Monday, December 3, 2012

.Garnier, Take Care.


Assalamualaikum..

Harini dengan besar hatinya aku nak jadi jurucakap produk Garnier boleh ? Uwahhh boleh ler aku feeling-feeling Lisa Surihani gitu. Garnier, Take Care. Ekeke. Eh eh kenapa Garnier ? Sebab Garnier besttt ! Okay bodekk. Hahaha. Okay selama setahun ni bermula pertengahan tahun lepas aku guna 1 produk skincare yang okay mahal derr. 1 set ada sabun pencuci, day cream dan night cream RM seratus lebih jugak. Tapi boleh tahan 4,5 bulan. Skincare tu sesuai dengan kulit aku yang maha sensitif ni. Zaman study boleh lah kau Nana pegi ATM keluar duit PT. Hahaha. Dah sekarang ni habis belajar duduk rumah makan tanggung, berak cangkung jangan harap lah kau mampu. Hampir 2 bulan jugak produk skincare aku yang aku dah tak mampu nak beli tu habis, yillekkk, tak mampu den nak beli lagi dah. Sebulan jugak aku main taram je pakai OXY cleanser habis sebulan aku pakai. Dah habis aku ngendeng-ngendeng adek aku punya pulak, Safi. Gila kau jerawat tak naik, mesti lah naik barang 4,5 ketul. Arghhh scaryyy.

Feeling-feeling nak jadi jurucakap Garnier ganti Lisa Surihani terus pakai tudung kuning. Muahaha ;p

Beberapa hari jugak aku duduk bermunajat pikir nak beli apa untuk muka aku yang maha dasyat sensitif ni. Disebabkan aku memang pengguna BB Cream Garnier dan Compact Powder Garnier, why not aku beli Garnier je. Kann ? Lepastu sekarang Garnier bukan untuk whitening and lightening  semata-mata je, dah keluar produk baru untuk oily dan acne skin. Apelagi try jelah bedal. Takboleh nak demand dah. Eh bukan aku demand tapi aku dah try bermacam-macam produk before aku sesuai dengan skincare yang dah habis tu. Dannn Garnier pun aku dah cuba dulu 1 set. Tapi positif jela sebab sekarang skin aku dah recover, jadi aku berani lah nak try Garnier semula dan try yang produk for oily and acne. Dan untuk permulaan nye aku beli Garnier Pure Active Multi-Action Foam untuk pencuci dan Light Oil Control Whitening Cream. Lepas dah pakai ni boleh lah aku apply BB Cream Garnier dan Garnier Compact Powder yang dah sedia aku pakai tu.

Hai Kawan Baruu ! Please be nice to me !

Anda semua sila bekerjasama dan berkawan baik dengan aku okay wahai Garnier-garnier

Eh ni bukan kuih Garnier, ni compact powder Garnier. Hahaha.

Semenjak bila aku pakai Compact Powder Garnier ni pun aku lupa. Atas ni semua kosong dah takde isi semua dah tebal jadi kulit muka aku. Wahaha. Dulu pernah jugak try beli Pixy la, Maybelinne la, Silky Girl lah, tapi last-last mesti aku cari Garnier punya. Dah jadi tebiat aku dah habis taknak buang simpan simpan dan simpan. Nahhh nak sangat jadi jurucakap produk Garnier nak ganti Lisa Surihani ni katanya. Haha, Garnier, Take Care ! ;) Bye !





*Mudah mudahan bagus sesuai dengan aku boleh la aku apply jadi jurucakap Garnier lepasni. Ekeke






41 comments:

Fendy said...

jadi model la...

syakey said...

ni lulus nak ganti lisa ni. :P

✿Gucciey Lavender✿ said...

Hye . assalamualaikum .. same like . pgguna tegar garnier .. hewhew . sesuai dgn kulit :)

Chic Na said...

kalau sesuai, maintain jelah. susah kot nk cari produk yg sesuai ngn kulit kan. nnti dh jd jurucakap garnier leh sponsor garnier kat cik na setahun k. hikhik..

fifie said...

