Wednesday, January 30, 2013

.Hadiah Manis-Manis.


Assalamualaikum..

Ehem-ehem semalam aku dapat something dari seseorang. Amboi kemain ye ayat aku 'seseorang' tu. Hihi. Kelmarin beliau dah inform yang benda tu dah di pos. So semalam aku yakin dengan khidmat pos laju so semalam tengahari dah sampai. Yeayyy tak sabar nak bukak tak sabarrrrr. Dupdapdupdap. Heee :) 



Nampak tu 'with luv, Chic Na'. Hihi. CikNa bagi sempena birthday aku hari tu tuuu. ^^v 
Jauh tau dari Kelantan ke Johor.

Tarraaaa ! CikNa bagi ni. Coklat Hello Kitty ! Ha kau besar gedabak terus aku tepek. Comel gilos kau tahu sayang nak makan tapi bila dah makan dah tak sayang dah Hello Kitty nye sebab sedapppp ! Ni semua gara-gara entry aku pasal Hello Kitty yang aku idam-idamkan. CikNa komen terus tanya birthday bila nak coklat Hello Kitty tak kalau nak bagi alamat. Eh eh apelagi rezeki jangan ditolak Hello Kitty pulak tu gila ke aku taknak. Haha mesti lah nakk. Masa makan tiba part kepala Kitty terus rasa sayang cepat-cepat text CikNa cakap alebiuuu. Hahaha. Btw terima kasih CikNa buatkan Hello Kitty baju pink ngn munge pink tuuu. Sayang CikNa muahh muahh. Hee :) *terasa diri comels seakan kanak-kanak 12 tahun bila orang melayan bagi aku Hello Kitty ni.  Pink pulak tuuu. Ekeke*





* tangan Kitty angkat sebelah tu tanda " Hye H, jangan jelessss ! "Kahkahkah




33 comments:

Lissa LaLissa said...

waaaa... bestnyaaa dapat coklatt.. hhehhee

ct kektus said...

comellsss seh. :D

ni mesti makan sekali ngap je ni kan. haha :D

laskar pelangi said...

bestnya dapat adiahhhh comel gitu:)

hana hadi said...

coklat? ingat perhiasan.. sayang plak nak makan

Rapunzeel Cikilolo said...

nak??

hehe.

fifie said...

Oh CikNa nie memang pakar ke bidang coklat tengok blog pasal coklat je. hehe. AUmmm untung badan nana

nur hidayah isa said...

happy belated birthdayy. comel gile hello kitty. btw blog ni mcm ada virus sbb macam ada keluar kotak pop up belah kanan atas.

dya said...

nk tgk ! ^^

shu said...

comelnya beliau!

Encik H said...

ahhhhh!! ini tidak adil!!!! grrrrrrrr

Encik H said...

muhun chic na buatkan kek Patrick untuk saya..>:[

cik nana said...


lisaa : waaaa best besttt 1 ;)



ct : eh tak berkali2 jugak ngap ni. haha



LP : kannn bestttttt dah la comel tambah lagi bestttt. hihi



hana : aah choc. hihi syg jugak tp dah habis mkn dah. hihi



RC : dah habissss. hehe



fie : aah cikna bisnes coklat. rezekiiii. hihi



dayah : tenkiuuu. kannn comelll..ohh kotak tu x tau lah cane tp kdg2 pegi blog org lain ad jugak kua pop up camtu tau. -_____-'



dya : ni ha tgk la. hihi sila-sila :)



k.shu : kannnn comel sungguh..



H : eiii melampau org coklat je dy nak kek. deyyyyy !

Lady said...

wah sedapnye, comel lagi tuh. simpan xyh mkn buat frme,hahaha

محمد رازيق said...

wah. syoknya kak na buat kan. hehe

✿A I N A A✿ said...

ya Allah, comelnyaaaaaa... untungnyaaa sis dapat hadiah bufday macam ni... hehe

✿A I N A A✿ said...

comelnyaaaaa.. kalau ena dapat sure, sayang nak makan ooooo

Chic Na said...

hahaha.. panas je H tu kan. dua kali dia jeles ngan nana. kikiki.. malu lah letak tulisan buruk tu. alllebiu too nana.. :)

Sally Yatiey said...

