesti boleh menang. ekeke



cikna : mekasih cikna aah nak upgrade jd queen dah ni. hikhik. kannnn tapi mana ada keje kosong part tu. uhui..



shasha : haha lepastu sendiri yg penat kan kalah pemain nye. hahaha



fifie : Huahua fie tak sporting lah. hahaha. iye tau wan zack muda dari kita kn udah ku bilang nak jadikan adek angkat je ponggg. hahaha



icaa : hihi memang header lepas tak matang langsung -_-'



cik yaya : hihi tunggu header tu sihat mcm wan zack. eh, hahaha :)



aien : so plissss lah awk pegi apply ganti akk senior awk tu..huwarghh..klu awk yg dah keje isn tu ad lah peluang kite ikut awk. eh, hahahaha..kate besprennn..



merpati : thanks ! :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cantik header =)

hahah cepat2 hantar resume, takut full pulak =D

NIA SI DRUMSTICK said...

Gila bola jugak nana ni ek..haha..
dengar2 cite ade vacancy nana..try lah.ahahaha

aku HaniAsyira said...

nak selamat tinggal lah jugakk.. heee~~

Miss Zahirah said...

miss lgi suka header yg lma kot.. huhu

Indah Mulya said...

wah, dah berheader baru lah die.wewit..bestnye leh tuka2 header na ui..

ct kektus said...

ni kalau jadi assistant k.rajagopal, tka lain tak bukan mesti akan usha wan zack je ni. komfem. :D

ayut said...

hahaha..nk jd assistant sbb nk gedik gan wan zack la tueeee :p hope harimau malaya mng la nnt time timbal...hope ada rezeki mereka...

cik nana said...


shahfeza : thank youu ! takut full atau takut kena tolak aje. kahkahkah



nia : hahaha nia klu ad vacancy pon mgkin utk bdk diet ke, nutrition. ohoiiii melepas angan2 gua. hahaha



hani : eh eh eh jangannnn lahhh. hihi



zahirah : ye ke..myb sb miss baru tgk kot. diri sendiri dah selalu tgk da bosangggg. huk



indah : boleh lah indah untuk tukar2. huuu..sedapkan hati. ehehe



ct : eh eh tak baikkkk tau awakkkkk. hahaha mane tau ni?lalalalala



ayut : hahahaha ayut tak baik lah ckp camni. mane ada mane ada. hahaha..wan zack tolongggg ! kahkahkah

gdsbnga said...

haha kite tk boleh blah keeper thailand nama Kawin ! hahaha lepas tu mulah dekat twitter org tweet memacam . lawak sungguh !
but sadly kite seri :(

btw , header baru ni comel :>

zaty said...

eh kite pun tukar header baru jgkkk..tersama pulak! hahah..memang kalo ade semangat dye kuar tu mmg nak siapkan time tu jgk kan. hiks

Orkid Edyliyne said...

hehe dua2 header tu pun comel...
yang sekarang punye nampak more simple lah kan.. but still comel... ^^

waroeng coffee said...

wa'alaikum salam
header barunya manis banget tuh :) tapi mungkin akan lebih pas jika ukuran agak diperkecil :)

iezayusof said...

wahh :D comel header baruu :D

cik nana said...


bunga : Haah lah si Kawin tu. boleh pulak nama dia Kawin. hihi. keeper kita lak sibuk nak kawin. haha macam2..btw mekasihh :)



zaty : kannnn tu lah tgk zaty pun tukar header baru..hehe tersama pulak kan..time rajin mmg kena terus buat..



OE : hehe mekasih..memang teringin sangat nak header simple2..



WF : makasih yaaa atas komen nya :)



ieza : iyeee baruu. hihi mekasih :)


Encik H said...

eh kenapa bila bukak blog ni, dia keluar box kat top-left? memang setting camtu ke?

*komen takde kaitan dgn header or wan zack haikal..hehehe*

cik nana said...


H : tu lah name nye magic ! takde setting mende tetiba muncul ohoi. hahaha

* takpe komen takde kaitan yg penting kau tau entry aku pasal header ngn wan zack. cukup lah. wakaka.

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

.Selamat Tinggal.


Assalamualaikum..


Petang tadi sambil-sambil tunggu debaran game semi final Malaysia-Thailand sempat aku telek godeh-godeh header princess aku. Lama dah setahun lebih pakai header ni tukar lain pun pastu pasang balik header ni. Taknak dah princess lagi aku nak jadi "Queen" dah lepasni. Hahaha. Aku kalau memang tengah mood nak buat yang baru tang tu jugak aku buat siapkan terus. Stress tengok header sendiri banyak sangat elemen. Kalau untuk presentation bagus la banyak benda boleh goreng. Haha. Tamak semua benda nak masuk kat 1 header. Pokok kelapa lah, rama-rama lah, kereta katak lah, bunga lah, pelangi lah, awan lah nasib baik kat pokok kelapa tu aku tak letak monyet sekali. hahaha. Tapi disebabkan header ni bertuah pernah dapat nombor 3 masa join contest header tahun lepas tu yang aku redha jelah tepek je selama mana yang boleh. Dan tadi berjaya jugak aku buat header simple tak tamak macam header princess aku. Kehkehkeh



So awak header yang ala-ala princess kita tempatkan awak kat pemain simpanan dulu ye. Macam Wan Zack tu. Nanti dah sembuh kita masukkan awak semula okay. Sekarang kita bagi peluang kat Baddrol ganti awak. Eh eh eh nampak tak motif sangat aku pegi sebut Wan Zack, aku tengah sakit kepala ni tadi sakan menjerit-jerit tengok bola, adesss seri pulakkkkk. T_T' Game timbal balik nanti mesti kena menang okay Harimau !