Garnier memang elok nana, fie pakai jugak dulu dia punya cleanser dan bedak. Sekarang nie fie nak beli produk skincare Karme, nana pernah dengar tak? Dulu tu skincare apa pakai, fie punya kulit ketibaan jadi ada bijik bijik

✿A I N A A✿ said...

wahh boleh jadi Duta dah ni.... dah la cute.. hehehe...


btw, ena ada tag sis untuk join dis GA... jom la join together dengan ena...

http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Rara Nasiha said...

ada chance ganti lisa ni. hehehe :D

cik nana said...


Fendy : tak mampuuu -_-'



shakey : ekeke terima kasih sebab luluskan. Hahaha



GC : Wslm..oh ye ke?tu lah nak try dulu nak tgk camne..



cikna : tu lah cikna nak try dulu tgk camne nanti. ni baru sehari pakai takleh nak tgk kesan nye..haha aminnn aminnn moga2 lah..2 tahun pun boleh cikna. hikhik



fifie : ye ke fie. tu la skin nana sangat sensitive ni sbb mmg pakai bedak ngn bb cream garnier tu yg try je kai semua garnier. nebes ni nebes. b4 ni nana pakai aura maya. memang ssah nak cari lepastu skrg boleh pulak xde stok jeee. karme?tak pernah dgr lak fie.klu dah kua bijik2 tu yg risau tu..



ainaa : haha harapan je ena nak jadi duta. wakaka..ohh okay thanks tag. nanti sis tgk okay 1 ;)



rara : ada chance dlm mimpi je. huahua..

boni kacak said...

kalau tak sesuai jugak, awak gtau saya.. saya ada jual produk berunsurkan herba.. rasanya yang ni lebih bagus.. saya sendiri pun cuba. kulit muka jadi halus, lobang pori mengecil, menghapuskan jerawat, dan membersihkan kulit. sangat2 berkesan. nanti apa2 awak cari saya tau. paling penting tak mahal. :)

man said...

lps ini bnyklah projek ye..hehehe

MizzTina said...

dh lama xpakai garnier..tkr lain lak..hehe

shu said...

nnt ok wt review tau..k.shu pun xtau nk pkai apa dh..jer-jer ni asyik on off je..

Miss Zahirah said...

byknyerr compact powder.. ganti lisa pasni.. hihihi

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

wow banyaknye... hehe..
oh OE pun jenis kulit yang sensitif..
sejak OE tahu OE tak boleh pakai make up, terus berhenti dan sekarang kulit dah sangat ok... ^^

Indah Mulya said...

banyak nye bekas compact powder tu na! simpan wat kenangan ehhh..hehe..indah pn pkai compact powder garnier, sebelum ni pkai ZA tp ZA mahal ler pulak kt msia ni..kt nz dlu murah je..huhu..dlu penah jgak pkai garnier tp tp tp tak lama..haha..indah pn suka men try2 product ni..baru2 ni jerawat naik dgn hebat jgak, tah kenapa hormon tak btol kot..indah pkai Simple..alhamdulillah, stakat ni okeh je..da nk dkt sethun pkai da..nk kata tak naik trus jerawat tu, tak la..bila period naik jgak, tp ok la.sesuai utk oily skin..suggestion kot2 garnier tak menjadi ke..nana leh jd juruckp Simple lak ;p

cik nana said...


boni : errr harap2 sesuai laaaa. adesss..ingatkan cari boni dapat free. wakaka. btw tengs ye utk info :)



man : projek ape? projek runaway ? kehkehkeh..



k.tina : pakai ape pakai ape ? share la. hihi



k.shu : ok in sha Allah..moga2 okay lah. tu la jer ni mmg on off je takbleh nak agk..



zahirah : hihi banyakkkkkk semua kosong tu. hahaha. untungnye lahai klu dapat ganti lisa nanti. haha