Bestnyaaaa dapat coklat ^_^

cik nana said...


lady : eh eh eh takboleh rugi tak makan coklat. ekeke



mohd raziq : ahaaa cikna buat :)



ainaa : coklat yang comel boleh terus feeling diri pun comeyyy. auwww..



cikna : hai cikna ! haha padan muka H. jangan buatkan H kek patrick tau. hahaha. eh eh cantekkk la tulisan tu. lebiu lebiuu cikna :) tenkiuuu..



sally : bestttt. hihi :)

Miss Zahirah said...

comel! syg giler nk makan.. hihihi

Liyaa Mf said...

Ehh? Cekelet camni leh pos ke? Ehem. Chic Na, mohon pos ke Johor lagi skali. Tapi untuk alamat laen pulak. Hahaha!

Tapi tengok comel cenggini memang sayang la nak makan kannnn? Comel! Tengok macam key chain je. Kalau key chain leh gak simpan :D

ayut said...

ok jeles....bkn stakat H je yg jeles...mne aci...nk jgkla....Cik Naaaaaa....(mcm kenal jer :p) nak jgk... :D

gdsbnga said...

ahhhhhh jelesnyyyaaaaa nak jugakkkk !

Cik Yatt said...

comel je hadiah..

xila dot said...

sygnye nak mkn!!!

NIA SI DRUMSTICK said...

Eiiii..jelesss..nk jugskkk..comell gilerr

kiera'sakura said...

rasa apa dik? coklat campur susu? seyes sgt comel nak makan pun sayang hihihi

Jna marcello said...

ok Na jelessssssssssssss!!!!!!!!!



manaaaa aci..Na order sap order kat Chic Na xdpt ponnnnnnn ;c

ayut said...

uit2x..cik nana :p

The ShomeL TwinZ said...

hai nana+ketty yg comel, hehe
dia buat sndiri kew, bgusnye...apepon selamat hari lahir nana :)

MizzTina said...

wow, cekelat!!!

Cik Nur said...

comel..!
yang pasti coklat cikna mmg sedap..!

Nur hari tu, simpan sebulan dalam peti sejuk, sebab..? sayang nak mkn...cun sgt coklat cikna ni.. :)

hihihi

Hunny Kitty said...

alaaaaaaaaaahai comelnya

.Hadiah Manis-Manis.


Assalamualaikum..

Ehem-ehem semalam aku dapat something dari seseorang. Amboi kemain ye ayat aku 'seseorang' tu. Hihi. Kelmarin beliau dah inform yang benda tu dah di pos. So semalam aku yakin dengan khidmat pos laju so semalam tengahari dah sampai. Yeayyy tak sabar nak bukak tak sabarrrrr. Dupdapdupdap. Heee :) 



Nampak tu 'with luv, Chic Na'. Hihi. CikNa bagi sempena birthday aku hari tu tuuu. ^^v 
Jauh tau dari Kelantan ke Johor.

Tarraaaa ! CikNa bagi ni. Coklat Hello Kitty ! Ha kau besar gedabak terus aku tepek. Comel gilos kau tahu sayang nak makan tapi bila dah makan dah tak sayang dah Hello Kitty nye sebab sedapppp ! Ni semua gara-gara entry aku pasal Hello Kitty yang aku idam-idamkan. CikNa komen terus tanya birthday bila nak coklat Hello Kitty tak kalau nak bagi alamat. Eh eh apelagi rezeki jangan ditolak Hello Kitty pulak tu gila ke aku taknak. Haha mesti lah nakk. Masa makan tiba part kepala Kitty terus rasa sayang cepat-cepat text CikNa cakap alebiuuu. Hahaha. Btw terima kasih CikNa buatkan Hello Kitty baju pink ngn munge pink tuuu. Sayang CikNa muahh muahh. Hee :) *terasa diri comels seakan kanak-kanak 12 tahun bila orang melayan bagi aku Hello Kitty ni.  Pink pulak tuuu. Ekeke*





* tangan Kitty angkat sebelah tu tanda " Hye H, jangan jelessss ! "Kahkahkah




33 comments:

Lissa LaLissa said...

waaaa... bestnyaaa dapat coklatt.. hhehhee

ct kektus said...

comellsss seh. :D

ni mesti makan sekali ngap je ni kan. haha :D

laskar pelangi said...

bestnya dapat adiahhhh comel gitu:)

hana hadi said...

coklat? ingat perhiasan.. sayang plak nak makan

Rapunzeel Cikilolo said...

nak??

hehe.

fifie said...