*Ibu aku suruh aku jadi Assistant K.Rajagobal je bising tengok bola depan tv kalah Hj Hasbullah Awang mengulas. Wakakaka. Kalau ada, sekarang jugak aku hantar resume. Wakaka ;p




27 comments:

Ezy Chiaki said...

comel sgt header!

✿A I N A A✿ said...

cantik header2 sis, ena suka tengok.. hehehe... sama la kita, kalau tgok bola, memang macam2 perkataan yg keluar dari mulut.. sampai mak pun kata "kau pergi lah main"

Chic Na said...

cantik header baru nana. queen pulak ye? huhu..

kemain semangat tgk bola. cikna pun setuju gak dgn cadangan ibu nana tu. hikhikhik..

shasha yacob said...

haha, sama lah kita kak. bising menglah kan diaorang, badan pun asik berdiri duduk berdiri duduk

fifie said...

Nak jugak ye ada Wan Zack. Haha. dia muda dari kita nana, ingat tu. Huahua

Icaa! said...

Nampak lebih matang. Iyeah. Cayalah akak :P

Cik Yaya said...

wahhh comel la header tu...nk wt simpanan?bila nk guna lak tu?hehe

aien Ayin said...

ada 1 senior kita keje kat ISN. pempuan. dy in charge jaga bdak2 Harimau Muda oke! setiap kali diorang training kat oversea, mesti dia follow skali >_<

merpatisejoli45 said...

morning miss merah jambu!
come visit my blog http://merpatisejoli45.blogspot.com/.

kalau nk folow jgn segan2 ye utk folow! done folow ur blog. :)

cik nana said...


ezy : tenkiuuuu ! :)



ainaa : mekasih ena :) ha ena pegi jelah main mesti boleh menang. ekeke



cikna : mekasih cikna aah nak upgrade jd queen dah ni. hikhik. kannnn tapi mana ada keje kosong part tu. uhui..



shasha : haha lepastu sendiri yg penat kan kalah pemain nye. hahaha



fifie : Huahua fie tak sporting lah. hahaha. iye tau wan zack muda dari kita kn udah ku bilang nak jadikan adek angkat je ponggg. hahaha



icaa : hihi memang header lepas tak matang langsung -_-'



cik yaya : hihi tunggu header tu sihat mcm wan zack. eh, hahaha :)



aien : so plissss lah awk pegi apply ganti akk senior awk tu..huwarghh..klu awk yg dah keje isn tu ad lah peluang kite ikut awk. eh, hahahaha..kate besprennn..



merpati : thanks ! :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cantik header =)

hahah cepat2 hantar resume, takut full pulak =D

NIA SI DRUMSTICK said...

Gila bola jugak nana ni ek..haha..
dengar2 cite ade vacancy nana..try lah.ahahaha

aku HaniAsyira said...

nak selamat tinggal lah jugakk.. heee~~

Miss Zahirah said...

miss lgi suka header yg lma kot.. huhu

Indah Mulya said...

wah, dah berheader baru lah die.wewit..bestnye leh tuka2 header na ui..

ct kektus said...

ni kalau jadi assistant k.rajagopal, tka lain tak bukan mesti akan usha wan zack je ni. komfem. :D

ayut said...

hahaha..nk jd assistant sbb nk gedik gan wan zack la tueeee :p hope harimau malaya mng la nnt time timbal...hope ada rezeki mereka...

cik nana said...


shahfeza : thank youu ! takut full atau takut kena tolak aje. kahkahkah



nia : hahaha nia klu ad vacancy pon mgkin utk bdk diet ke, nutrition. ohoiiii melepas angan2 gua. hahaha



hani : eh eh eh jangannnn lahhh. hihi



zahirah : ye ke..myb sb miss baru tgk kot. diri sendiri dah selalu tgk da bosangggg. huk



indah : boleh lah indah untuk tukar2. huuu..sedapkan hati. ehehe



ct : eh eh tak baikkkk tau awakkkkk. hahaha mane tau ni?lalalalala



ayut : hahahaha ayut tak baik lah ckp camni. mane ada mane ada. hahaha..wan zack tolongggg ! kahkahkah

gdsbnga said...

haha kite tk boleh blah keeper thailand nama Kawin ! hahaha lepas tu mulah dekat twitter org tweet memacam . lawak sungguh !
but sadly kite seri :(

btw , header baru ni comel :>

zaty said...

eh kite pun tukar header baru jgkkk..tersama pulak! hahah..memang kalo ade semangat dye kuar tu mmg nak siapkan time tu jgk kan. hiks

Orkid Edyliyne said...

hehe dua2 header tu pun comel...
yang sekarang punye nampak more simple lah kan.. but still comel... ^^

waroeng coffee said...

wa'alaikum salam
header barunya manis banget tuh :) tapi mungkin akan lebih pas jika ukuran agak diperkecil :)

iezayusof said...

wahh :D comel header baruu :D

cik nana said...


bunga : Haah lah si Kawin tu. boleh pulak nama dia Kawin. hihi. keeper kita lak sibuk nak kawin. haha macam2..btw mekasihh :)



zaty : kannnn tu lah tgk zaty pun tukar header baru..hehe tersama pulak kan..time rajin mmg kena terus buat..



OE : hehe mekasih..memang teringin sangat nak header simple2..



WF : makasih yaaa atas komen nya :)



ieza : iyeee baruu. hihi mekasih :)


Encik H said...

eh kenapa bila bukak blog ni, dia keluar box kat top-left? memang setting camtu ke?

*komen takde kaitan dgn header or wan zack haikal..hehehe*

cik nana said...


H : tu lah name nye magic ! takde setting mende tetiba muncul ohoi. hahaha

* takpe komen takde kaitan yg penting kau tau entry aku pasal header ngn wan zack. cukup lah. wakaka.

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)