OE ; hihi OE nak 1 ? hikhik. ohh OE pakai ape yang sangat okay tu ? share laaaa :)



indah : hahaha bile dah byk jd seronok lak indah tgk mcm biskut dah. haha. ohh ZA mmg mahal lah kan..dulu nana memang kaki try2 sebab nak cari yg sesuai bila dah jumpe 1 yg sesuai x brani nak main try2.owh dulu pun 2x rumet nana pakai simple jugak tapi skin dy mmg jnis tak problem. haritu mmg mcm nk try simple tapi kt watson tu semua botol yg besar2. haha tu yg x jd. karang membazir lak klu x sesuai..dulu tgk ex rumet tu kai cam best je..btw thanks indah sudi kongsi.. :)


kiera'sakura said...

kemain rajin kumpul bekas bedak hihihi.

percaya tak kalau lagi lama kita setia ngn satu2 product tue lagi dia mesra dgn kita ;)

♥ wawawawa ♥ said...

hahaha best x garnier? nak try..tp x yakin huuu

jann sinuja said...

sirih pulang ke junjung nmpaknye..kembali pd garnier la pulokk..hahaha haaa ko simpan byk2 bekas bedak kosong tuh..nk tmbah lg amek kt aq neh..hahaha

NIA SI DRUMSTICK said...

wah!!sampai camtu skali ek nana simpan semua tu..hahah..Nia pon guna pencuci muka garnier..tp krim muka olay..tak setia betul..ahaha

ayut said...

hahaha..Garnier je lisa kan.. :p ayut pakai pelembap dia..best!dan sesuai..krim dia berminyak..xmau la..huhuhu :) pelembap gan krim mlm dia mmg kena gan ayut..leh la ala2x lisa kan :p

cik nana said...


k.kiera : tapi ad jugak makin lama makin boringggg. hahaha



wawa : haha taktau lah wawa baru nak pakai ni. bedak ngn bb cream best. pencuci ni xtau lah pulak..



jan : eh aku tatau lah pulang sireh pulang ke junjung ke idak. huahua. pokai macamni jgn harap lah nak pakai auram maya lagi. tak mampu ! -_-' tapi klu garnier tak okay memang aku usaha beli jugak AM tu. huk. eh kot lah simpan bekas boleh jadi kaya. wakaka



nia : hahaha bes pulak simpan dah macam kuih dah. hahaha. takpe nia tak setia as long tak mudarat, sesuai okay lah tu..





nia :

misz aisya said...

mak oii! bnyk nye stok (yg dah hbs) huhu.

sy jrg pakai compact powder..suke pakai bedak baby. mujur, sbb blh jimat.

hmm nak try lah compact powder garnier pasni..:)

kak nora said...

bunda singgah blog merah jambu ni..

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

nad suka pencuci muka garnier.. dulu selalu cilok yg bff punye pakai.. best.. mekap pon sng nk cuci taw.. heee .. nana comel :)

aku HaniAsyira said...

kerja kat garnier ok lah tu.. =P

nak try pakai tp tak pakai2 pun

cik nana said...


ayut : wah wah ayut jela camni yang ganti lisa -_-'. foine foine ;p haha



aisya : kannnn kalau lah stok yg dah habis ni laku dijual. huk. untunglahhh skin cantek pakai bedak bby je dah memadai. jellyyyyy..



k.nora : terima kasih bunda :)



nad : part cilok tu yg best tu nad. hahaha. whooaaa bagus ni info dari MUA cantekkk. tenkiu nad ! :)



haniasyira : kalaulah garnier ada keje kosong skrg jugak apply. hahaha. hihi try laaaa :)

nadzirah sofia said...

nasib baik muka aku tak sensitip..bole la pakai produk murah safi je..kui3

baby lydia said...

salam kenal.dya follower sini iyer.jemput dtg blog ya..^^

Jna marcello said...

wahhhhhhhhhhhhhhh~ patut laa mcm Lisa ;))

hi NANA~!!

Romeo Laut said...