Oh CikNa nie memang pakar ke bidang coklat tengok blog pasal coklat je. hehe. AUmmm untung badan nana

nur hidayah isa said...

happy belated birthdayy. comel gile hello kitty. btw blog ni mcm ada virus sbb macam ada keluar kotak pop up belah kanan atas.

dya said...

nk tgk ! ^^

shu said...

comelnya beliau!

Encik H said...

ahhhhh!! ini tidak adil!!!! grrrrrrrr

Encik H said...

muhun chic na buatkan kek Patrick untuk saya..>:[

cik nana said...


lisaa : waaaa best besttt 1 ;)



ct : eh tak berkali2 jugak ngap ni. haha



LP : kannn bestttttt dah la comel tambah lagi bestttt. hihi



hana : aah choc. hihi syg jugak tp dah habis mkn dah. hihi



RC : dah habissss. hehe



fie : aah cikna bisnes coklat. rezekiiii. hihi



dayah : tenkiuuu. kannn comelll..ohh kotak tu x tau lah cane tp kdg2 pegi blog org lain ad jugak kua pop up camtu tau. -_____-'



dya : ni ha tgk la. hihi sila-sila :)



k.shu : kannnn comel sungguh..



H : eiii melampau org coklat je dy nak kek. deyyyyy !

Lady said...

wah sedapnye, comel lagi tuh. simpan xyh mkn buat frme,hahaha

محمد رازيق said...

wah. syoknya kak na buat kan. hehe

✿A I N A A✿ said...

ya Allah, comelnyaaaaaa... untungnyaaa sis dapat hadiah bufday macam ni... hehe

✿A I N A A✿ said...

comelnyaaaaa.. kalau ena dapat sure, sayang nak makan ooooo

Chic Na said...

hahaha.. panas je H tu kan. dua kali dia jeles ngan nana. kikiki.. malu lah letak tulisan buruk tu. alllebiu too nana.. :)

Sally Yatiey said...

Bestnyaaaa dapat coklat ^_^

cik nana said...


lady : eh eh eh takboleh rugi tak makan coklat. ekeke



mohd raziq : ahaaa cikna buat :)



ainaa : coklat yang comel boleh terus feeling diri pun comeyyy. auwww..



cikna : hai cikna ! haha padan muka H. jangan buatkan H kek patrick tau. hahaha. eh eh cantekkk la tulisan tu. lebiu lebiuu cikna :) tenkiuuu..



sally : bestttt. hihi :)

Miss Zahirah said...

comel! syg giler nk makan.. hihihi

Liyaa Mf said...

Ehh? Cekelet camni leh pos ke? Ehem. Chic Na, mohon pos ke Johor lagi skali. Tapi untuk alamat laen pulak. Hahaha!

Tapi tengok comel cenggini memang sayang la nak makan kannnn? Comel! Tengok macam key chain je. Kalau key chain leh gak simpan :D

ayut said...

ok jeles....bkn stakat H je yg jeles...mne aci...nk jgkla....Cik Naaaaaa....(mcm kenal jer :p) nak jgk... :D

gdsbnga said...

ahhhhhh jelesnyyyaaaaa nak jugakkkk !

Cik Yatt said...

comel je hadiah..

xila dot said...

sygnye nak mkn!!!

NIA SI DRUMSTICK said...

Eiiii..jelesss..nk jugskkk..comell gilerr

kiera'sakura said...

rasa apa dik? coklat campur susu? seyes sgt comel nak makan pun sayang hihihi

Jna marcello said...

ok Na jelessssssssssssss!!!!!!!!!



manaaaa aci..Na order sap order kat Chic Na xdpt ponnnnnnn ;c

ayut said...

uit2x..cik nana :p

The ShomeL TwinZ said...

hai nana+ketty yg comel, hehe
dia buat sndiri kew, bgusnye...apepon selamat hari lahir nana :)

MizzTina said...

wow, cekelat!!!

Cik Nur said...

comel..!
yang pasti coklat cikna mmg sedap..!

Nur hari tu, simpan sebulan dalam peti sejuk, sebab..? sayang nak mkn...cun sgt coklat cikna ni.. :)

hihihi

Hunny Kitty said...

alaaaaaaaaaahai comelnya