Wednesday, March 7, 2012

.7 mac 2012.

As'salam


Hari ni 7 Mac 2012 bersamaan dengan 14 RabiulAkhir 1433H
Hari ni cik nana presentation 1st stage untuk studio final project
sebagai presenter last. erghh gigih dup dap dup dap dari pagi lagi tunggu turn -_-''

*jgn gigih tilik sangat. memang pendek pun =.=''


Hari ni jugak incik beliau kembali bertugas setelah 2 bulan cuti
naik kapal seri ayu belayar untuk 4-5 bulan lama nyeeee.
ini memang betul-betul jarak memisahkan
lautan luas pisahkan kiteee. wuu wuu~


cik nana kat daratan menimba ilmu
incik beliau pulak di lautan biru
ada jodoh 4-5 bulan akan datang kite ketemu
jangan lupe datang konvo bln 9 , i tunggu !
*ecehh bepantun pulekk ;p


semoga kami berdua berjaya dlm bidang yg kami ceburi. hikhik ;)
aminnn.




* cool beb cool. macam tak biasa pulak kena tinggal. -.-'






Friday, March 2, 2012

.jalan-jalan suke hati.

As'salam,


Ehem, ehem dah lame tak updet belog
sibuk dengan final semester kate nye.
eh tapi sesibuk final sem pun sempat lagi 'pindah rumah'
gigih paking barang, angkut barang, kumbah barang, susun semula barang
dah final sem pun sempat lagi pindah kolej lagi. hikhik ^^,
alahai gedik kann.

kalau setakat 'pindah rumah' pun sempat
apatah lagi meluangkan mase 'sekejap' dengan incik beliau. hihi
hey hey asik-asik incik beliau lagi
hey hey mase incik beliau cuti ni lah mase nye bercengkerama.
selagi boleh sumbat pasal incik beliau, ha sumbat, sumbat dalam belog
hey incik beliau, apeeee senyum-senyum ? suke letewww ;p
okay, bulan lepas, minggu lepas adalah hari pertemuan dengan incik beliau
wahai incik beliau ku, mekasih sebab luangkan mase untuk mak nenek pot pet pot pet ni. ;)


makan nasi lemak 'simple' kat kedai nasi lemak simple dengan incik beliau yang simple tapi nice ;) eh, perlu ke caption panjang macam ni ? -.-''


incik beliau yang simple tapi nice tu tak makan pun nasi lemak simple. nasi goreng yang tak macam simple ni pun nice macam incik beliau tahu? eh ? -.-''


jalan-jalan membeli belah jajan, amik jajan peket besar sesuka hati masuk bakul. simple ! ;) memang naik lemak lah budak sorang ni -.-''


dibawa oleh incik beliau brekpes ala-ala karporat kat hotel. eh, incik beliau i adalah sangat nice orangnye ;)


window shoping dengan cinta hati haruslah bergambar dengan backdrop lep-lep gitu ;) baru feel. cewahhh puiii ;p


backdrop i luv u tanda i luv u incik beliau. eh, hihi ;p


jalan-jalan dengan incik beliau sambil membawa baucer buku 1 Malaysia. nah amik ni RM200. sekali pakai terus habis. buku cupcake, buku jahit langsir, buku buat bunga, buku sulaman, buku masak-masak adalah persediaan sebelum berumah tangga. eh ? hihi ;p




setiap detik dengan incik beliau
adalah detik yang manis gummy-gummy macam kunyah gula-gula getah :)









okbai !







.7 mac 2012.

As'salam


Hari ni 7 Mac 2012 bersamaan dengan 14 RabiulAkhir 1433H
Hari ni cik nana presentation 1st stage untuk studio final project
sebagai presenter last. erghh gigih dup dap dup dap dari pagi lagi tunggu turn -_-''

*jgn gigih tilik sangat. memang pendek pun =.=''


Hari ni jugak incik beliau kembali bertugas setelah 2 bulan cuti
naik kapal seri ayu belayar untuk 4-5 bulan lama nyeeee.
ini memang betul-betul jarak memisahkan
lautan luas pisahkan kiteee. wuu wuu~


cik nana kat daratan menimba ilmu
incik beliau pulak di lautan biru
ada jodoh 4-5 bulan akan datang kite ketemu
jangan lupe datang konvo bln 9 , i tunggu !
*ecehh bepantun pulekk ;p


semoga kami berdua berjaya dlm bidang yg kami ceburi. hikhik ;)
aminnn.




* cool beb cool. macam tak biasa pulak kena tinggal. -.-'






.jalan-jalan suke hati.

As'salam,


Ehem, ehem dah lame tak updet belog
sibuk dengan final semester kate nye.
eh tapi sesibuk final sem pun sempat lagi 'pindah rumah'
gigih paking barang, angkut barang, kumbah barang, susun semula barang
dah final sem pun sempat lagi pindah kolej lagi. hikhik ^^,
alahai gedik kann.

kalau setakat 'pindah rumah' pun sempat
apatah lagi meluangkan mase 'sekejap' dengan incik beliau. hihi
hey hey asik-asik incik beliau lagi
hey hey mase incik beliau cuti ni lah mase nye bercengkerama.
selagi boleh sumbat pasal incik beliau, ha sumbat, sumbat dalam belog
hey incik beliau, apeeee senyum-senyum ? suke letewww ;p
okay, bulan lepas, minggu lepas adalah hari pertemuan dengan incik beliau
wahai incik beliau ku, mekasih sebab luangkan mase untuk mak nenek pot pet pot pet ni. ;)


makan nasi lemak 'simple' kat kedai nasi lemak simple dengan incik beliau yang simple tapi nice ;) eh, perlu ke caption panjang macam ni ? -.-''


incik beliau yang simple tapi nice tu tak makan pun nasi lemak simple. nasi goreng yang tak macam simple ni pun nice macam incik beliau tahu? eh ? -.-''


jalan-jalan membeli belah jajan, amik jajan peket besar sesuka hati masuk bakul. simple ! ;) memang naik lemak lah budak sorang ni -.-''


dibawa oleh incik beliau brekpes ala-ala karporat kat hotel. eh, incik beliau i adalah sangat nice orangnye ;)


window shoping dengan cinta hati haruslah bergambar dengan backdrop lep-lep gitu ;) baru feel. cewahhh puiii ;p


backdrop i luv u tanda i luv u incik beliau. eh, hihi ;p


jalan-jalan dengan incik beliau sambil membawa baucer buku 1 Malaysia. nah amik ni RM200. sekali pakai terus habis. buku cupcake, buku jahit langsir, buku buat bunga, buku sulaman, buku masak-masak adalah persediaan sebelum berumah tangga. eh ? hihi ;p




setiap detik dengan incik beliau
adalah detik yang manis gummy-gummy macam kunyah gula-gula getah :)









okbai !