Heheh. Kalau sehari dua akan datang, garnier ni pun teruk, cuba pula satu produk pembersihan paling efisyen, Clorox. Hahah.

cik nana said...


nadzirah : huntunggggglahhhhhhhhh. huk



lydia : thanks ! okes :)



jna : wahhhhhh jna. ;p bluwekk. hahaha



romeo : clorox utk lantai jamban bukan muka..wakaka.. ;p

Ctie Anis Nisa said...

mcm best je garnier ni,kite bru guna pixy tak tahu oke ke tak.. msalah jerawat pasir ni kat muke..stress..huhu..

nur anis said...

kalah lisa ni...:)

shasha yacob said...

dulu saya guna nih jugak, tapi xberkesan dengan raut wajah saya, bertambah minyak adalah. mungkin xsesuai untuk saya kot/

CikMai said...

Dulu zaman sekolah,muka mai penuh jerawat.lepas tu try cuba garnier,alhamdulillah, hilang jerawat.mcm magic. skrg setia ngan garnier la, tanak try yg lain takut jerawat dtg balik.ye la ,ade sejarah kan.hahaha

Rtp Farra Arisha said...

Tthe Garnier slogan says it all, "take care". so take good care of your sensitive skin! :p

ct kektus said...

maai. rajin beno mengumpul tempat bedak tu. simpan, buat diy masa kawen. hehee :D

Aujinz said...

hah.. elok laa tue.. saya plak ganti Fahrin Ahmad.. sebab saya guna Garnier For Men.. kah kah kah

cik nana said...


nisa : depends kat skin masing2 jugak. takpe2 pakai dulu okay ! :)



anis : kalah dalam mimpi jeee. hahaha



shasha : tu lah kan depends kat kulit kita jugak. ni pun baru nak cuba. tawakal je ^^



cikmai : huwahhhh ye ke cikmai? best lah klu camtu sbb sesuai. takmao tukar2 tau. hihi



farra : yes, Hopefully ..take care, Garnier !



ct : haha buat diy masa kawen ? pelamin bedak garnier, boleh ? hahaha



aujinz : eh eh hye fahrin ahmad. wakaka :p


Sanji Ngatmi said...

apply la... mana tahu ada rezeki jadi juruedar ...

.Garnier, Take Care.


Assalamualaikum..

Harini dengan besar hatinya aku nak jadi jurucakap produk Garnier boleh ? Uwahhh boleh ler aku feeling-feeling Lisa Surihani gitu. Garnier, Take Care. Ekeke. Eh eh kenapa Garnier ? Sebab Garnier besttt ! Okay bodekk. Hahaha. Okay selama setahun ni bermula pertengahan tahun lepas aku guna 1 produk skincare yang okay mahal derr. 1 set ada sabun pencuci, day cream dan night cream RM seratus lebih jugak. Tapi boleh tahan 4,5 bulan. Skincare tu sesuai dengan kulit aku yang maha sensitif ni. Zaman study boleh lah kau Nana pegi ATM keluar duit PT. Hahaha. Dah sekarang ni habis belajar duduk rumah makan tanggung, berak cangkung jangan harap lah kau mampu. Hampir 2 bulan jugak produk skincare aku yang aku dah tak mampu nak beli tu habis, yillekkk, tak mampu den nak beli lagi dah. Sebulan jugak aku main taram je pakai OXY cleanser habis sebulan aku pakai. Dah habis aku ngendeng-ngendeng adek aku punya pulak, Safi. Gila kau jerawat tak naik, mesti lah naik barang 4,5 ketul. Arghhh scaryyy.

Feeling-feeling nak jadi jurucakap Garnier ganti Lisa Surihani terus pakai tudung kuning. Muahaha ;p

Beberapa hari jugak aku duduk bermunajat pikir nak beli apa untuk muka aku yang maha dasyat sensitif ni. Disebabkan aku memang pengguna BB Cream Garnier dan Compact Powder Garnier, why not aku beli Garnier je. Kann ? Lepastu sekarang Garnier bukan untuk whitening and lightening  semata-mata je, dah keluar produk baru untuk oily dan acne skin. Apelagi try jelah bedal. Takboleh nak demand dah. Eh bukan aku demand tapi aku dah try bermacam-macam produk before aku sesuai dengan skincare yang dah habis tu. Dannn Garnier pun aku dah cuba dulu 1 set. Tapi positif jela sebab sekarang skin aku dah recover, jadi aku berani lah nak try Garnier semula dan try yang produk for oily and acne. Dan untuk permulaan nye aku beli Garnier Pure Active Multi-Action Foam untuk pencuci dan Light Oil Control Whitening Cream. Lepas dah pakai ni boleh lah aku apply BB Cream Garnier dan Garnier Compact Powder yang dah sedia aku pakai tu.

