Sunday, January 22, 2012

. ke opisto incik beliau.

As salam,


Selasa, 17 Januari haritu pagi-pagi bute
incik beliau koling-koling cik nana


" dah bangun cepat, pukul 10 lebih i datang jemput u "
" kite pegi KL teman i pegi opis "
" hek, semalam kat msg taknak kompem "
" menci-menci kena bangun siap-siap, i nak tido lagi u tahu ? "


ecece ngade leteww padahal terus lompat dari katil lari-lari hurey-hurey nyanyi-nyanyi lalalala dalam bilik mandi tak sabar tunggu incik beliau jemput ;p


gerak dari jb dalam pukul 10am lebih sampai kl hampir pukul 4.30pm
hehe boleh ?
nasib baik opis tak tutup lagi
kalau tak putih lah mate berseri-seri datang jauh-jauh dari jb.
hahahaiii mane tak nye asik-asik berenti
berenti makan nye lain
berenti cik nana sakit perut nye lain
berenti nak uwek-uwek nye lain
alahaihai so suwit nye menjerit-jerit dalam kete nak cepat sampai. haha

................................................................................................

opis incik beliau, MISC kat menara dayabumi
bestnyee menteman incik beliau
deco opis yang sangat santekk.
cik nana tunggu kat ruang menunggu
sementara incik beliau men'settle'kan keje beliau















kann ? cantek kan deco opis nye ?
cik nana sanggup lah tunggu berjam-jam pun takpe. hikhik



............................................................................................


to be continue,
merewang-rewang dengan incik beliau kat Central Market :)



okbai !






. hepi birthday to me.



As salam,


19 Januari 1989 -- > 19 Januari 2012


Alhamdulillah 23 tahun sudah kehidupan ini.
23 tahun menghirup udara segar
23 tahun merasai nikmat kurniaan Tuhan
Subhanallah Maha Suci Tuhan.
Semoga diri ini berada dalam lindungan Tuhan sentiasa
Dimurahkan rezeki, kesihatan yang baik, akal yang waras
hati yang terang, tindak tanduk yang menyenangkan
Semoga hati ini terus kuat
menempuh segala dugaan dan cabaran
Semoga hidup ini dalam rahmat Tuhan sentiasa.
Aminn.


Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke 23
untuk diri ini.






okbai.




* birthday yang sangat 'soo suwit' dengan incik beliau ;)
terima kasih sayang.





Wednesday, January 11, 2012

. aku di lamar !.



As'salam.


baru tadi cik nana 'di lamar' seseorang.
asik-asik 'di lamar', penat lah. HAHA bajet hot hape.
'di lamar' melalui Facebook pulak tu.
cukup la sekali incik beliau lamar.
cukup la cukup la.



ha nampak cik nana 'di lamar' ?
'di lamar' oleh cik kazen untuk jadi pengapit wedding beliau nanti !
pengapit ? yaa pengapit !
bukan dilamar jadi pengantin yer kawan-kawan -_-''
tapi lamaran ni masih dlm pertimbangan
takut cik nana tak free time tu.


tahun ni je dah 2x cik nana dilamar jadi pengapit.
bulan 2 nanti pengapit utk bespren cik nana
bulan 5 ni pulak pengapit untuk cik kazen
muke haku ni mmg muke pengapit eh ?
kalau la boleh part time jadi pengapit bergaji.
mau kayoo den ! haha



*incik beliau cepat-cepat lamar i jadi pengantin boleh ? hihi


okbai !





. Portfolio Day .

As' salam.

9 januari lepas adalah "Portfolio Day"
dan bermakna tamat lah sudah studio sem ni.
yaaa sem 7 Topical Study Studio.
tapi tu bukan bermakna boleh hoyehh2 sangat
sem 8 nanti final sem lagi 'MATI'. -___-''

Portfolio Day ni hari kemuncak untuk projek-projek studio
projek-projek hasil selama 1 sem
yang buat tunggang langgang tak tido malam, siang pun tak tido
panel-panel iaitu lecturer-lecturer department akan turun
dan 'check' prestasi ktorang samada memberansangkan atau tak
samada 'pass' untuk ke sem depan atau tak.
sangat gerun okey .


sila-silalah lihat gambar-gambar sekitar 'Portfolio Day'


cik puan blog, cik puan nana. boleh ? hihi


kak peja


kak moon.


pija


sebahagian board-board project.


dan ini juga sebahagian darinya.


haruslah berborak sementara menunggu panel 'check' segala mak nenek project studio


harus jugak bermain di celah-celah gerigi besi


haruslah juga berkumpul secara berkumpulan dan bergosip. hehe


lepas panel 'chow' marilah beramai-ramai secara berhemah bergambar dengan
research yang da jilid.


haruslah berbangga dengan research masing-masing


masing-masing kemain peluk research masing-masing
suke letewww ;p



research yang da jilid macam kat atas-atas ni
bukan thesis lagi yer kawan-kawan
rupe dia je nak gah macam thesis
THESIS yang sebenar2 nye sem depan baru buat
1 sem je buat thesis tak macam kos-kos orang lain
sem depan tu la buat thesis, sem depan tu la design sekali
sem depan la buat project sebesar 10-30 acres.
individu ! fine, fine. T_T''


nak tido, cari site dalam mimpi je.
boleh ? huhu



*pic kredit to anuar
nak tengok macam-macam pic menarik hasil beliau boleh tengok sini



okbai !



Wednesday, January 4, 2012

. rindu .

As'salam.



aien . nana . ekin


rindu aien
rindu ekin



nak cakap tu je,
okbai !