Hai Kawan Baruu ! Please be nice to me !

Anda semua sila bekerjasama dan berkawan baik dengan aku okay wahai Garnier-garnier

Eh ni bukan kuih Garnier, ni compact powder Garnier. Hahaha.

Semenjak bila aku pakai Compact Powder Garnier ni pun aku lupa. Atas ni semua kosong dah takde isi semua dah tebal jadi kulit muka aku. Wahaha. Dulu pernah jugak try beli Pixy la, Maybelinne la, Silky Girl lah, tapi last-last mesti aku cari Garnier punya. Dah jadi tebiat aku dah habis taknak buang simpan simpan dan simpan. Nahhh nak sangat jadi jurucakap produk Garnier nak ganti Lisa Surihani ni katanya. Haha, Garnier, Take Care ! ;) Bye !





*Mudah mudahan bagus sesuai dengan aku boleh la aku apply jadi jurucakap Garnier lepasni. Ekeke






41 comments:

Fendy said...

jadi model la...

syakey said...

ni lulus nak ganti lisa ni. :P

✿Gucciey Lavender✿ said...

Hye . assalamualaikum .. same like . pgguna tegar garnier .. hewhew . sesuai dgn kulit :)

Chic Na said...

kalau sesuai, maintain jelah. susah kot nk cari produk yg sesuai ngn kulit kan. nnti dh jd jurucakap garnier leh sponsor garnier kat cik na setahun k. hikhik..

fifie said...

Garnier memang elok nana, fie pakai jugak dulu dia punya cleanser dan bedak. Sekarang nie fie nak beli produk skincare Karme, nana pernah dengar tak? Dulu tu skincare apa pakai, fie punya kulit ketibaan jadi ada bijik bijik

✿A I N A A✿ said...

wahh boleh jadi Duta dah ni.... dah la cute.. hehehe...


btw, ena ada tag sis untuk join dis GA... jom la join together dengan ena...

http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Rara Nasiha said...

ada chance ganti lisa ni. hehehe :D

cik nana said...


Fendy : tak mampuuu -_-'



shakey : ekeke terima kasih sebab luluskan. Hahaha



GC : Wslm..oh ye ke?tu lah nak try dulu nak tgk camne..



cikna : tu lah cikna nak try dulu tgk camne nanti. ni baru sehari pakai takleh nak tgk kesan nye..haha aminnn aminnn moga2 lah..2 tahun pun boleh cikna. hikhik



fifie : ye ke fie. tu la skin nana sangat sensitive ni sbb mmg pakai bedak ngn bb cream garnier tu yg try je kai semua garnier. nebes ni nebes. b4 ni nana pakai aura maya. memang ssah nak cari lepastu skrg boleh pulak xde stok jeee. karme?tak pernah dgr lak fie.klu dah kua bijik2 tu yg risau tu..



ainaa : haha harapan je ena nak jadi duta. wakaka..ohh okay thanks tag. nanti sis tgk okay 1 ;)



rara : ada chance dlm mimpi je. huahua..

boni kacak said...

kalau tak sesuai jugak, awak gtau saya.. saya ada jual produk berunsurkan herba.. rasanya yang ni lebih bagus.. saya sendiri pun cuba. kulit muka jadi halus, lobang pori mengecil, menghapuskan jerawat, dan membersihkan kulit. sangat2 berkesan. nanti apa2 awak cari saya tau. paling penting tak mahal. :)

man said...

lps ini bnyklah projek ye..hehehe

MizzTina said...

dh lama xpakai garnier..tkr lain lak..hehe

shu said...

nnt ok wt review tau..k.shu pun xtau nk pkai apa dh..jer-jer ni asyik on off je..