. ke opisto incik beliau.

As salam,


Selasa, 17 Januari haritu pagi-pagi bute
incik beliau koling-koling cik nana


" dah bangun cepat, pukul 10 lebih i datang jemput u "
" kite pegi KL teman i pegi opis "
" hek, semalam kat msg taknak kompem "
" menci-menci kena bangun siap-siap, i nak tido lagi u tahu ? "


ecece ngade leteww padahal terus lompat dari katil lari-lari hurey-hurey nyanyi-nyanyi lalalala dalam bilik mandi tak sabar tunggu incik beliau jemput ;p


gerak dari jb dalam pukul 10am lebih sampai kl hampir pukul 4.30pm
hehe boleh ?
nasib baik opis tak tutup lagi
kalau tak putih lah mate berseri-seri datang jauh-jauh dari jb.
hahahaiii mane tak nye asik-asik berenti
berenti makan nye lain
berenti cik nana sakit perut nye lain
berenti nak uwek-uwek nye lain
alahaihai so suwit nye menjerit-jerit dalam kete nak cepat sampai. haha

................................................................................................

opis incik beliau, MISC kat menara dayabumi
bestnyee menteman incik beliau
deco opis yang sangat santekk.
cik nana tunggu kat ruang menunggu
sementara incik beliau men'settle'kan keje beliau















kann ? cantek kan deco opis nye ?
cik nana sanggup lah tunggu berjam-jam pun takpe. hikhik



............................................................................................


to be continue,
merewang-rewang dengan incik beliau kat Central Market :)



okbai !






. hepi birthday to me.



As salam,


19 Januari 1989 -- > 19 Januari 2012


Alhamdulillah 23 tahun sudah kehidupan ini.
23 tahun menghirup udara segar
23 tahun merasai nikmat kurniaan Tuhan
Subhanallah Maha Suci Tuhan.
Semoga diri ini berada dalam lindungan Tuhan sentiasa
Dimurahkan rezeki, kesihatan yang baik, akal yang waras
hati yang terang, tindak tanduk yang menyenangkan
Semoga hati ini terus kuat
menempuh segala dugaan dan cabaran
Semoga hidup ini dalam rahmat Tuhan sentiasa.
Aminn.


Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke 23
untuk diri ini.






okbai.




* birthday yang sangat 'soo suwit' dengan incik beliau ;)
terima kasih sayang.





. aku di lamar !.



As'salam.


baru tadi cik nana 'di lamar' seseorang.
asik-asik 'di lamar', penat lah. HAHA bajet hot hape.
'di lamar' melalui Facebook pulak tu.
cukup la sekali incik beliau lamar.
cukup la cukup la.



ha nampak cik nana 'di lamar' ?
'di lamar' oleh cik kazen untuk jadi pengapit wedding beliau nanti !
pengapit ? yaa pengapit !
bukan dilamar jadi pengantin yer kawan-kawan -_-''
tapi lamaran ni masih dlm pertimbangan
takut cik nana tak free time tu.


tahun ni je dah 2x cik nana dilamar jadi pengapit.
bulan 2 nanti pengapit utk bespren cik nana
bulan 5 ni pulak pengapit untuk cik kazen
muke haku ni mmg muke pengapit eh ?
kalau la boleh part time jadi pengapit bergaji.
mau kayoo den ! haha



*incik beliau cepat-cepat lamar i jadi pengantin boleh ? hihi


okbai !





. Portfolio Day .

As' salam.

9 januari lepas adalah "Portfolio Day"
dan bermakna tamat lah sudah studio sem ni.
yaaa sem 7 Topical Study Studio.
tapi tu bukan bermakna boleh hoyehh2 sangat
sem 8 nanti final sem lagi 'MATI'. -___-''

Portfolio Day ni hari kemuncak untuk projek-projek studio
projek-projek hasil selama 1 sem
yang buat tunggang langgang tak tido malam, siang pun tak tido
panel-panel iaitu lecturer-lecturer department akan turun
dan 'check' prestasi ktorang samada memberansangkan atau tak
samada 'pass' untuk ke sem depan atau tak.
sangat gerun okey .


sila-silalah lihat gambar-gambar sekitar 'Portfolio Day'


cik puan blog, cik puan nana. boleh ? hihi


kak peja


kak moon.


pija


sebahagian board-board project.


dan ini juga sebahagian darinya.


haruslah berborak sementara menunggu panel 'check' segala mak nenek project studio


harus jugak bermain di celah-celah gerigi besi


haruslah juga berkumpul secara berkumpulan dan bergosip. hehe


lepas panel 'chow' marilah beramai-ramai secara berhemah bergambar dengan
research yang da jilid.


haruslah berbangga dengan research masing-masing


masing-masing kemain peluk research masing-masing
suke letewww ;p



research yang da jilid macam kat atas-atas ni
bukan thesis lagi yer kawan-kawan
rupe dia je nak gah macam thesis
THESIS yang sebenar2 nye sem depan baru buat
1 sem je buat thesis tak macam kos-kos orang lain
sem depan tu la buat thesis, sem depan tu la design sekali
sem depan la buat project sebesar 10-30 acres.
individu ! fine, fine. T_T''


nak tido, cari site dalam mimpi je.
boleh ? huhu



*pic kredit to anuar
nak tengok macam-macam pic menarik hasil beliau boleh tengok sini



okbai !



. rindu .

As'salam.



aien . nana . ekin


rindu aien
rindu ekin



nak cakap tu je,
okbai !