Miss Zahirah said...

byknyerr compact powder.. ganti lisa pasni.. hihihi

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

wow banyaknye... hehe..
oh OE pun jenis kulit yang sensitif..
sejak OE tahu OE tak boleh pakai make up, terus berhenti dan sekarang kulit dah sangat ok... ^^

Indah Mulya said...

banyak nye bekas compact powder tu na! simpan wat kenangan ehhh..hehe..indah pn pkai compact powder garnier, sebelum ni pkai ZA tp ZA mahal ler pulak kt msia ni..kt nz dlu murah je..huhu..dlu penah jgak pkai garnier tp tp tp tak lama..haha..indah pn suka men try2 product ni..baru2 ni jerawat naik dgn hebat jgak, tah kenapa hormon tak btol kot..indah pkai Simple..alhamdulillah, stakat ni okeh je..da nk dkt sethun pkai da..nk kata tak naik trus jerawat tu, tak la..bila period naik jgak, tp ok la.sesuai utk oily skin..suggestion kot2 garnier tak menjadi ke..nana leh jd juruckp Simple lak ;p

cik nana said...


boni : errr harap2 sesuai laaaa. adesss..ingatkan cari boni dapat free. wakaka. btw tengs ye utk info :)



man : projek ape? projek runaway ? kehkehkeh..



k.tina : pakai ape pakai ape ? share la. hihi



k.shu : ok in sha Allah..moga2 okay lah. tu la jer ni mmg on off je takbleh nak agk..



zahirah : hihi banyakkkkkk semua kosong tu. hahaha. untungnye lahai klu dapat ganti lisa nanti. haha



OE ; hihi OE nak 1 ? hikhik. ohh OE pakai ape yang sangat okay tu ? share laaaa :)



indah : hahaha bile dah byk jd seronok lak indah tgk mcm biskut dah. haha. ohh ZA mmg mahal lah kan..dulu nana memang kaki try2 sebab nak cari yg sesuai bila dah jumpe 1 yg sesuai x brani nak main try2.owh dulu pun 2x rumet nana pakai simple jugak tapi skin dy mmg jnis tak problem. haritu mmg mcm nk try simple tapi kt watson tu semua botol yg besar2. haha tu yg x jd. karang membazir lak klu x sesuai..dulu tgk ex rumet tu kai cam best je..btw thanks indah sudi kongsi.. :)


kiera'sakura said...

kemain rajin kumpul bekas bedak hihihi.

percaya tak kalau lagi lama kita setia ngn satu2 product tue lagi dia mesra dgn kita ;)

♥ wawawawa ♥ said...

hahaha best x garnier? nak try..tp x yakin huuu

jann sinuja said...

sirih pulang ke junjung nmpaknye..kembali pd garnier la pulokk..hahaha haaa ko simpan byk2 bekas bedak kosong tuh..nk tmbah lg amek kt aq neh..hahaha

NIA SI DRUMSTICK said...

wah!!sampai camtu skali ek nana simpan semua tu..hahah..Nia pon guna pencuci muka garnier..tp krim muka olay..tak setia betul..ahaha

ayut said...

hahaha..Garnier je lisa kan.. :p ayut pakai pelembap dia..best!dan sesuai..krim dia berminyak..xmau la..huhuhu :) pelembap gan krim mlm dia mmg kena gan ayut..leh la ala2x lisa kan :p

cik nana said...


k.kiera : tapi ad jugak makin lama makin boringggg. hahaha



wawa : haha taktau lah wawa baru nak pakai ni. bedak ngn bb cream best. pencuci ni xtau lah pulak..



jan : eh aku tatau lah pulang sireh pulang ke junjung ke idak. huahua. pokai macamni jgn harap lah nak pakai auram maya lagi. tak mampu ! -_-' tapi klu garnier tak okay memang aku usaha beli jugak AM tu. huk. eh kot lah simpan bekas boleh jadi kaya. wakaka



nia : hahaha bes pulak simpan dah macam kuih dah. hahaha. takpe nia tak setia as long tak mudarat, sesuai okay lah tu..





nia :

misz aisya said...

mak oii! bnyk nye stok (yg dah hbs) huhu.

sy jrg pakai compact powder..suke pakai bedak baby. mujur, sbb blh jimat.

hmm nak try lah compact powder garnier pasni..:)

kak nora said...

bunda singgah blog merah jambu ni..

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

nad suka pencuci muka garnier.. dulu selalu cilok yg bff punye pakai.. best.. mekap pon sng nk cuci taw.. heee .. nana comel :)

aku HaniAsyira said...

kerja kat garnier ok lah tu.. =P

nak try pakai tp tak pakai2 pun

cik nana said...


ayut : wah wah ayut jela camni yang ganti lisa -_-'. foine foine ;p haha



aisya : kannnn kalau lah stok yg dah habis ni laku dijual. huk. untunglahhh skin cantek pakai bedak bby je dah memadai. jellyyyyy..



k.nora : terima kasih bunda :)



nad : part cilok tu yg best tu nad. hahaha. whooaaa bagus ni info dari MUA cantekkk. tenkiu nad ! :)



haniasyira : kalaulah garnier ada keje kosong skrg jugak apply. hahaha. hihi try laaaa :)

nadzirah sofia said...

nasib baik muka aku tak sensitip..bole la pakai produk murah safi je..kui3

baby lydia said...

salam kenal.dya follower sini iyer.jemput dtg blog ya..^^

Jna marcello said...

wahhhhhhhhhhhhhhh~ patut laa mcm Lisa ;))

hi NANA~!!

Romeo Laut said...

Heheh. Kalau sehari dua akan datang, garnier ni pun teruk, cuba pula satu produk pembersihan paling efisyen, Clorox. Hahah.

cik nana said...


nadzirah : huntunggggglahhhhhhhhh. huk



lydia : thanks ! okes :)



jna : wahhhhhh jna. ;p bluwekk. hahaha



romeo : clorox utk lantai jamban bukan muka..wakaka.. ;p

Ctie Anis Nisa said...

mcm best je garnier ni,kite bru guna pixy tak tahu oke ke tak.. msalah jerawat pasir ni kat muke..stress..huhu..

nur anis said...

kalah lisa ni...:)

shasha yacob said...

dulu saya guna nih jugak, tapi xberkesan dengan raut wajah saya, bertambah minyak adalah. mungkin xsesuai untuk saya kot/

CikMai said...

Dulu zaman sekolah,muka mai penuh jerawat.lepas tu try cuba garnier,alhamdulillah, hilang jerawat.mcm magic. skrg setia ngan garnier la, tanak try yg lain takut jerawat dtg balik.ye la ,ade sejarah kan.hahaha

Rtp Farra Arisha said...

Tthe Garnier slogan says it all, "take care". so take good care of your sensitive skin! :p

ct kektus said...

maai. rajin beno mengumpul tempat bedak tu. simpan, buat diy masa kawen. hehee :D

Aujinz said...

hah.. elok laa tue.. saya plak ganti Fahrin Ahmad.. sebab saya guna Garnier For Men.. kah kah kah

cik nana said...


nisa : depends kat skin masing2 jugak. takpe2 pakai dulu okay ! :)



anis : kalah dalam mimpi jeee. hahaha



shasha : tu lah kan depends kat kulit kita jugak. ni pun baru nak cuba. tawakal je ^^



cikmai : huwahhhh ye ke cikmai? best lah klu camtu sbb sesuai. takmao tukar2 tau. hihi



farra : yes, Hopefully ..take care, Garnier !



ct : haha buat diy masa kawen ? pelamin bedak garnier, boleh ? hahaha



aujinz : eh eh hye fahrin ahmad. wakaka :p


Sanji Ngatmi said...

apply la... mana tahu ada rezeki jadi juruedar ...